Neler Yeni

Bu İndirimlerde BF serisinden hangileri alınır?

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Kerem Özbey
Arkadaşlar Steam veya Epic'te BF 4 BF 1 BF 5 ve BF 2042 indirimde. Bunlardan hangisi alınmalı sizce daha önce Amazon bedava vermiş galiba. Bunlardan kaçırma dediğiniz hangisi var bir kere BF 5 30 küsur lira onu direk çekeceğim.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,759
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Güncel bişey istiyosan 2042 taş gibi oyun 450 saatim var acayip sarıyor 😍

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
baba merhaba

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Kerem Özbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
delta force, 5aralık beklesin bf2042 para mı verilir :)
İlk defa duydum güzel oyuna benziyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncel bişey istiyosan 2042 taş gibi oyun 450 saatim var acayip sarıyor 😍
şu an oyunda hile durumu nedir ilk çıktığı zaman baya eleştirilmişti şu an bi sıkıntısı yok kalpli göz bıraktığına göre :D

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,759
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
İlk defa duydum güzel oyuna benziyor

şu an oyunda hile durumu nedir ilk çıktığı zaman baya eleştirilmişti şu an bi sıkıntısı yok kalpli göz bıraktığına göre :D
İlk çıktığı tarihten beri var bende, hile olayı fazla yok ama private sunucularda oynarsan hiç yok adminler direkt banlıyor kafan rahat oluyor

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Kerem Özbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk çıktığı tarihten beri var bende, hile olayı fazla yok ama private sunucularda oynarsan hiç yok adminler direkt banlıyor kafan rahat oluyor
BFV oynamışlığım var hocam biraz onda mesela şehir içinde tankla savaşmak çok iyi oluyordu. BF V'e göre daha mı kaotik BF 2042 hatta en kaotik BF oyunu diyebilir miyiz :) Bir de mekanikleri oyunun mantığı öğrenmesi zor mu ne yapmalıyız hangi asker tipinin olayı ne falan

Ben genellikle online oyunları direk kendim satın alıyorum single oyunları genelde paylaşımlı hesaplar satılan yerlerden alıp oynuyorum hem korsan oynamamış oluyorum hem de virüs vesaire derdim olmuyor

Mesela Kingdome Come da indirimde ama onu 25 liraya çevrimdışı hesaplısını alabiliyorum zaten. Öyle hesapta oyun biriktirme derdim yok

Hatta şöyle diyim 4060 bilgisayar topladım acil FPS oyununa ihtiyacım var güzel. Insurgency denedim Battleye'dan dolayı oynayamadım FPS krizim tuttu :D

private sunucularda oynarsan hiç yok adminler direkt banlıyor kafan rahat oluyor
Bu diğer BF'lerde de geçerli anladığım kadarıyla özel sunucular direk admin kontrollü olduğu için hile olmuyordur

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Alperen ŞAHİN
benim için serinin sıralaması bf4>bf1>=bf3>bf5>bf2042

gamepass varsa test edip alman en iyisi olur

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Alperen ŞAHİN
Hocam 3 dışında hepsini alacam galiba. 3 çok eski kalıyor değil mi

bf3 7. jenerasyon bf4 8. jenerasyon oyunu. hatta bf4te olduğu gibi battlelog yerine ana menü bile eklemediler :d ama para sıkıntı değilse alıp en azından denemeni tavsiye ederim.

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Kutlu
Arkadaşlar Steam veya Epic'te BF 4 BF 1 BF 5 ve BF 2042 indirimde. Bunlardan hangisi alınmalı sizce daha önce Amazon bedava vermiş galiba. Bunlardan kaçırma dediğiniz hangisi var bir kere BF 5 30 küsur lira onu direk çekeceğim.
bf 1 ve bf2042 hikaye isteniyorsa bf1e öncelik tanınmalı

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
1 3 5 en sevdiklerim 3 hikayesi hosuma gitti 1 canakkalede ingiliz askeri oluyosun (hikaye harici türk tarafınada geçebiliyorsun diye biliyorum) 5 hikayeli oynamadım varmıda bilmiyorum sıkılınca oyun olmayınca açar ne olduğunu anlamadan ölür alt f4 atar giderim

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Kerem Özbey
bf3 7. jenerasyon bf4 8. jenerasyon oyunu. hatta bf4te olduğu gibi battlelog yerine ana menü bile eklemediler :d ama para sıkıntı değilse alıp en azından denemeni tavsiye ederim.
bi fark yok diyorsun yani bf3 ila 4 arasında

bf 1 ve bf2042 hikaye isteniyorsa bf1e öncelik tanınmalı
1 3 5 en sevdiklerim 3 hikayesi hosuma gitti 1 canakkalede ingiliz askeri oluyosun (hikaye harici türk tarafınada geçebiliyorsun diye biliyorum) 5 hikayeli oynamadım varmıda bilmiyorum sıkılınca oyun olmayınca açar ne olduğunu anlamadan ölür alt f4 atar giderim
Hocam ben sadece online için soruyorum hikaye önemli değil :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,881
Üyeler
163,734
Son üye
huseyndemrdag
Top Bottom