Arkadaşlar Steam veya Epic'te BF 4 BF 1 BF 5 ve BF 2042 indirimde. Bunlardan hangisi alınmalı sizce daha önce Amazon bedava vermiş galiba. Bunlardan kaçırma dediğiniz hangisi var bir kere BF 5 30 küsur lira onu direk çekeceğim.
delta force, 5aralık beklesin bf2042 para mı verilirGüncel bişey istiyosan 2042 taş gibi oyun 450 saatim var acayip sarıyor
Zevke bağlı tamamen, sen sevmiyor olabilirsin ama benim çok hoşuma giden bi oyundelta force, 5aralık beklesin bf2042 para mı verilir
İlk defa duydum güzel oyuna benziyordelta force, 5aralık beklesin bf2042 para mı verilir
şu an oyunda hile durumu nedir ilk çıktığı zaman baya eleştirilmişti şu an bi sıkıntısı yok kalpli göz bıraktığına göreGüncel bişey istiyosan 2042 taş gibi oyun 450 saatim var acayip sarıyor
İlk çıktığı tarihten beri var bende, hile olayı fazla yok ama private sunucularda oynarsan hiç yok adminler direkt banlıyor kafan rahat oluyorİlk defa duydum güzel oyuna benziyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
şu an oyunda hile durumu nedir ilk çıktığı zaman baya eleştirilmişti şu an bi sıkıntısı yok kalpli göz bıraktığına göre
BFV oynamışlığım var hocam biraz onda mesela şehir içinde tankla savaşmak çok iyi oluyordu. BF V'e göre daha mı kaotik BF 2042 hatta en kaotik BF oyunu diyebilir miyiz Bir de mekanikleri oyunun mantığı öğrenmesi zor mu ne yapmalıyız hangi asker tipinin olayı ne falanİlk çıktığı tarihten beri var bende, hile olayı fazla yok ama private sunucularda oynarsan hiç yok adminler direkt banlıyor kafan rahat oluyor
Bu diğer BF'lerde de geçerli anladığım kadarıyla özel sunucular direk admin kontrollü olduğu için hile olmuyordurprivate sunucularda oynarsan hiç yok adminler direkt banlıyor kafan rahat oluyor
Hocam 3 dışında hepsini alacam galiba. 3 çok eski kalıyor değil mibenim için serinin sıralaması bf4>bf1>=bf3>bf5>bf2042
gamepass varsa test edip alman en iyisi olur
Hocam 3 dışında hepsini alacam galiba. 3 çok eski kalıyor değil mi
bf 1 ve bf2042 hikaye isteniyorsa bf1e öncelik tanınmalıArkadaşlar Steam veya Epic'te BF 4 BF 1 BF 5 ve BF 2042 indirimde. Bunlardan hangisi alınmalı sizce daha önce Amazon bedava vermiş galiba. Bunlardan kaçırma dediğiniz hangisi var bir kere BF 5 30 küsur lira onu direk çekeceğim.
bi fark yok diyorsun yani bf3 ila 4 arasındabf3 7. jenerasyon bf4 8. jenerasyon oyunu. hatta bf4te olduğu gibi battlelog yerine ana menü bile eklemediler :d ama para sıkıntı değilse alıp en azından denemeni tavsiye ederim.
bf 1 ve bf2042 hikaye isteniyorsa bf1e öncelik tanınmalı
Hocam ben sadece online için soruyorum hikaye önemli değil1 3 5 en sevdiklerim 3 hikayesi hosuma gitti 1 canakkalede ingiliz askeri oluyosun (hikaye harici türk tarafınada geçebiliyorsun diye biliyorum) 5 hikayeli oynamadım varmıda bilmiyorum sıkılınca oyun olmayınca açar ne olduğunu anlamadan ölür alt f4 atar giderim