Merhabalar, 2019 polo için beyaz far arıyorum. Kullanıcı yorumları önemli. Önerdiğiniz farlar nelerdir. ( Ceza yedirmeyecek cinsten )
Ailevi değerlerini seven merceksiz taktırmaz zaten kör ediyor karşının gözlerini çok pahalı bir şey değil hocam mercekli olsun hangisini takarsan tak ama önerim photon olur.mercekli olmayacaksa taktırmayın şu farları mercekli olanlarda çok para ananızı seviyorsanız bulaşmayın bu işlere ya mercekli taktırın yada hiç ellemeyin halojen farları
en son 7500 falan diyordu bizim dükkandaki arkadaşAilevi değerlerini seven merceksiz taktırmaz zaten kör ediyor karşının gözlerini çok pahalı bir şey değil hocam mercekli olsun hangisini takarsan tak ama önerim photon olur.
Bulunduğum yerde herkes uzunlari yakipp geziyor kör geziyorummercekli olmayacaksa taktırmayın şu farları mercekli olanlarda çok para ananızı seviyorsanız bulaşmayın bu işlere ya mercekli taktırın yada hiç ellemeyin halojen farları
Mercekli olup olmadığını bilmiyorum nasıl anlarim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bulunduğum yerde herkes uzunlari yakipp geziyor kör geziyorum
Farın fotoğrafını cekip atarsan söyleyebiliriz ya da arac model yıl paket bilgisini verirsende söyleyebilirizMercekli olup olmadığını bilmiyorum nasıl anlarim
Doğu'da bir ilçe maalesef gece yola cikmaktan tiksindim. Halojen farlarimla 2 metre göremiyorumnerede oturuyon sen küçük ilçe gibi yerse al gitsin merceksiz ama istanbuldaysan kesinlikle girişme
2019 polo 1.0 TSI comfordline DSGFarın fotoğrafını cekip atarsan söyleyebiliriz ya da arac model yıl paket bilgisini verirsende söyleyebiliriz