Az önce mail attımWraith ile iletişime geçtiniz mi.
Hiçbir dönüş alamazsanız telefon numaranız doğru ise ve daha önce kargonun sisteminde kayıtlı iseniz bir ihtimalle sizi arayıp adres teyiti isteyebilirler. En kötü geri gider
Hocam şube 100km uzakta. Biz ilçedeyiz adreste sadece şehir yazıyorKargo firmasının internet sitesinden takipte kalın. Çevrenizdeki şubeye gelince telefon ile iletişime geçip teyit ettirebilirsiniz.
(Günümüz taşımacılığı, adresin doğru olmasına ve evinizde bulunmanıza rağmen "evinizde değildiniz" veya "adres yanlış" gibi ithamlarla otomatik bir şekilde yollarına devam ettikleri için zaten her halükarda şubeye gidip kendiniz alma ihtimaliniz var.)
Daha gönderilmediyse sorun yok siz yazın yine de onlara.Hocam şube 100km uzakta. Biz ilçedeyiz adreste sadece şehir yazıyor
Yok henüz gönderilmedi. Sitedeki adresler bölümünden düzelttim fakat sipariş durumunda yanlış adres varDaha gönderilmediyse sorun yok siz yazın yine de onlara.
O zaman hangi kargo ile geliyorsa o kargonun iletişim bilgilerini bulup ana santralle ya da bölge müdürlüğü ile iletişime geçin. Onlar güncelleme yapacaktır.Hocam şube 100km uzakta. Biz ilçedeyiz adreste sadece şehir yazıyor
Daha çıkmadı HocamO zaman hangi kargo ile geliyorsa o kargonun iletişim bilgilerini bulup ana santralle ya da bölge müdürlüğü ile iletişime geçin. Onlar güncelleme yapacaktır.
Eğer kargo yola çıktıysa Wraith bir şey yapamaz. Henüz çıkmadıysa yanlış hatırlamıyorsam mail adresleri haricinde WhatsApp destek hatları vardı. Oradan daha hızlı çözüme varabilirsiniz. Bunun dışında iptal edip tekrar alabilirsiniz tabii.
Hocam iptal edilmiyor galibasiparişi iptal edip bir daha sipariş vermek mantıklı olur gibi
Sabah arayamam okul var. Az önce mail attım. En kötü öğlen wpden yazarım ama arayamam çünkü kontor yokyarın sabah arayıp degiştir
hangı seyı kullanıyorsun operatoru bımcell turkcell felanHocam iptal edilmiyor galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sabah arayamam okul var. Az önce mail attım. En kötü öğlen wpden yazarım ama arayamam çünkü kontor yok