Neler Yeni

Çözüldü✓ Wraith yanlış adres yazdım

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
efe can
Arkadaşlar az önce wraitten mouse aldım ama ilçeyi yazmayı unuttum. Adresler bölümünden adresi düzelttim ama sipariş bilgilerinde ve fatura adresinde ilçe yok sadece şehir var. Nasıl düzeltirim?

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Erdem çay
Wraith ile iletişime geçtiniz mi.

Hiçbir dönüş alamazsanız telefon numaranız doğru ise ve daha önce kargonun sisteminde kayıtlı iseniz bir ihtimalle sizi arayıp adres teyiti isteyebilirler. En kötü geri gider

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
efe can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wraith ile iletişime geçtiniz mi.

Hiçbir dönüş alamazsanız telefon numaranız doğru ise ve daha önce kargonun sisteminde kayıtlı iseniz bir ihtimalle sizi arayıp adres teyiti isteyebilirler. En kötü geri gider
Az önce mail attım

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Osman
Kargo firmasının internet sitesinden takipte kalın. Çevrenizdeki şubeye gelince telefon ile iletişime geçip teyit ettirebilirsiniz.

(Günümüz taşımacılığı, adresin doğru olmasına ve evinizde bulunmanıza rağmen "evinizde değildiniz" veya "adres yanlış" gibi ithamlarla otomatik bir şekilde yollarına devam ettikleri için zaten her halükarda şubeye gidip kendiniz alma ihtimaliniz var.)

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
efe can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargo firmasının internet sitesinden takipte kalın. Çevrenizdeki şubeye gelince telefon ile iletişime geçip teyit ettirebilirsiniz.

(Günümüz taşımacılığı, adresin doğru olmasına ve evinizde bulunmanıza rağmen "evinizde değildiniz" veya "adres yanlış" gibi ithamlarla otomatik bir şekilde yollarına devam ettikleri için zaten her halükarda şubeye gidip kendiniz alma ihtimaliniz var.)
Hocam şube 100km uzakta. Biz ilçedeyiz adreste sadece şehir yazıyor

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Osman
Hocam şube 100km uzakta. Biz ilçedeyiz adreste sadece şehir yazıyor
O zaman hangi kargo ile geliyorsa o kargonun iletişim bilgilerini bulup ana santralle ya da bölge müdürlüğü ile iletişime geçin. Onlar güncelleme yapacaktır.

Eğer kargo yola çıktıysa Wraith bir şey yapamaz. Henüz çıkmadıysa yanlış hatırlamıyorsam mail adresleri haricinde WhatsApp destek hatları vardı. Oradan daha hızlı çözüme varabilirsiniz. Bunun dışında iptal edip tekrar alabilirsiniz tabii.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Ahmet
siparişi iptal edip bir daha sipariş vermek mantıklı olur gibi

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
efe can
O zaman hangi kargo ile geliyorsa o kargonun iletişim bilgilerini bulup ana santralle ya da bölge müdürlüğü ile iletişime geçin. Onlar güncelleme yapacaktır.

Eğer kargo yola çıktıysa Wraith bir şey yapamaz. Henüz çıkmadıysa yanlış hatırlamıyorsam mail adresleri haricinde WhatsApp destek hatları vardı. Oradan daha hızlı çözüme varabilirsiniz. Bunun dışında iptal edip tekrar alabilirsiniz tabii.
Daha çıkmadı Hocam

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
efe can
Top Bottom