- Konu Sahibi Konu Sahibi
Turkcellhangı seyı kullanıyorsun operatoru bımcell turkcell felan
Turkcellhangı seyı kullanıyorsun operatoru bımcell turkcell felan
Hocam dediğin olabilir. Çünkü bizim yazdığımız cadde ile görünenin alakası yok. Biz a caddesi yazdıysak ilde b görünüyor. Zaten bizde olan cadde ilde yok.İlçe girilmemiş ama mahalle sokak girilmiş ise zaten kargo şirketi anlar doğru etiket yapıştırılır kargoya. Kargo kabul etmez aksi taktirde.
Umarım anlarlarİlçe girilmemiş ama mahalle sokak girilmiş ise zaten kargo şirketi anlar doğru etiket yapıştırılır kargoya. Kargo kabul etmez aksi taktirde.
Mail attımyola çıkmadıysa sitedeki canlı destek üzerinden iletişime geçmeyi denediniz mi ?
Canlı destek varmı ki ?yola çıkmadıysa sitedeki canlı destek üzerinden iletişime geçmeyi denediniz mi ?
evet canlı destek var wraith sitesinde ordan ulaşmayı deneyin ama bu saatte kapalı olabilir ben de yanlış renk sipariş verince direkt canlı desteğe yazdım renk değiştilerHocam dediğin olabilir. Çünkü bizim yazdığımız cadde ile görünenin alakası yok. Biz a caddesi yazdıysak ilde b görünüyor. Zaten bizde olan cadde ilde yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Umarım anlarlar
Mail attım
Canlı destek varmı ki ?
Hocam okulda olduğum için en erken 13.00 da yazarımevet canlı destek var wraith sitesinde ordan ulaşmayı deneyin ama bu saatte kapalı olabilir ben de yanlış renk sipariş verince direkt canlı desteğe yazdım renk değiştiler
hocam sabahtan yazabilirseniz yazın mümkünse en hızlı öyle ulaşırsınız
Canlı Destek Hattı
Pazartesi - Cuma (10:30 - 17:00) saatleri arasında sağ alt köşeden ulaşılabilir. Satın alım ve sipariş süreçleri konusunda hızlı destek almak için ulaşabilirsiniz.
Ortalama cevap süresi: 15 dakika
Çalışma saatleri: Pazartesi-Cuma (10:30 - 17:00)
hocam zaten saat 5 e kadar açık ılla cevap alırsınHocam okulda olduğum için en erken 13.00 da yazarım
Hocam saat 9.30dq yazdılar bana mailden. Adresi duzeltiklerini söylediler ama sipariş durumunda eski adres görünüyor sorun olurmu ?hocam zaten saat 5 e kadar açık ılla cevap alırsın
Hocam bide yeni adreste mahalle adında e yerine a yazmışımhocam zaten saat 5 e kadar açık ılla cevap alırsın
1 harften sıkıntı olacagını sanmam onu fatura uzerınden degıstırırler zatenHocam saat 9.30dq yazdılar bana mailden. Adresi duzeltiklerini söylediler ama sipariş durumunda eski adres görünüyor sorun olurmu ?
Hocam bide yeni adreste mahalle adında e yerine a yazmışım
Hocam mouse bugün saat 4 civarında kargoya verildi1 harften sıkıntı olacagını sanmam onu fatura uzerınden degıstırırler zaten