Neler Yeni

Çözüldü✓ Wraith yanlış adres yazdım

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
umut
yola çıkmadıysa sitedeki canlı destek üzerinden iletişime geçmeyi denediniz mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hedef gösteriliyorum
kargo şubeye ulaştığında mesaj geliyor ya oradaki linke tıklayınca komşuya bırak, evdeyim veya "başka adres belirle" gibi bir sekme çıkıyorsa ordan düzenlersin adresi. çıkmıyorsa bilemiyecem ben genelde o kısımı kullanıyorum.

Nezha

80+ Bronze
İlçe girilmemiş ama mahalle sokak girilmiş ise zaten kargo şirketi anlar doğru etiket yapıştırılır kargoya. Kargo kabul etmez aksi taktirde.

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
efe can
İlçe girilmemiş ama mahalle sokak girilmiş ise zaten kargo şirketi anlar doğru etiket yapıştırılır kargoya. Kargo kabul etmez aksi taktirde.
Hocam dediğin olabilir. Çünkü bizim yazdığımız cadde ile görünenin alakası yok. Biz a caddesi yazdıysak ilde b görünüyor. Zaten bizde olan cadde ilde yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım anlarlar

yola çıkmadıysa sitedeki canlı destek üzerinden iletişime geçmeyi denediniz mi ?
Mail attım

Canlı destek varmı ki ?

Son düzenleme:

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
umut
Hocam dediğin olabilir. Çünkü bizim yazdığımız cadde ile görünenin alakası yok. Biz a caddesi yazdıysak ilde b görünüyor. Zaten bizde olan cadde ilde yok.

Umarım anlarlar

Mail attım

Canlı destek varmı ki ?
evet canlı destek var wraith sitesinde ordan ulaşmayı deneyin ama bu saatte kapalı olabilir ben de yanlış renk sipariş verince direkt canlı desteğe yazdım renk değiştiler

hocam sabahtan yazabilirseniz yazın mümkünse en hızlı öyle ulaşırsınız

Canlı Destek Hattı

Pazartesi - Cuma (10:30 - 17:00) saatleri arasında sağ alt köşeden ulaşılabilir. Satın alım ve sipariş süreçleri konusunda hızlı destek almak için ulaşabilirsiniz.

Ortalama cevap süresi: 15 dakika

Çalışma saatleri: Pazartesi-Cuma (10:30 - 17:00)

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
efe can
evet canlı destek var wraith sitesinde ordan ulaşmayı deneyin ama bu saatte kapalı olabilir ben de yanlış renk sipariş verince direkt canlı desteğe yazdım renk değiştiler

hocam sabahtan yazabilirseniz yazın mümkünse en hızlı öyle ulaşırsınız

Canlı Destek Hattı

Pazartesi - Cuma (10:30 - 17:00) saatleri arasında sağ alt köşeden ulaşılabilir. Satın alım ve sipariş süreçleri konusunda hızlı destek almak için ulaşabilirsiniz.

Ortalama cevap süresi: 15 dakika

Çalışma saatleri: Pazartesi-Cuma (10:30 - 17:00)
Hocam okulda olduğum için en erken 13.00 da yazarım

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
efe can

Gurkanpiro

80+ Platinum
Hocam saat 9.30dq yazdılar bana mailden. Adresi duzeltiklerini söylediler ama sipariş durumunda eski adres görünüyor sorun olurmu ?

Hocam bide yeni adreste mahalle adında e yerine a yazmışım
1 harften sıkıntı olacagını sanmam onu fatura uzerınden degıstırırler zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,520
Üyeler
162,829
Son üye
yalcin55