Sana kuzey ışıklı gelmiş ondanResimde gördüğünüz gibi rgb ışık açık son parlaklıkta fakat hiçbir şey gözükmüyor sebebi nedir
Sorun bana gelende mi bugün geldi?
Alıntıyı görüntüle
sizlik degil. klavyede bulunan keycapslerle alakaliResimde gördüğünüz gibi rgb ışık açık son parlaklıkta fakat hiçbir şey gözükmüyor sebebi nedir
Alıntıyı görüntüle
keycapsler pbt ve ışık geçirmezler.Resimde gördüğünüz gibi rgb ışık açık son parlaklıkta fakat hiçbir şey gözükmüyor sebebi nedir
Alıntıyı görüntüle
Temu da var abs keycapsler...Beyler buna uygun ışık geçiren beyaz ve mavi yada siyah keycaps var mi karışık Olcak ama renkleri
Pek anlamiyorumda işte link varmiTemu da var abs keycapsler...
Kuzey değil hocam iyi bakın güney. Keycaps kaynaklı.Sana kuzey ışıklı gelmiş ondan
Magegee mi ne yazınca çıkıyor 253 liraydı vergisiz haliPek anlamiyorumda işte link varmi
Harbiden doğru güneymis. Gece gece gözlerim gitmiş uykudan sanrmKuzey değil hocam iyi bakın güney. Keycaps kaynaklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Magegee mi ne yazınca çıkıyor 253 liraydı vergisiz hali
sizlik degil. klavyede bulunan keycapslerle alakali
bende de bu sekilde
Normal bir durum o zaman değil mi herkese bu şekilde geldikeycapsler pbt ve ışık geçirmezler.
herkeste aynı...
Kuzey değil hocam iyi bakın güney. Keycaps kaynaklı.
Magegee mi ne yazınca çıkıyor 253 liraydı vergisiz hali
Aula ile uyumlu atabilir misiniz harfler gözükecek şekilde direkt çekeyim anlamıyorum bende fazlaTemu da var abs keycapsler...
puding pbt+absNormal bir durum o zaman değil mi herkese bu şekilde geldi
Aula ile uyumlu atabilir misiniz harfler gözükecek şekilde direkt çekeyim anlamıyorum bende fazla