Neler Yeni

Türk Telekom Modemii VS Tenda v12 AC 1200

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Yakup Okçu
erhaba bugün eve fiber interneti kurmak için türk telekomdan geldiler ve kendi modemleri dışında bir modem çlaışmadığını söylediler benim elimde tenda v12 ac 1200 var onların verdikleri modem ise zxhn h3600p benimki de çalışır mı eğer çalışır ise tenda mı daha iyi türk telekomun verdiği mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
hedef gösteriliyorum
telekomun verdiğini kullan diğerini router yap

nawpor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
sezer ser
gelenler iyi sallamış fiber internetimde 1 yıldır o modemi kullanıyorum.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Tenda V12; modem-router. Fiber destekli.
Tenda wifi5, h3600p wifi6. İkisini de deneyin, hangisi daha iyi sonuç veriyorsa onu kullanın. Kullanıcı adı ve şifresini girince Telekom'da kullanılıyor diye biliyorum.

CiviL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ertuğrul
telekomun verdiğini kullan diğerini router yap
Nasıl yapıldığını biliyor musunuz? Ana modemden (zyxel vmg3625-t50b) kablo çekerek Tenda V12 ile diğer odalara wifi yaymaya çalışıyorum ancak ilginç sorunlar oluşuyor ana modemden gelen internetin kesilmesi, Tenda'nın yaydığı wifi bağlanamamak gibi. Daha önce eski bir modemi aynı şekilde denedim arayüz ayarlarından IP değiştirip DHCP kapatınca sorunsuz çalıştı ancak çekim mesafesi iyi olmadığı için Tenda'yı satın aldım. Tenda modemi kablo ile PC'ye bağlayarak modem arayüzünden LAN kısmında ana modemden farklı IP ayarlayıp DHCP'yi kapatmayı denedim gene de olmadı.

Top Bottom