Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus Rog Strix Scar 18 Valorant'ta Kasıyor!

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mert Güler
Yazılımı kaldırmamışsınız ama neyse bide bu şekilde deneyin hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Standarta alıp yeniden başlatın

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ChatGPT

Standarda da aldım önceki sürücüleri nasıl kaldırabilirim? Dosya yöneticisinde bulamıyorum.

Bu arada sürücü indirme ekranında temiz kurulum diye bir seçenek var idi onu seçtim ve önceki sürücüleri sildiğini söyledi.

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mert Güler
Program ekle kaldırdan kaldırmanız gerekiyordu intel yazılımlarını

Ama sorun değil bu şekilde de olur

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ChatGPT
Standarda da aldım önceki sürücüleri nasıl kaldırabilirim? Dosya yöneticisinde bulamıyorum.

Bu arada sürücü indirme ekranında temiz kurulum diye bir seçenek var idi onu seçtim ve önceki sürücüleri sildiğini söyledi.
Bu arada hocam 6319 ve sizin önerdiğiniz 6314 WHQL arasındaki fark nedir, neden onu indirmemi istediniz?

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Bir ara tekrardan böyle bir performans düşüklüğü yaşamıştım hatta ciddi bir düşüştü oyun kasıyordu nedenini sonradan fark etmiştim ekran kartım aktif değildi yani sadece işlemciye yük biniyordu ve yeniden başlattığımda bu sorun çözülmüştü fakat şu an ise ne kadar güncellesem ne kadar yeniden de başlatsam sorun çözülmüyor. Bilgisayarımda Windows'un, Intel'in, Asus'un ve Nvidia'nın uygulamaları yüklü ve bunlar sistem hakkında söz sahibi yani istedikleri ayarları uygulama yetkisine sahipler merak ettiğim şu; Acaba bu kadar çok karar verici'nin olmasından kaynaklı mı sistemde bir kararsızlık oluşuyor? Yani her biri kendi ayarını uygulamaya çalıştığı için mi bu performans düşüklüğü? Çünkü sisteme binen yük %30 civarlarında ve kayda değer tek bir kaybın olmaması gerekir iken tam tersi cihaz ölüyor ölüyor.
Hocam durum buyken windows shift B kombinasyonuyla Gpu Reset atın bende sıksık yasiyorum. Armoury Crate uygulamasindan da Gpu tercihini hibrite alın Valorant sorunlu bu aralar

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ChatGPT
Program ekle kaldırdan kaldırmanız gerekiyordu intel yazılımlarını

Ama sorun değil bu şekilde de olur
Hangisini silmem gerekiyor?

Ekler

• Intel 4.png
    Intel 4.png
    137.6 KB · Hit: 15
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Faruk Usluca
Bu arada hocam 6319 ve sizin önerdiğiniz 6314 WHQL arasındaki fark nedir, neden onu indirmemi istediniz?
merhaba önerilen bütün yöntemleri denedikten sonra ddu ile ekran kartı driverlerını sılıp yeni sürüm driverlerı tekrar yüklemeyi dener misiniz 2. grafik kartı İntel ise onu da ekran kartı driverı yüklendikten sonra sılıp yeni sürümünü yükleyin bu şekilde tekrar dener mısınız benim laptopumda da aynısı oluyordu güncelleme yapıldıktan sonra yeni driverlar eskilerinin üzerine yazıldığı için pc de donmalar çok yaşanıyordu sonrasında sorunu bu yol ile düzeltmiştim https://www.technopat.net/sosyal/konu/ddu-ile-sueruecue-kaldirma-rehberi.44964/

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mert Güler
Whql sertifikası donanım veya sürücünün Microsoftun uyumluluk ve performans standartlarını karşıladığını gösterir , latest sürünler ise o sürüme ek olarak getirilmiş onaylanmamış yenilikleri temsil eder

Hangisini silmem gerekiyor?
İntel wireless bluetooth ve thunderbolt hariç hepsi

Sildikten sonra tekrar temiz kurulum ile yüklemen gerekecek ama yüklerken sana bahsettiğim tikleri kaldır ki tekrar yüklenmesin bu uygulamalar

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ChatGPT
Whql sertifikası donanım veya sürücünün Microsoftun uyumluluk ve performans standartlarını karşıladığını gösterir , latest sürünler ise o sürüme ek olarak getirilmiş onaylanmamış yenilikleri temsil eder

İntel wireless bluetooth ve thunderbolt hariç hepsi
Tanrı seni korusun adamım hızır gibi yetiştin yeminime...

Ekler

• Intel 5.png
    Intel 5.png
    7.8 KB · Hit: 24

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mert Güler
Hayırlı olsun hocam keyifli oyunlar dilerim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
yolcu arslan
Ben direkt güncellemeleri Nvidia uygulaması üzerinden yapıyorum o yüzden mi acaba? Ayrıca bu ekrandaki sayfaya ben nasıl ulaşabilirim?

Ayrıca vsync 225'e neden sabit 240HZ olması gerekmiyor mu?
Hangi ekrandaki sayfa anlamadım. Ben uygulamadan yapmam kendi diskimde var zaten bilgisayarı ilk aldığımda yükledim halen durur.

1733571150045.png

Ben bunu hayatımda toplasan 3-4 kere günlelemişimdir. Bu genel kodek ve video akışı için kullnılır.
En son wukong oynadım galiba Wukong Silent Hill Dead Space gibi oyunlar oynadım ultra modda ama hani oyunların kendi ufak sorunları dışında en ufak sorunum olmadı.
Kendinize uygun sürücü bulmanız gerekli bu arada Windows genelde hiç yüklü olmasa sizin için otomatik yükler.

Rog Strix Win10 da ses olayı yüzünden sorun oluyor yapabilirsen Win10 21H2 yükle derdim oyun için ama dediğim gibi sesleri anca kulaklıkta alabiliyorsun normal çıkmıyor.

Ekler

• 1733571126342.png
    1733571126342.png
    38.2 KB · Hit: 6
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,029,793