Standarda da aldım önceki sürücüleri nasıl kaldırabilirim? Dosya yöneticisinde bulamıyorum.Yazılımı kaldırmamışsınız ama neyse bide bu şekilde deneyin hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Standarta alıp yeniden başlatın
Bu arada sürücü indirme ekranında temiz kurulum diye bir seçenek var idi onu seçtim ve önceki sürücüleri sildiğini söyledi.Yazılımı kaldırmamışsınız ama neyse bide bu şekilde deneyin hocam
Standarta alıp yeniden başlatın
Bu arada hocam 6319 ve sizin önerdiğiniz 6314 WHQL arasındaki fark nedir, neden onu indirmemi istediniz?Standarda da aldım önceki sürücüleri nasıl kaldırabilirim? Dosya yöneticisinde bulamıyorum.
Bu arada sürücü indirme ekranında temiz kurulum diye bir seçenek var idi onu seçtim ve önceki sürücüleri sildiğini söyledi.
Hocam durum buyken windows shift B kombinasyonuyla Gpu Reset atın bende sıksık yasiyorum. Armoury Crate uygulamasindan da Gpu tercihini hibrite alın Valorant sorunlu bu aralarBir ara tekrardan böyle bir performans düşüklüğü yaşamıştım hatta ciddi bir düşüştü oyun kasıyordu nedenini sonradan fark etmiştim ekran kartım aktif değildi yani sadece işlemciye yük biniyordu ve yeniden başlattığımda bu sorun çözülmüştü fakat şu an ise ne kadar güncellesem ne kadar yeniden de başlatsam sorun çözülmüyor. Bilgisayarımda Windows'un, Intel'in, Asus'un ve Nvidia'nın uygulamaları yüklü ve bunlar sistem hakkında söz sahibi yani istedikleri ayarları uygulama yetkisine sahipler merak ettiğim şu; Acaba bu kadar çok karar verici'nin olmasından kaynaklı mı sistemde bir kararsızlık oluşuyor? Yani her biri kendi ayarını uygulamaya çalıştığı için mi bu performans düşüklüğü? Çünkü sisteme binen yük %30 civarlarında ve kayda değer tek bir kaybın olmaması gerekir iken tam tersi cihaz ölüyor ölüyor.
merhaba önerilen bütün yöntemleri denedikten sonra ddu ile ekran kartı driverlerını sılıp yeni sürüm driverlerı tekrar yüklemeyi dener misiniz 2. grafik kartı İntel ise onu da ekran kartı driverı yüklendikten sonra sılıp yeni sürümünü yükleyin bu şekilde tekrar dener mısınız benim laptopumda da aynısı oluyordu güncelleme yapıldıktan sonra yeni driverlar eskilerinin üzerine yazıldığı için pc de donmalar çok yaşanıyordu sonrasında sorunu bu yol ile düzeltmiştim https://www.technopat.net/sosyal/konu/ddu-ile-sueruecue-kaldirma-rehberi.44964/Bu arada hocam 6319 ve sizin önerdiğiniz 6314 WHQL arasındaki fark nedir, neden onu indirmemi istediniz?
Whql sertifikası donanım veya sürücünün Microsoftun uyumluluk ve performans standartlarını karşıladığını gösterir , latest sürünler ise o sürüme ek olarak getirilmiş onaylanmamış yenilikleri temsil ederBu arada hocam 6319 ve sizin önerdiğiniz 6314 WHQL arasındaki fark nedir, neden onu indirmemi istediniz?
İntel wireless bluetooth ve thunderbolt hariç hepsiHangisini silmem gerekiyor?
Tanrı seni korusun adamım hızır gibi yetiştin yeminime...Whql sertifikası donanım veya sürücünün Microsoftun uyumluluk ve performans standartlarını karşıladığını gösterir , latest sürünler ise o sürüme ek olarak getirilmiş onaylanmamış yenilikleri temsil eder
İntel wireless bluetooth ve thunderbolt hariç hepsi
Geçmiş olsun hocam iyi oyunlarTanrı seni korusun adamım hızır gibi yetiştin yeminime...
Hangi ekrandaki sayfa anlamadım. Ben uygulamadan yapmam kendi diskimde var zaten bilgisayarı ilk aldığımda yükledim halen durur.Ben direkt güncellemeleri Nvidia uygulaması üzerinden yapıyorum o yüzden mi acaba? Ayrıca bu ekrandaki sayfaya ben nasıl ulaşabilirim?
Ayrıca vsync 225'e neden sabit 240HZ olması gerekmiyor mu?