Neler Yeni

🔥İndirim Lenovo Legion 27" 2K 180Hz 0.5ms 🔥6.750 TL

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
Çok iyi özellikler, kötü kalite kontrol. Detaylı incelemelerini şu rehberlerimde bulabilirsiniz:
İade/değişim yapıp sorunsuzunu bulmak şartıyla alınır. Bu fiyata rakipsiz. Aynı özellik ama daha iyi kalite kontrol olan rakipleri şu an 8.5-9. normal fiyatlarî 7.8-8.
Katılıyorum

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
R25i de güzel monitör. Ama pahalı satıyorlar şu an. 2K gittikçe ucuzluyor ama 1080P'yi cok pahali satiyorlar...
Evet. 1080 almak yerine 2k almak daha mantıklı geldi. R25ideki gibi hoparlör yeri mevcut ama hoparlör koymamışlar fiyatı düşürmek icin sanırım olsaydi guzel olurdu

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1080p genel olarak oyuncuların tercihi olduğu için olabilir.
Yok. Bu saçma. Daha iyisi daha yenisi daha da uygunlaşırken eskisine zam geldiği nerde görülmüş? Şimdi zan yapıp hakka girmek istemiyorum ama satıcılar büyük ihtimalle. 2K fiyatları geçen senenin kasımından bile ucuzken 1080P devamlı zam yedi.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Volkan
Yok. Bu saçma. Daha iyisi daha yenisi daha da uygunlaşırken eskisine zam geldiği nerde görülmüş? Şimdi zan yapıp hakka girmek istemiyorum ama satıcılar büyük ihtimalle. 2K fiyatları geçen senenin kasımından bile ucuzken 1080P devamlı zam yedi.
Arz talep meselesi , saçma olabilir ama durum bu. her şey de arz talep fiyatı belirler. Ekonominin temel taşı odur.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arz talep meselesi , saçma olabilir ama durum bu. her şey de arz talep fiyatı belirler. Ekonominin temel taşı odur.
İyi de bu da doğru değil. Monitör kısmına en çok ben bakıyorum. 2K'ya talep çok arttı. Donanımların daha güçlü olmasından kaynaklı.
1080p'ye talep az demiyorum. Ülkemizde hala tartışılmaz 1 numara. Ama 1080P'ye olan talep artmıyor, 2K'ya artıyor.

SAGE

80+
Ayak tasarımı berbat. Keşke daha kapsayıcı bir tasarım olsaymış. Sırf stand tasarımı yüzünden almıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
BURAK ÇAKAR
Arkadaşıma 7700 XT li kasasına 2k monitör bakıyorumda f/p diyebilir miyiz? Ayrıca Amd ekran kartlarıyla uyumunda sıkıntı çıkartır mı?

thes1nner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet
Bende 2 ölü piksel çıktı ama ekranın siyah dağılımı garip geldi bana ekranın köşeleri daha beyaz gibi geldi. Curved kullanıyorum normalde ondan mı garip geldi anlamadım ama iade ettim sonuç olarak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Egemen
Hocam alinir mi sizce, kasimdan beri diger butun monitorlerin fiyatlari minimum 1-3k zamlanmis cok garip bir fiyatlandirma var sanirim yilbasinda indirip indirim yaptik diyecekler ve kasimdaki fiyattan satacaklar Bu arada ben diger forumdaki sizi etiketleyen arkadasim. Selamlar tekrardan
Çok iyi özellikler, kötü kalite kontrol. Detaylı incelemelerini şu rehberlerimde bulabilirsiniz:
İade/değişim yapıp sorunsuzunu bulmak şartıyla alınır. Bu fiyata rakipsiz. Aynı özellik ama daha iyi kalite kontrol olan rakipleri şu an 8.5-9. normal fiyatlarî 7.8-8.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam alinir mi sizce, kasimdan beri diger butun monitorlerin fiyatlari minimum 1-3k zamlanmis cok garip bir fiyatlandirma var sanirim yilbasinda indirip indirim yaptik diyecekler ve kasimdaki fiyattan satacaklar Bu arada ben diger forumdaki sizi etiketleyen arkadasim. Selamlar tekrardan
Dediğim şartta alınır işte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Egemen
Dediğim şartta alınır işte.
Anladım hocam sağolun, modeli hic bilmedigimden soruyorum Ips glow ve isik sizmasi rahatsiz edici derecede cok mu fazla bu modelde
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Fantastiktürk hocam suan baktim da Odyssey g7 Miniled 4k 14.700tl butcem de max 15.000 liraya el veriyor fakat 4k yi besleyebilecek bir sistemim yok Asus TUF RTX4070 laptop icin bakiyorum uzun zamandir miniled veya oled monitor deneyimlemek istiyordum fakat sanirim gereksiz olur sizce bunu alip gecmek en mantiklisi mi ? Laptobumun ekrani %100 srgb ve 144 hertz. Buyuk ihtimalle hertz olarak bir faki olmayacak fakat goruntu kalitesi artar diye umuyorum.

Son düzenleme:
Top Bottom