LIONN
80+
Dahası
KatılıyorumÇok iyi özellikler, kötü kalite kontrol. Detaylı incelemelerini şu rehberlerimde bulabilirsiniz:
İnceleme - Lenovo R27QE 27"/ IPS / 2K(QHD) / 180Hz / 1ms(GtG) Monitör İncelemesi
Sonradan ek1: Monitörün ayarlarını nasıl yapmalısınız konunun en altına ekledim. Bu ayarların dışına çıkmayın! Sonradan ek2: İnceleme tarihindeki (08.10.2024) 6500TL'lik fiyatına göre yorumluyorum. ---------- Selamlar arkadaşlar. Şimdi merak edip bu monitorün profesyonel testlerini izledim...forum.donanimarsivi.comİade/değişim yapıp sorunsuzunu bulmak şartıyla alınır. Bu fiyata rakipsiz. Aynı özellik ama daha iyi kalite kontrol olan rakipleri şu an 8.5-9. normal fiyatlarî 7.8-8.Rehber - 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)
Başka bir konuda @B1L0 modumuz öneri istemişti. Baktım bu segment için komple rehber olmuş ve herkes özelden/konudan bu segment için öneri istiyor bende. Bari ayrı konuda rehber olarak paylaşayım dedim. Kopyala yapiştır yapıyorum. İyi okumalar. ----- Modumuza özel içeriğimize geçelim: Edit: bu...forum.donanimarsivi.com