Arkadaşlar öbür ay RTX 5090 ve 9950x3D'den oluşan bir sistem toplayacam fakat bir konuda kararsız kaldım. Alt kısıma şuanki kasamın fotoğraflarını bıraktım. Gördüğünüz üzere kasa biraz çirkin duruyor veya bana öyle geliyor. Sizce yeni toplayacağım sistemde kasayı , fanları ve sıvı soğutucuyu değiştirmeli miyim ? Şuanki kasam phanteks p600s. Şuanki sıvı soğutucum arctic II 360 mm. Şuanki fanlar ise ön taraftakiler akasa 14 , üsttekiler lianli p28 , arkadaki arctic bionic f140.
Bu parçalar çirkin duruyor ve değiştirmelisin derseniz alt tarafta linkini atmış olduğum parçaları alacam. Fakat totalde 36 bin TL vermem gerekecek sırf estetik için . Eğer gerek yok derseniz üstte yazmış olduğum parçaları yeni sisteme taşıyabilirim ve 36 bin TL cebimde kalır.
Sizce ne yapmalıyım ?
Değiştirmeye karar verirsem alacağım parçalar :
Kasa = 7 bin TL
fanlar x 7 adet = 13 bin TL
sıvı soğutucu = 16 bin TL
Totalde 36 bin TL yapıyor.
Bu parçalar çirkin duruyor ve değiştirmelisin derseniz alt tarafta linkini atmış olduğum parçaları alacam. Fakat totalde 36 bin TL vermem gerekecek sırf estetik için . Eğer gerek yok derseniz üstte yazmış olduğum parçaları yeni sisteme taşıyabilirim ve 36 bin TL cebimde kalır.
Sizce ne yapmalıyım ?
Değiştirmeye karar verirsem alacağım parçalar :
Kasa = 7 bin TL
fanlar x 7 adet = 13 bin TL
sıvı soğutucu = 16 bin TL
Totalde 36 bin TL yapıyor.