Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopya monitor mağduriyeti.

biriiste

80+
photo_5958446900866827237_y.jpg

GIGABYTE 27" G27F 2

Monitoru 1 sene önce aldım bu hale geldi. İade için aradığımda kutusu olmadığı için iade-değişim edemiceğimi söylüyorlar kutusuda eşşek kadardı mecburdum atmaya. Gerçekten garip bir olay ne yapcağımı bilmiyorum :(

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mehmet
Ortada mağduriyet filan yok, kutusu atılan ürünleri ne 2. elde staiblirsin nede garantiye yollayaiblirsin, kısaca kendi hatan.

trrkerim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerim topçu
Yapacak bir şey yok istersen bir bilgisayarcıda baktırabilirsin

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
ubah
itopya ile iletişime geçme servis ile iletişime geç talimatları uygula.

biriiste

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onarıma da mı almıyorlar?
Bilmiyorum hocam.
monitorü farklı şekilde nasıl gönderebilirim sizce.
elimle götüremem baya uzakta kendi kutusu dışında kutuya kosya-m nasıl koricam :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

itopya ile iletişime geçme servis ile iletişime geç talimatları uygula.
aradım bulamadım hocam valla nasıl yapcam servise nerden ulaşıcam kendi sitesindenmi ?

Nezha

80+ Bronze
Bilmiyorum hocam.
monitorü farklı şekilde nasıl gönderebilirim sizce.
elimle götüremem baya uzakta kendi kutusu dışında kutuya kosya-m nasıl koricam :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

aradım bulamadım hocam valla nasıl yapcam servise nerden ulaşıcam kendi sitesindenmi ?
Herhangi bi 27" monitör kartonuna sığar. Yok mu arkadaşlarında falan götürüp getirse yeter.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,337
İsim
Yunus Şahin
Teknik servisi arayıp konuş. Bu şekilde ürünüm var diye. Kutusuz kabul ederler mi öğren. Duruma göre hareket et. İtopya burada satıcı. Asıl sahibi teknik servis. Direkt onunla iletişime geç. Onlarda kutusuz almıyoruz derse geçmiş olsun yeni monitör yolu gözüktü.

biriiste

80+
Teknik servisi arayıp konuş. Bu şekilde ürünüm var diye. Kutusuz kabul ederler mi öğren. Duruma göre hareket et. İtopya burada satıcı. Asıl sahibi teknik servis. Direkt onunla iletişime geç. Onlarda kutusuz almıyoruz derse geçmiş olsun yeni monitör yolu gözüktü.
thh yolu gözükür öyle olursa :D
Ayıplı ürün sonuçta garantiside var. her türlü iade ettiririm ama işi uzamak istemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,223
Üyeler
163,444
Son üye
furkanner
Top Bottom