ürünün ayıplı olmasımı benim hatamOrtada mağduriyet filan yok, kutusu atılan ürünleri ne 2. elde staiblirsin nede garantiye yollayaiblirsin, kısaca kendi hatan.
adamların politikasında yazıyordur muhtemelürünün ayıplı olmasımı benim hatam
Bilmiyorum hocam.Onarıma da mı almıyorlar?
aradım bulamadım hocam valla nasıl yapcam servise nerden ulaşıcam kendi sitesindenmi ?itopya ile iletişime geçme servis ile iletişime geç talimatları uygula.
Herhangi bi 27" monitör kartonuna sığar. Yok mu arkadaşlarında falan götürüp getirse yeter.Bilmiyorum hocam.
monitorü farklı şekilde nasıl gönderebilirim sizce.
elimle götüremem baya uzakta kendi kutusu dışında kutuya kosya-m nasıl koricam
Mesaj otomatik birleştirildi:
aradım bulamadım hocam valla nasıl yapcam servise nerden ulaşıcam kendi sitesindenmi ?
Herhangi bi 27" monitör kartonuna sığar. Yok mu arkadaşlarında falan götürüp getirse yeter.
teşekkürler hocam monitor kutusu aramaya başlicamseri numarasını biliyorsan aynı kutudan bul seri numarasının sil öyle gönder
thh yolu gözükür öyle olursaTeknik servisi arayıp konuş. Bu şekilde ürünüm var diye. Kutusuz kabul ederler mi öğren. Duruma göre hareket et. İtopya burada satıcı. Asıl sahibi teknik servis. Direkt onunla iletişime geç. Onlarda kutusuz almıyoruz derse geçmiş olsun yeni monitör yolu gözüktü.