msi mag forge 100r birden led ler gitti

way2ttie

80+
Reaksiyon skoru
15
Selam MSİ Mag Forge 100r kasa ve msi h610m anakartım var kasanın fanları çalışıyor ama led ler yanmıyor ( daha bugün yanıyordu oysaki ) hiç bir ayar yada bir şey yapmadım kabloları kontrol ettim sağlam gibi duruyor neden olmuş olabilir bilgisi olan var mı yada nasıl düzeltebilirim.

Bugün tekrardan kabloları çıkarıp taktım çoklayıcımı deniyor tam bilmiyorum oraya giren kabloları takıp çıkardığımda led ler geliyor ama 1 tanesi muhakkak yanmıyor kabloları sıralı ile çıkarınca bazen ön 3 ten birisi bazen arkadaki yanmıyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir kasanın önündeki düğmeden renk değiştiremiyorum ve belli zaman sonra tekrardan hepsi gidiyor. Birde şöyle bir şey var tek renk yanar iken led in kenarında bir yer de muhakkak 2. bir renk oluyor.

Hepsini yaptım ya sonuç değişmiyor. 1 tane muhakkak yanmıyor ve renk değiştiremiyorum. Ama fanlar çalışıyor yada bütün fanların led leri yanıyor sadece aynı anda değil. Mesela kablo tak çıkar yaptığımda bazen ön 3 led yanıyor o kabloyu takmasam da yanıyor ama sonraki kabloyu taktığımda bu sefer led rengi değişip yanan led ler de değişiklik oluyor mesela 3 ön yanar iken bu sefer 2 ön ve ar yanıyor. diğer kablo yu tak çıkar yaptığımda ön de orta yanmıyor sa bu sefer o yanıyor üst yanmıyor. Bunun gibi.

Geri