Neler Yeni

Wraith w75 4300’e alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Zeliş
Merhaba başlıkta ki klavye alınır mı sizce elimde 2 adet aula var satıp almayı düşünüyorum şuan güncel olarak da aula kullanıyorum fark yaratır mı sizce?

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
yunusemre
Merhaba başlıkta ki klavye alınır mı sizce elimde 2 adet aula var satıp almayı düşünüyorum şuan güncel olarak da aula kullanıyorum fark yaratır mı sizce?
dunyanın en gereksız ıslerınden bırını gerceklestırmıs olursun

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,607
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Aula zaten yeterli bi klavye .

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Zeliş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• IMG_2057.png
    IMG_2057.png
    1.9 MB · Hit: 31

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,607
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Teşekkürler o zaman hiç maceraya gerek yok 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aulaya bunları takıcam güzel durursa o zaman değişmeye gerek yok
iyi hoş olurda çoğu tuşu takamazsın .
bir de bunun fiyatı pahalıdır. daha önce baktııgmdan biliyorum.
puding keycaps alsan iyi olur bence .

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,607
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,033
İsim
yusuf ecer
Ben olsam almazdım. Aula hissiyatını asla bulamazsın o klavyede. HE klavyeler hissiyat olarak çok kötü. İlla HE arıyorsam da wraith w75i kesinlikle almam. Çok daha iyi alternatifleri var.

hiç test etmedim .
@freygasm bu abimiz bilir .
Evet. Keycapsler de sese büyük oranda etki eder. Hatta koyduğun zemin bile etki eder. Mouse padin üstünde kullanmak ile masa üstünde kullanmak arasında bile fark var.

Son düzenleme:

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,607
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Ben olsam almazdım. Aula hissiyatını asla bulamazsın o klavyede. HE klavyeler hissiyat olarak çok kötü. İlla HE arıyorsam da wraith w75i kesinlikle almam. Çok daha iyi alternatifleri var.

Evet. Keycapsler de sese büyük oranda etki eder. Hatta koyduğun zemin bile etki eder. Mouse padin üstünde kullanmak ile masa üstünde kullanmak arasında bile fark var.
Bilgi için saol profum .

gokdnzzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Gökdeniz
Alnmaz saçma gereksiz demek ,saçma geliyo bana güzel bir klavye neden alınmasın ciddi tarzda fps oyunları oynamak isteyen oyundan zevk alan insan verir alır neden almasın manyetik keyler var wootinge göre de uygun fiyat alınır tabikide para vericek durum varsa. wraithin ürünleri pişman etmedi beni hiç.apex pro mini kullanıyorum fark hissedilir tarzda diğer klavyeler ile parayı verince anlıyon farkı varsa paran al

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Zeliş
iyi hoş olurda çoğu tuşu takamazsın .
bir de bunun fiyatı pahalıdır. daha önce baktııgmdan biliyorum.
puding keycaps alsan iyi olur bence .
Puding var hocam görselde ki tuş oluyor büyük ihtimalle sipariş verdim bu hafta gelir normal de pahalı fakat bedavaya geldi desem yeridir 😂

Alnmaz saçma gereksiz demek ,saçma geliyo bana güzel bir klavye neden alınmasın ciddi tarzda fps oyunları oynamak isteyen oyundan zevk alan insan verir alır neden almasın manyetik keyler var wootinge göre de uygun fiyat alınır tabikide para vericek durum varsa. wraithin ürünleri pişman etmedi beni hiç.apex pro mini kullanıyorum fark hissedilir tarzda diğer klavyeler ile parayı verince anlıyon farkı varsa paran al
Pudingi söktüm satıcam onun yerine görseli güzel tuş bakıyordum mavş olanı gördüm sipariş verdim gümrükten geçti 3 güne gelir bakalım

Sağol hocam vazgeçtim aula keycaps değiştirip devam 😂

Ekler

• IMG_1994.jpeg
    IMG_1994.jpeg
    472.9 KB · Hit: 12
Son düzenleme:
Top Bottom