Neler Yeni

Sizce nasıl yapmalıyım

trrkerim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kerim topçu
İlk bilgisayarim olacak ve ailem 25 bin bandinda laptop almami söylüyor veya o fiyatlarda pc alacaklar ama ben 17bin olan bu bilgisayari istiyorum sizce nasıl yapmalıyım (ailem mağazadan alacak ve daha pahaliya gelecek)

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Kaan

Keyfen

80+ Bronze

Reindi

80+ Silver
İlk bilgisayarim olacak ve ailem 25 bin bandinda laptop almami söylüyor veya o fiyatlarda pc alacaklar ama ben 17bin olan bu bilgisayari istiyorum sizce nasıl yapmalıyım (ailem mağazadan alacak ve daha pahaliya gelecek)

ailen haklı yakın zamanda satıp bende laptop alacağım ekrana para vermene gerek yok klavyeye para vermene gerek yok bir fare alırsın bakarsın işine masaüstü sabit laptopu yazda kur balkona oyna kur mutfağa oyna kur çocuk odasına oyna götür dışarı kafeye kur oyna masaüstü sabit yayın yapmadığın sürece mantıksız bana kalırsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

ailen haklı yakın zamanda satıp bende laptop alacağım ekrana para vermene gerek yok klavyeye para vermene gerek yok bir fare alırsın bakarsın işine masaüstü sabit laptopu yazda kur balkona oyna kur mutfağa oyna kur çocuk odasına oyna götür dışarı kafeye kur oyna masaüstü sabit yayın yapmadığın sürece mantıksız bana kalırsa
sadece kasayla da bitmeyecek en az 5k monitör 1k klavye 1k mouse 1k bunlarda giriş seviyesi ekipman

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Kaan
Kişiden kişiye veya kullanım amacına göre değişir hocam o ya bazı konularda haklısın katılyıyorum da sistemi oyun için ve ileriye dönük bi şekilde alcaksa masaüsüt alması daha mantıklı diye düşünüyorum

Reindi

80+ Silver

sadece kasayla da bitmeyecek en az 5k monitör 1k klavye 1k mouse 1k bunlarda giriş seviyesi ekipman
kuzenim yatakta yatarak stalker 2 oynuyordu ne kadar imrenmiştim mesela yine senin bileceğin iş sen bilirsin

Kişiden kişiye veya kullanım amacına göre değişir hocam o ya bazı konularda haklısın katılyıyorum da sistemi oyun için ve ileriye dönük bi şekilde alcaksa masaüsüt alması daha mantıklı diye düşünüyorum
dükkanda kullandığımız 12 senelik toshiba laptop var i5 3230m var içinde hala oyun bile oynatıyor ileriye dönük diye bir şey yok bana kalırsa 2-3 sene sonra zaten çıkan oyunları low da oynamaya başlayacak laptopta alsa bir şey değişmez

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Yasuo Mehmet
Yakın zamanda üniversiteye gideceksen laptop daha iyi olur. Taşımak önemli değilse masaüstü daha iyi olur. İleride yükseltme şansın olur ve aynı paraya daha fazla performans alırsın.

trrkerim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kerim topçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

İlgin için teşekkurler ama ben masaüstünden yanayım çünkü hem daha uygun fiyata daha güçlü oluyor hemde şarj derdi yok monitör var evde 85 hz beni idare eder diğer aksesuarlarımda var

Reindi

80+ Silver
İlgin için teşekkurler ama ben masaüstünden yanayım çünkü hem daha uygun fiyata daha güçlü oluyor hemde şarj derdi yok monitör var evde 85 hz beni idare eder diğer aksesuarlarımda var
kaça gidiyorsun bilmiyorum ama büyük ihtimal lise üniye geç anlayacaksın beni

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Strateji oyunları ve tanklar
Kaliteli bir laptop almayacaksan kesinlikle masaüstü. Ek olarak laptop kullanırken elin sıcaktan dolayı uyuşuyor. Onun için de ayrı bir taktik bulman lazım.
Artıları var ve söyledikleri gibi yatakta falan takılabilirsin. Ayrıca yanında götürebilirsin. Ama performans olarak masaüstü daha güçlü ve soğutması daha iyi.

Şöyle bir laptoplar alacaksan laptop öneririm:
https://www.hepsiburada.com/msi-msi...8-uhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC0000743FPV

Reindi

80+ Silver
Kaliteli bir laptop almayacaksan kesinlikle masaüstü. Ek olarak laptop kullanırken elin sıcaktan dolayı uyuşuyor. Onun için de ayrı bir taktik bulman lazım.
Artıları var ve söyledikleri gibi yatakta falan takılabilirsin. Ayrıca yanında götürebilirsin. Ama performans olarak masaüstü daha güçlü ve soğutması daha iyi.

Şöyle bir laptoplar alacaksan laptop öneririm:
https://www.hepsiburada.com/msi-msi...8-uhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC0000743FPV

kardeşimde var hp victus 4060 var içinde altında yükseltici koyup çok rahat oynuyor elini falanda yakmıyor piyasadaki çoğu oyunu da oynatıyor kasım indirimlerinde 35 e aldı uçmaya gerek yok

Top Bottom