Neler Yeni

Teknosadan aldığımız sistemden int usb cikiyormu

trrkerim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerim topçu
Teknosadan sistem alacagim alan varsa söyleyebilirmi kutu içeriği nedir (sadece kasa alicam)

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Jiyu
teknosadan hangi sistemi alacaksınız ? bence ilk bununla ilgili konu açın , teknosadaki sistem muhtemelen kazıktır.
Alacaksanız vatan bilgisayar f/p sistem bekleyin ve 3 ay peşin taksitle alın. Mağazadan alcaksanız yani

trrkerim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerim topçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teknosadan hangi sistemi alacaksınız ? bence ilk bununla ilgili konu açın , teknosadaki sistem muhtemelen kazıktır.
Alacaksanız vatan bilgisayar f/p sistem bekleyin ve 3 ay peşin taksitle alın. Mağazadan alcaksanız yani
Aldım bile reis https://www.teknosa.com/gamers-aren...ssd12gb-rtx3060-freedos-gaming-pc-p-119963583
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence gayet uygun bu fiyata 3050 bulursun anca

• Üzgün
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Jiyu
Aldım bile reis https://www.teknosa.com/gamers-aren...ssd12gb-rtx3060-freedos-gaming-pc-p-119963583
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence gayet uygun bu fiyata 3050 bulursun anca
İyi araştırma yaptınız mı ? forumlara baktınız mı , sorup soruşturdunuz mu ?
19k'ya rtx 4060 5600 sistemler geliyor.
bazen 20k'ya ddr5 sistemler geliyor. 23-25k arasına ddr5 12400f 4060ti sistemler geliyor.
En basitinden 20k'ya hem de galax marka 5600 sizin aldığınız sistemden çoook daha iyi. Sizin ki hem 5500 hem de 3060
Bence iade edebiliyorsanız kesinlikle iade edin , mağazdan almak istersen de vatan f/p sistem bekle dolandırılma.

trrkerim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerim topçu
İyi araştırma yaptınız mı ? forumlara baktınız mı , sorup soruşturdunuz mu ?
19k'ya rtx 4060 5600 sistemler geliyor.
bazen 20k'ya ddr5 sistemler geliyor. 23-25k arasına ddr5 12400f 4060ti sistemler geliyor.
En basitinden 20k'ya hem de galax marka 5600 sizin aldığınız sistemden çoook daha iyi. Sizin ki hem 5500 hem de 3060
Bence iade edebiliyorsanız kesinlikle iade edin , mağazdan almak istersen de vatan f/p sistem bekle dolandırılma.
Haklısında daha fazla para biriktiremedim

• Üzgün

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Uğur Çam
Keşke biraz daha biriktirip yukarıda atılan sistemi alsaydınız

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Jiyu
Haklısında daha fazla para biriktiremedim
Dostum bence yapabiliyorsanız gelmediyse direkt iade edin , geldiyse de iade etmeye çalışın.
Çünkü hem işlemci 5500 hem de ekran kartı 3060..
Böyle sistemler satılmıyor artık , alacaksanız en azından işlemci 5600 ya da 12400f olmalı.
Ekran kartı zaten minumum rtx 4060 ya da amd 7600 olmalı bu bütçelerde.
Dediğim gibi vatan f/p sistem çıkarıyor , 11 kasımda 16k'ya rtx 4060 sistem vardı.
Sisteminiz 18k , dediğim gibi 20k'ya ddr5 sistemler bile geliyor gelmese bile yukarıda attığım gibi sistemler var.
Para kolay kazanılmıyor , bence yapabiliyorsanız iade yapın ve zaten teknosa vb. yerlerden de sistem almayın.
Vatan , gaming gen tr vb. yerlerden almaya bakın gerçek bilgisayar satan yerler onlar.
İade edemiyorsanız da canınız sağolsun , hayırlı olsun.

trrkerim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerim topçu
Dostum bence yapabiliyorsanız gelmediyse direkt iade edin , geldiyse de iade etmeye çalışın.
Çünkü hem işlemci 5500 hem de ekran kartı 3060..
Böyle sistemler satılmıyor artık , alacaksanız en azından işlemci 5600 ya da 12400f olmalı.
Ekran kartı zaten minumum rtx 4060 ya da amd 7600 olmalı bu bütçelerde.
Dediğim gibi vatan f/p sistem çıkarıyor , 11 kasımda 16k'ya rtx 4060 sistem vardı.
Sisteminiz 18k , dediğim gibi 20k'ya ddr5 sistemler bile geliyor gelmese bile yukarıda attığım gibi sistemler var.
Para kolay kazanılmıyor , bence yapabiliyorsanız iade yapın ve zaten teknosa vb. yerlerden de sistem almayın.
Vatan , gaming gen tr vb. yerlerden almaya bakın gerçek bilgisayar satan yerler onlar.
İade edemiyorsanız da canınız sağolsun , hayırlı olsun.
Teşekkürler ben 17k iken aldım ama yinede biraz pişman oldum

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Jiyu
Teşekkürler ben 17k iken aldım ama yinede biraz pişman oldum
Benim amacım size hayal kırıklığı yaşatmak ya da sizi üzmek değildi. Başkaları olsa daha farklı şeyler yazabilirlerdi
Sadece bilmenizi istedim , zaten teknosa büyük kurumsal bir yer olsa da dolandırıcı bir yer.
Geçen 30-35k'lık laptobu 25k ya sattılar. Herkes aldı , sonra iade ettiler. Araya hafta sonu falan girdi , bir kaç güne anca para gelir.
Yani kısacası adamlar o parayı kullandılar , işlediler ve bunu bir çok yer yapıyor.
Hazır sistem konusunda ise zaten oradan alınmamalı. Vatan daha iyi ama onun için de f/p sistem çıkmalı.

trrkerim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerim topçu
Benim amacım size hayal kırıklığı yaşatmak ya da sizi üzmek değildi. Başkaları olsa daha farklı şeyler yazabilirlerdi
Sadece bilmenizi istedim , zaten teknosa büyük kurumsal bir yer olsa da dolandırıcı bir yer.
Geçen 30-35k'lık laptobu 25k ya sattılar. Herkes aldı , sonra iade ettiler. Araya hafta sonu falan girdi , bir kaç güne anca para gelir.
Yani kısacası adamlar o parayı kullandılar , işlediler ve bunu bir çok yer yapıyor.
Hazır sistem konusunda ise zaten oradan alınmamalı. Vatan daha iyi ama onun için de f/p sistem çıkmalı.
SIparişimi iptal ettim laptop alıcam. Hangi mağazadan almamı önerirsin ?sipariş etmeyeceğim

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Jiyu
SIparişimi iptal ettim laptop alıcam. Hangi mağazadan almamı önerirsin ?sipariş etmeyeceğim
Laptop için bütçeniz nedir ?
Ben hepsiburada'dan aldım fakat satıcı da hepsiburada.
Amazon'dan alabilirsiniz ama satıcı da amazon tr olsun.
Doğal olarak masaüstü alırsanız çok daha performans alırsınız , iyi bir laptop için de 30k vermek gerekiyor başlangıç olarak.
Aynı şekilde laptop almak için de indirim ve kampanya bekleyin.
Asus ya da lenovo'ya özel %5-10 indirim + sitenin kendi indirimleri vs güzel indirimleri takip edin.

trrkerim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerim topçu
Laptop için bütçeniz nedir ?
Ben hepsiburada'dan aldım fakat satıcı da hepsiburada.
Amazon'dan alabilirsiniz ama satıcı da amazon tr olsun.
Doğal olarak masaüstü alırsanız çok daha performans alırsınız , iyi bir laptop için de 30k vermek gerekiyor başlangıç olarak.
Aynı şekilde laptop almak için de indirim ve kampanya bekleyin.
Asus ya da lenovo'ya özel %5-10 indirim + sitenin kendi indirimleri vs güzel indirimleri takip edin.
Babamda para katacağı için internetten almam çok zor bütçem max 30k

• Üzgün
Top Bottom