genel razer ürünlerinde var ben dün dnr dan aldım meselaTeknosa’da da benzer indirimler var sanırım tam incelemedim ama
goliath mousepad fena değildi ama başka bir şey göremedim bengenel razer ürünlerinde var ben dün dnr dan aldım mesela
Razer Kitsune - SF6 Chun-Li Edition'ı satmak isteyen varsa hemen alayım kendisinden. Mesaj atabilirsiniz.
hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
İki buçuk katına satmaya çalışan arkadaşlara duyrulur. Üşenmeyip mağazadan gidip aldım iki tane. Beni uyardığı ve mağazadan da alabileceğimi haber verdiği için iexplore'a teşekkür ediyorum. Ne zamandır böyle bir ürün arıyordum.
hangi mağazada varAlıntıyı görüntüle
İki buçuk katına satmaya çalışan arkadaşlara duyrulur. Üşenmeyip mağazadan gidip aldım iki tane. Beni uyardığı ve mağazadan da alabileceğimi haber verdiği için iexplore'a teşekkür ediyorum. Ne zamandır böyle bir ürün arıyordum.
Bostancı'da stokta iki tane vardı. İkisini de (kullanmak için) ben aldım. Stokta olan mağazalar web sitesinde gözüküyor. Telefonla sipariş hattı diye bir uygulamaları da var fakat hiç denemedim.hangi mağazada var
Yıllardır al sat yapıyorum elimde patlayan ürün hatırlamıyorum senin bu boş yorumların patlar genelde aula f75 içinde almayın alan aldı diyordunuz 3 tanesini 2000erden verdimal sat yapacak alsın. yıllarca bekleyip elinde patladığında al sata yapılır mı görmüş olur
bişey sorucam kullanmak için diyorsun ya tam olarak ne oynayacaksın bununla merak ettim tekken street fighter dışında pcde bişey oynanır mı bununla.Bostancı'da stokta iki tane vardı. İkisini de (kullanmak için) ben aldım. Stokta olan mağazalar web sitesinde gözüküyor. Telefonla sipariş hattı diye bir uygulamaları da var fakat hiç denemedim.
Şu an Cuphead oynamak için aldık ama çok fazla oyun oynanabilir bu tarz leverless controllerla. TV'de Hades II oynamayı da planlıyorum mesela. Retro oyunlara biraz ilgisi olan biri akar zaten aletle.bişey sorucam kullanmak için diyorsun ya tam olarak ne oynayacaksın bununla merak ettim tekken street fighter dışında pcde bişey oynanır mı bununla.