Neler Yeni

🔥İndirim Razer İndirimleri - Ekipmanlar ve Bilgisayar Parçaları

osari

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur
Teknosa’da da benzer indirimler var sanırım tam incelemedim ama

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Yiğit Çelik
Dün kitsune chun li editionu aldım daha açmadım da açmayı düşünmüyorum bekletip piyasaya süreceğim galiba. şu an forumdan alan bazı arkadaşlar 4e alıp 7ye koymuşlar 6.5a koymuşlar bence çok basit düşünüyorlar çok daha fazla paraya satabilirler koleksiyonluk bi ürün bekletmek lazım biraz.

Griffith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Cem Temeltaş
Steam
steamcommunity.com/id/Griffith-kun/
Discord
Griffith
Steam ID
Griffith-kun
Battle.net
Griffith#2792
Discord
Griffith
Twitch
GriffithHS
Razer Kitsune - SF6 Chun-Li Edition'ı satmak isteyen varsa hemen alayım kendisinden. Mesaj atabilirsiniz.
1733827727969.png

İki buçuk katına satmaya çalışan arkadaşlara duyrulur. Üşenmeyip mağazadan gidip aldım iki tane. Beni uyardığı ve mağazadan da alabileceğimi haber verdiği için iexplore'a teşekkür ediyorum. Ne zamandır böyle bir ürün arıyordum.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir

Griffith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Cem Temeltaş
Steam
Discord
Griffith
Steam ID
Griffith-kun
Battle.net
Griffith#2792
Discord
Griffith
Twitch
GriffithHS
hangi mağazada var
Bostancı'da stokta iki tane vardı. İkisini de (kullanmak için) ben aldım. Stokta olan mağazalar web sitesinde gözüküyor. Telefonla sipariş hattı diye bir uygulamaları da var fakat hiç denemedim.

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
omer
Vatanda ekipmanları bilmem ama telefonlarda son 1 hafta çok güzel kampanyalar gördüm 24fe 256 lık 23500 gibi 200pro 26500 vs bir daha denk gelirse alıcam istediğim model gelirse.

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa TURNA
Kitsune almak isteyen olursa makul fiyattan veririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

al sat yapacak alsın. yıllarca bekleyip elinde patladığında al sata yapılır mı görmüş olur
Yıllardır al sat yapıyorum elimde patlayan ürün hatırlamıyorum senin bu boş yorumların patlar genelde aula f75 içinde almayın alan aldı diyordunuz 3 tanesini 2000erden verdim

Son düzenleme:

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Yiğit Çelik
Bostancı'da stokta iki tane vardı. İkisini de (kullanmak için) ben aldım. Stokta olan mağazalar web sitesinde gözüküyor. Telefonla sipariş hattı diye bir uygulamaları da var fakat hiç denemedim.
bişey sorucam kullanmak için diyorsun ya tam olarak ne oynayacaksın bununla merak ettim tekken street fighter dışında pcde bişey oynanır mı bununla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet Tongal
Şu kitsune arcade deki ps lisansını başka markalar da alınca fiyatı düşecek bir ürün. Amazon tr de sadece tek bir Türk yorumu var. O da çocuğun doğum günü için seçtiği hediye 🤣 300 dolar çok az kişi verir. Yurtdışındakiler için bile çok pahalı. Bir xbox parası. Ama daha ucuz seçenekler de pek yok gibi. Gerçi tr de havadan kazanan çok var. Ama buna bu parayı verecek olan gider Amazondan alır. Sahibindenle falan uğraşmaz. En kötü alınan fiyattan satılır ama pek mantıklı gelmedi bana.

Griffith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Cem Temeltaş
Steam
Discord
Griffith
Steam ID
Griffith-kun
Battle.net
Griffith#2792
Discord
Griffith
Twitch
GriffithHS
bişey sorucam kullanmak için diyorsun ya tam olarak ne oynayacaksın bununla merak ettim tekken street fighter dışında pcde bişey oynanır mı bununla.
Şu an Cuphead oynamak için aldık ama çok fazla oyun oynanabilir bu tarz leverless controllerla. TV'de Hades II oynamayı da planlıyorum mesela. Retro oyunlara biraz ilgisi olan biri akar zaten aletle.

Top Bottom