Neler Yeni

Yüksek km W211 Alınır mı?

muh@mm3t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet Akın
Merhabalar sarı sitedeki şu Mercedes hoşuma gitti hazır da Mercedes bakıyorken bunu almaya karar verdim araç temiz duruyor ama kilometresi çok fazla sizce alınır mı
Sarı site linki: https://shbd.io/s/9LRCkU5A

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,499
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Merhabalar sarı sitedeki şu Mercedes hoşuma gitti hazır da Mercedes bakıyorken bunu almaya karar verdim araç temiz duruyor ama kilometresi çok fazla sizce alınır mı
Sarı site linki: https://shbd.io/s/9LRCkU5A
Paran varsa bakımlarını yaptırmaya hayırlı olsun. yoksa bulaşma derim bakımları normal cliolara göre falan daha fazla tutar.

Yiarz08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yiğit özcan
Bende 190e almayı düşüyorum eski mercedesler daha sağlam diye biliyorum 1m km gidiyor temiz kullanıldıysa

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,267
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ben olsam bulaşmazdım. Mercedes bile olsa eski arabaların bir yerleri dağılıyor artık, mekanik bir sorun çıksa dünya para şunu toplamak.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu arabanın düşük kilometrelisini clio gibi bulamazsın alan 200 300 bin km binip satıyor. Çoğunluk 300k km üzeri. Ayrıca sağlam motordur.
Masrafına param yetmez dersen alma . Sorun çıkarması normal bir şey araba 450 binde. Sorun çıkarır mı konusu da aracın eski sahibine bağlı bir şey

crosman11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
KAAN
Eski araba sevdanızı anlıyorum ama kenarda bir araba parası daha yoksa bulaşmayın böyle şeylere, alın modelli bir clio binin. İlerde maddi olarak gücünüz yerine gelirse keyif için ikinci araba olarak alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,906
Üyeler
163,902
Son üye
cagofedaisi
Top Bottom