Neler Yeni

Ülkeye küfür eden birinin cezası nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdullah celik
Yakın arkadaşım ile aramiz bozuldu.
Kendisi bana küfür etmeye başladı whatsappdan.
Daha sonra vatana, ülkeye küfür etmeye başladı.
(Bana küfür ettiği için hakaret davası acmayacagim yanlis anlasilmasin sadece ülkeye küfür ettiği için savcılığa şikayet etmek istiyorum)
Savcılığa versem cezası nedir?
Karşılıklı küfür ettigimiz için bir problem olur mu?

Yakın arkadaşım ile aramiz bozuldu.
Kendisi bana küfür etmeye başladı whatsappdan.
Daha sonra vatana, ülkeye küfür etmeye başladı.
(Bana küfür ettiği için hakaret davası acmayacagim yanlis anlasilmasin sadece ülkeye küfür ettiği için savcılığa şikayet etmek istiyorum)
Savcılığa versem cezası nedir?
Karşılıklı küfür ettigimiz için bir problem olur mu?
Bi halt olmaz , yanlizca mahkeme ile uğraşırsınız,en mantıklısi fiziken cezalandırmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdullah celik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi halt olmaz , yanlizca mahkeme ile uğraşırsınız,en mantıklısi fiziken cezalandırmak
veriniz hocam izler görürüz cezasını. bir de fiziksel ceza veriniz. @AtiIIa savcım nedir doğrusu?
Bu kişi şahsıma küfür etti tamam sorun yok ama vatana küfür ettiği için hiç bir ceza almayacak mi? Aldığı cezada umrumda degil sadece siciline geçsin yeter. Hayatı biter eğer siciline gecerse iş bulamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiziksel ceza verin diyorsunuzda o zaman suçlu ben olurum hocam haklı konumdan haksıza duserim

Bu kişi şahsıma küfür etti tamam sorun yok ama vatana küfür ettiği için hiç bir ceza almayacak mi? Aldığı cezada umrumda degil sadece siciline geçsin yeter. Hayatı biter eğer siciline gecerse iş bulamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiziksel ceza verin diyorsunuzda o zaman suçlu ben olurum hocam haklı konumdan haksıza duserim
Sicile geçer aslında o konuda haklısın, fiziksel ceza versen senin sicilde yanar haklısın,para cezası vs alır max bide sicili mahvolur

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdullah celik
Sicile geçer aslında o konuda haklısın, fiziksel ceza versen senin sicilde yanar haklısın,para cezası vs alır max bide sicili mahvolur
Ne güzel iste bana yeter ama karşılıklı küfür var bir problem olur mu
Ayrıca ilk küfür ve bu olayı kendisi başlattı
Kavgaya çağırma da var ben sadece küfür ettim kendisi bana dini küfür de etti ayrıca

Ne güzel iste bana yeter ama karşılıklı küfür var bir problem olur mu
Ayrıca ilk küfür ve bu olayı kendisi başlattı
Kavgaya çağırma da var ben sadece küfür ettim kendisi bana dini küfür de etti ayrıca
Senin küfür arada kaynar gider ama sen etmesen daha iyi olurmuş,o dava açmadığı surece senin küfür pek umursanmaz

Top Bottom