Neler Yeni

Nasılsınız dostlar??

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
mert doğan
hayat nasıl gidiyor nasılsınız belki soranınız yoktur dertlerinizi paylaşında dertleşelim dostlar

hayat nasıl gidiyor nasılsınız belki soranınız yoktur dertlerinizi paylaşında dertleşelim dostlar
Yks mezunuyum , arkadaş çevresi yok, akşama kadar evdeyim,Max market için dışarı çıkıyorum arada çarşı vs geziyorum,ders çalışıyorum, bomboş kısacası

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
mert doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yks mezunuyum , arkadaş çevresi yok, akşama kadar evdeyim,Max market için dışarı çıkıyorum arada çarşı vs geziyorum,ders çalışıyorum, bomboş kısacası
aynısı bende de var ayda 1 kere ay başında avm'ye giderim okuldan eve evden okula D:

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Ad
İç sıkıntım var, ne yaparsam yapayım pek zevk alamıyor ve çok çabuk sıkılıyorum. Bu yaşıma geldim ve yeteneğim de yok. En basit şeyleri bile beceremiyorum. Seneye işe gireceğim ama düzelir miyim bilmiyorum.

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
mert doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İç sıkıntım var, ne yaparsam yapayım pek zevk alamıyor ve çok çabuk sıkılıyorum. Bu yaşıma geldim ve yeteneğim de yok. En basit şeyleri bile beceremiyorum. Seneye işe gireceğim ama düzelir miyim bilmiyorum.
umarım düzelirsin

Hanaz

80+ Gold
Hasta olacak gibiyim bugün tam da lafını yapıyordum 1aydır hasta değilim diye

ShatiG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Kerim Veren
Dershane → iş → yat → dershane → iş → yat → dershane → iş → yat diye gidiyor nereye kadar giderse

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Lloyd
Derdini ailene, dostlarını değil de anca böyle forumlarda ya da para karşılığı terapiste anlatabileceğini bilmek bazen zor geliyor insana. Herkes kendi dünyasında yaşıyor; başkasının derdini, nasıl hissettiğini umursayan hiç kimse yok.

Soruya gelecek olursak hayat ***** gibi gidiyor bu arada, her şey normal yani :)

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
ibrahim demir
yatıyom kalkıyom yemek yiyom geziyom oturuyom müzik dinliyom eski sevgilimi özlüyom öyleli:ROFLMAO:

Top Bottom