guccimurop
80+
Gümrük bi çıkaramadı ürünü merak ettim nasıl olucak
Siparişi çektim bakalım.Gelince direkt fotoğraf atarımKomple led değil ledi tutan 6 tane plastik parça var. Onda ise çift taraflı bant var.
100 liraya çift taraflı bant alıp istediğin kadar monitöre söküp takabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kusurlu gelirse yardımcı olurlar. Ben model araç almıştım hatalı geldi. Vergi dahil iade oldu.
İlk sayfa da olayı yazıyor yaBunun olayı nedir konuyu yeni gördüm , alıp eline ulaşan varmı
Okuyodum hocam. Baya iyi olayı sadece usb ile çalişması falan gayet iyi TR 'de 1400 TL'ye bu ürünün aynısı var demişsiniz fiyat gene iyi kalıyor onun yanındaİlk sayfa da olayı yazıyor ya
Monitörün renk kalitesine hayran kaldım. Modeli nedir acaba? AMOLED mi bu?Ağustos ayında aynı mağazadan kargo vergi dahil 1050tl'ye almıştım.
Şuan her şey dahil daha ucuza geliyor.
Profilimde görselleri mevcut.
İnanılmaz güzel çalışıyor.
Film falan izlerken açıyorum genelde.
AliExpress'te az önce şunu buldum:
1.006,21TL | Oyun ışıklar şerit bilgisayar Sync ışık şeridi monitör RGB ekran renk LED arka işık akıllı kontrol oyun odası atmosfer dekor
Oyun ıÅıklar Åerit bilgisayar Sync ıÅık Åeridi monitör RGB ekran renk LED arka iÅık akıllı kontrol oyun odası atmosfer dekor - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Oled gibi duruyor. Rog logosu var muhtemelen PG27AQDM olabilir.Monitörün renk kalitesine hayran kaldım. Modeli nedir acaba? AMOLED mi bu?
Teşekkür ederim. Bir sistem parası ne yazık ki.Oled gibi duruyor. Rog logosu var muhtemelen PG27AQDM olabilir.
Ne zaman sipariş vermiştin? Kaç gün oldu?Gümrük bi çıkaramadı ürünü merak ettim nasıl olucak
Teşekkür ederim. Bir sistem parası ne yazık ki.
Ne zaman sipariş vermiştin? Kaç gün oldu?
Güncellemişler yarın verseler cumartesiye gelir inş
27 inçlik için olan kargo vergi dahil 860 a geldi bakalım hocam umarım iyidir. Kendi yapan insanlarda var onlar monitörün altına da koymuşlar daha iyi durur sanırım ama bu da kötü durmaz bence.Komple led değil ledi tutan 6 tane plastik parça var. Onda ise çift taraflı bant var.
100 liraya çift taraflı bant alıp istediğin kadar monitöre söküp takabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kusurlu gelirse yardımcı olurlar. Ben model araç almıştım hatalı geldi. Vergi dahil iade oldu.
Ben alınır diyorum amazondan 4k ya alacaktım bunu gördüğüm iyi oldu sağlam çalışıyorsada güzel oldu
5 aydır falan sıkıntısız kullanıyorum ama 7/24 açık değil.Ben alınır diyorum amazondan 4k ya alacaktım bunu gördüğüm iyi oldu sağlam çalışıyorsada güzel oldu
Ürün bugün ulaştı, gayet hızlı geldi. Fiyatına göre bence gayet başarılı, kutudan gerekli her şey çıkıyor. Yazılımı basit, kullanımı kolay. 5-6 saattir kullanıyorum gayet güzel memnunum, tavsiye ediyorum.Ben de 34 monitör için aldım, 906 liraya geldi, bence fiyatı da gayet iyi.