Neler Yeni

Spiderman Vs Cyberpunk

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Arif
Beyler selam epic games indirimleri başladı şimdi çok arada kaldım Spiderman almak istiyorum ancak Türkçe destek olmadığı için biraz ön yargıliyim o yüzden cyberpunkda alabilirim sizce hangisi alınır?
Cyberpunk'ın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Hem yan göre hem ana hikaye olrak CP daha iyi. Oynanış açısından zaten CP çok çok daha ileride.

Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Onur Yücel
Spadi tabi ki oynaması daha zevkli cyberpunkta bug dolu ben oynamıyorum erkek kardeşim çok seviyor ondaki polis arabalarını(kardeşim 5 yaşında)
Yav bi öğrenmişsiniz bug dolu bug dolu, 272858 kere güncelleme aldı oyun bug mug kalmadı en son 15 sene önce cp77 görmüşsünüz belli ki.
Hele şimdi version 2.2 ile sağlam ekran kartınız varsa iyi bir monitörle orgazm yaşatıyor oynayanlara. Bug falan yok tertemiz. Spiderman oyunları tekrar düşüyor yan görevlerin hepsi aynı. Ana hikaye de 15-17 saatte bitiyor. Ama oynaması çok eğlenceli ordan oraya uçmak kaçmak zevkli özellikle gamepad ile oynuyorsanız.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,376
İsim
Kaan
Hocam oyunun konusu nedir? Birde ortalama kaç saat sürüyor
50 saat ortalama oynarsın min 2 kere bitirirsin ana oyunu üstüne dlc çeker 3 kere oynarsın :D
spiderman de oynamak istiyorsan onu al tabii yaması mevcut.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Spadi tabi ki oynaması daha zevkli cyberpunkta bug dolu ben oynamıyorum erkek kardeşim çok seviyor ondaki polis arabalarını(kardeşim 5 yaşında)
Oyunun neresi bug dolu neredeyse şu an da hiç yok gibi bir şey

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,484
İsim
uwu
50 saat ortalama oynarsın min 2 kere bitirirsin ana oyunu üstüne dlc çeker 3 kere oynarsın :D
spiderman de oynamak istiyorsan onu al tabii yaması mevcut.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunun neresi bug dolu neredeyse şu an da hiç yok gibi bir şey
Ben en son 1 ay önce fln oynadım köprünün altımdan geçerken duvara girdi bazı npc lerde aynı şekil

CupOk

80+ Bronze
İkisini de oynadım spidermanin son çeyreğinde kadar sıkılarak oynadım, 2015 de çıkan Batman Arkham knight bile daha fazla sarmıştı. Cp77 çok iyi olmasa da Spidermanden daha zevkliydi bana göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,832
Üyeler
164,055
Son üye
talha26
Top Bottom