bu indirimlerdeki gamepad alınır mı?Sağ üstte, banner'ın üzerinde
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son 30 dk bu arada, acele edin. Bir daha böyle bir fırsat göremeyebiliriz.
Son 1 saat kaldı, almayı düşünenler kaçırmasınlar.
Evet ya hala indirimde ürün , bir acayip doğrusu. Stokları eritemediler belki de.Alıntıyı görüntüle
Hocam fiyat hala aynı boşu boşuna triplere girdim son 20 dakika'da
Hayırlı olsun ustam.@Lloydˢᵗᵉʳ mağaza teslimi varmış, beyaz renkten aldım. Eyw bu arada son 1 saat kaldı diye uyardığın için yoksa benim aklımda saat 8 gibi altunizade mağazasına gitmek vardı.
Sağ olun hocamEvet ya hala indirimde ürün , bir acayip doğrusu. Stokları eritemediler belki de.
Hayırlı olsun ustam.
Ufak bir ekolayzer ayarıyla podcast'e uygun hale getirilebilir, diğer türlü PD200X de tercih edilebilir.podcast için almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz?
Aralarında devasa bir fark var denemez ama A8'in 2. el piyasası Capsule'ın 0 fiyatından zaten fazla olduğu için geçilebilir her türlü, RGB vesaire önemli değilse tabii.Fifine A8 satıp geçmeyi düşünüyorum değer mi?
Değil RGB'siz istiyorum hattaUfak bir ekolayzer ayarıyla podcast'e uygun hale getirilebilir, diğer türlü PD200X de tercih edilebilir.
Aralarında devasa bir fark var denemez ama A8'in 2. el piyasası Capsule'ın 0 fiyatından zaten fazla olduğu için geçilebilir her türlü, RGB vesaire önemli değilse tabii.
Geçilir, ses kalitesi bariz olarak daha iyidir.Değil RGB'siz istiyorum hatta
Hocam Pd200x mü alalım A6T veya A8 mi. Bu mikrofonda iyi gibi ama sadece yayın ve youtube için kullanmicam. Amatör rap kaydetmeyi düşünüyorumGeçilir, ses kalitesi bariz olarak daha iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
A8'e göre eksi denebilecek özelliği mute tuşunun o kadar rahat yerde olmaması. Ses tekerleğinin üzerine basmak gerekiyor, A8'de direkt dokunmak yetiyor. Bunun dışında daha iyi bir mikrofon Capsule.