Neler Yeni

🔥Xbox 9. Nesil gamepad 2.135 Itopya🔥

PNSHER

80+ Bronze
Ben Xbox 360 arcade kollarımı neyden baksan 15 sene falan kullandım yani kaçınılmaz diye bir şey yok kardeşim. Bana göre piyasadaki en ergonomik kol bu. Ben kullanıyorum memnunum yanına bide GP recyko 2700 lük şarlı pil 4 tane ve şarj aleti aldım döndürüp döndürüp kullanıyorum 😂
Reditte bir sürü konu var. Forumlarda da açılmış çokça konu var. Sık kullanıyorsanız 9.nesil kolun analogları bozuluyor. Bu fiyata başka alternatifler de var. Zaten şarjlı pil ve şarj aleti alsan sana 2600-2700e patlayacak. Aşırı overrated bir kol bu xbox kolu. Beni pişman etti açıkçası.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Ben Xbox 360 arcade kollarımı neyden baksan 15 sene falan kullandım yani kaçınılmaz diye bir şey yok kardeşim. Bana göre piyasadaki en ergonomik kol bu. Ben kullanıyorum memnunum yanına bide GP recyko 2700 lük şarlı pil 4 tane ve şarj aleti aldım döndürüp döndürüp kullanıyorum 😂
aynı pillerin 2lisi var yanınada duracel aldım bende onları döndürüyorum :)
ayrıca hangı kolu arastırırsan arastır hepsınde illaki sorun yasayan oluyor hatta ne alırsan al sende olmayan veya sende olupta baskasında olmayan sorun her üründe var bu yüzden bu kol drift yapacak dıye bır genelleme yapmaya gerek yok

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,325
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bendeki 2. el muhtemelen bayağı da kullanılmış öyle bir sorun yok açıkçası.

Dambıldor

80+ Silver
Hocam Dediğiniz modelleri vergi durumundan dolayı alınmıyor aliexpress ten. 8bitdo ultimate 2C kablolu olan model alınıyor ama dongle sonradan almıyor mu acaba.

8bitdo ultimate 2C amazonda var fakat renklerler biraz kötü bunlara siyah veya Mavi kılıf oluyor mu
Vader 4 pro alınıyor saticidan 30 euro altinda yazmasını rica diyorsunuz geçiyor 10 kisi felan böyle aldı. Gamesir de ayni satıcı düşük yazıyor pakete geçiyor.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hocam Dediğiniz modelleri vergi durumundan dolayı alınmıyor aliexpress ten. 8bitdo ultimate 2C kablolu olan model alınıyor ama dongle sonradan almıyor mu acaba.

8bitdo ultimate 2C amazonda var fakat renklerler biraz kötü bunlara siyah veya Mavi kılıf oluyor mu
bahsettiğin kol aliden kaca patlıyor

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Ümit
2 ay sonra drift yapacak 😒 xbox u olan arkadaslar yedek olarsk alabilir . PC için önermem drift kanser ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen şimdi

Easysmx X20
xbox kolundan daha iyi daha kaliteli oldugunumu iddia ediyorsun?​

bakalım bu kulaklar daha neler duyacak. palit innoyu msi den iyi görenler neler neler..

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ne
2 ay sonra drift yapacak 😒 xbox u olan arkadaslar yedek olarsk alabilir . PC için önermem drift kanser ediyor.

1700 e x20 aldim demeke ki var
neden kesinmiş gibi konuşuyorsunuz anlamıyorum valla
sen monitor aldın diyelım ölü pisel çıktı bende aynı monitoru alsam banadamı cıkıcak ? :)

Vader 4 pro alınıyor saticidan 30 euro altinda yazmasını rica diyorsunuz geçiyor 10 kisi felan böyle aldı. Gamesir de ayni satıcı düşük yazıyor pakete geçiyor.
gümrüktekiler uyanırsa patlarlar aynı olay ak992de başıma geldi 50 dolarlık ürüne 70 dolar yazıp 690 TL vergi kitlemişlerdi sene başında

Spectre_zz

80+ Bronze
ne

sen monitor aldın diyelım ölü pisel çıktı bende aynı monitoru alsam banadamı cıkıcak ? :)
Kral analog bu mekanizma 2 ay olmasa 3 ay sonra illaha olacak zaten neyi inkar ediyorsunuz, aliyorsaniz bilerek alin diye soyluyorum cok sinir eden bir durum cunku karakter durduk yere hareket ediyor fps icin cok sıkıntı durum bi de gecikmesi fazla

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Ümit
ne

bu forumda bir olay var kim hangi markayı alıyorsa en iyisi o, eğer sen o malı aldıysan vatanı savunur gibi savunmalısın.

Easysmx X20 diye bir marka var adam xbox kolundan iyi oldugunu iddia etti az önce. bahsettiği markayıda ilk defa duyuyorum sanırım çinde falan üretiliyor.​

Spectre_zz

80+ Bronze

Easysmx X20​

xbox kolundan daha iyi daha kaliteli oldugunumu iddia ediyorsun?​

bakalım bu kulaklar daha neler duyacak. palit innoyu msi den iyi görenler neler neler..
Puhahahahahha x20yi eline alsan gorucen farki tepkimelerin nasj daha hizli oldugunu , bi tur warzone atsan anlarsin xbox deli ediyor

bu forumda bir olay var kim hangi markayı alıyorsa en iyisi o, eğer sen o malı aldıysan vatanı savunur gibi savunmalısın.

Easysmx X20 diye bir marka var adam xbox kolundan iyi oldugunu iddia etti az önce. bahsettiği markayıda ilk defa duyuyorum sanırım çinde falan üretiliyor.​

Sen git al xbox kolunu otur kenarda kardesim sana alma mi dedik

• Hahaha
Reaksiyonlar: umix

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
bahsettiğin kol aliden kaca patlıyor
Ultimate 2C kablolu dongle yok anladığım kadarıyla 1500 TL
AliExpress'te az önce şunu buldum:
1.193,96TL | 8 Ultimate Ultimate 2C kablosuz oyun denetleyicisi kablolu Gamepad siyah efsane WuKong Hall etkisi Joystick ile Windows 10/11 Android için

Top Bottom