RX 6700 XT'yi nasıl geçiyor?Rahat şekilde rtx4060 ı tokatlıyor, rtx4060ti 16gb ın ensesinde. Amd tarafında rx6700xt yi rahat geçiyor fakat rx7700xt den bariz şekilde güçsüz.
Bu videoya baktım ve arkasında gözüküyor.
RX 6700 XT'yi nasıl geçiyor?Rahat şekilde rtx4060 ı tokatlıyor, rtx4060ti 16gb ın ensesinde. Amd tarafında rx6700xt yi rahat geçiyor fakat rx7700xt den bariz şekilde güçsüz.
Doğru. Güncel durumu alttaki gibi görünüyor. Fiyat konusunda da şunu söyleyeyim MSRP'si RX7600 satış fiyatının altında olduğu için alırken o referans alınabilir. 9-9.5K ideal bu kart için ama ikinci elde çok sağlam kartlar varken ve yeni nesil kapıdayken ihtiyaç dışında almazdım.RX 6700 XT'yi nasıl geçiyor?
Ben linus tech tips den izlemiştim videoyu ve çoğu oyunda geçiyordu rx6700xt yi. Oyundan oyuna fark ediyor hocam.RX 6700 XT'yi nasıl geçiyor?
Yayın izlerken nasıl problem hocamArc a750 kullanan birisi olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kas gücü Vram ve Teknolojisi ne kadar iyi olursa olsun yazılımsal problemler çıldırtıyor. Oyun oynayan birisi olmasanız bile en basit 2k bir canlı yayın izlerken bile problem yaratabiliyor.
7600xt den iyi mi hahahhahahaİntel tarafından tavsiye edilen satış fiyatı zaten 249 dolardı tam fiyatına çıktı en azından tavsiye edilen fiyattan çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
4060 ve 4060ti arasında 7600xt'den iyi
Ama Hocam herkes 2. Ele sıcak bakmıyor işte yoksa tabii ki tek kral var o da rx6700xt.6700XT yi geçebilir mi arkadaş buna nasıl ihtimal verebiliyorsunuz ? 6700 XT dediğimiz kart 2. el için konuşuyorum F/P kralı tacını kimse alamadı henüz YTD
Ondan sonra 1 driver daha 4070 gücüne gelsin . Öyle aman aman artış olmaz . Olursa da anca daha az güç tüketimi olur yada biraz daha güç çekerek daha fazla fps alırRTX 3060 Ti gibi kart aslında. Fakat intel yazılımlarda yaptığı değişiklikler ile performans farkını bazen çok katlıyor. Bir kaç gün sonra yeni driverlar ile belki 4060ti kadar olacak. O zamanda fiyat artabilir.
Knk şöyle düşün 4060 ında güç tüketimini b580 kadar yapsa daha fazla fps alırBu kart 4060'dab daha iyi ve 12gb vram dostum niye 3kstra para koyayım?