o zaman bekleyelim mi napalım yeni yıla kalırsak bu fiyatları hiç bulamıcaz gibi duruyorEllerim titriyor bunu yazarken üzüntüden ama 11 Kasım saat 11:11'de, Vatan Bilgisayar 26,000₺'ye 7500F ve 4060 Ti 16 GB sattı
o zaman bekleyelim mi napalım yeni yıla kalırsak bu fiyatları hiç bulamıcaz gibi duruyorEllerim titriyor bunu yazarken üzüntüden ama 11 Kasım saat 11:11'de, Vatan Bilgisayar 26,000₺'ye 7500F ve 4060 Ti 16 GB sattı
Ama sen daha şimdiden geçmişte takılısın olmaz ki böyle .Ellerim titriyor bunu yazarken üzüntüden ama 11 Kasım saat 11:11'de, Vatan Bilgisayar 26,000₺'ye 7500F ve 4060 Ti 16 GB sattı
Bilmiyorum ben 2023 Kasım'dan beri bekliyorum artık kavuşmak istiyorum. LoL'de bile 15 FPS veren bir laptop ile can çekişiyorum halao zaman bekleyelim mi napalım yeni yıla kalırsak bu fiyatları hiç bulamıcaz gibi duruyor
E takılı kalır tabi insan. Böyle bir fırsatı kaçırınca üzülmemek elde mi? Ama eminim ben sistemin ekran kartı hariç her parçası çok iyi olduğunu bildiğimden, alırsam eğer ileride canımı sıkacak tek taraf fiyatı olur.Ama sen daha şimdiden geçmişte takılısın olmaz ki böyle .
Sen ciddi misin?Ellerim titriyor bunu yazarken üzüntüden ama 11 Kasım saat 11:11'de, Vatan Bilgisayar 26,000₺'ye 7500F ve 4060 Ti 16 GB sattı
Evet konusunu bile açtım.Sen ciddi misin?
Harbiden çok doğru en ince parçasına kadar içime sinik şuan sistem ileride de para kasıp level atlatacağımın heyecanından fiyatını gözardı ederim diye düşünüyorumBilmiyorum ben 2023 Kasım'dan beri bekliyorum artık kavuşmak istiyorum. LoL'de bile 15 FPS veren bir laptop ile can çekişiyorum hala
E takılı kalır tabi insan. Böyle bir fırsatı kaçırınca üzülmemek elde mi? Ama eminim ben sistemin ekran kartı hariç her parçası çok iyi olduğunu bildiğimden, alırsam eğer ileride canımı sıkacak tek taraf fiyatı olur.
Haklısınız. Şuan da düşündüğünüz sistemin bütün artılarını ve eksilerini biliyorsunuz. Eğer alırsanız hayırlı olsun, almazsanız da umarım daha iyisini bulup alabilirsiniz. 2 türlü de şimdiden hayırlı olsun.Bilmiyorum ben 2023 Kasım'dan beri bekliyorum artık kavuşmak istiyorum. LoL'de bile 15 FPS veren bir laptop ile can çekişiyorum hala
E takılı kalır tabi insan. Böyle bir fırsatı kaçırınca üzülmemek elde mi? Ama eminim ben sistemin ekran kartı hariç her parçası çok iyi olduğunu bildiğimden, alırsam eğer ileride canımı sıkacak tek taraf fiyatı olur.
emeğine sağlık da alkollü falan mıydın o sıra sen neden almadın sistemi ben hiç görmedim bu konuyuEvet konusunu bile açtım.
Vatan 11.11 indirimleri günlüğü
Vatan Bilgisayar'ın 11 Kasım saat 11:11 tarihinden itibaren satışa sunmuş olduğu 11 farklı hazır sistem ve fiyatları aşağıda belirtilmiştir. Bu konu, gelecekte karşılaştırma için lazım olabileceği gerekçesiyle açılmıştır. VTN.SİST.11.11-1. INTEL I5 12400F - RTX 4060 OC OGB - H610M-R - 500GB...forum.donanimarsivi.com
Alalım hadi beraber. Bir daha nereden bulacağız böyle her şeyi içimize sinen sistemi? Eşlik et banaHarbiden çok doğru en ince parçasına kadar içime sinik şuan sistem ileride de para kasıp level atlatacağımın heyecanından fiyatını gözardı ederim diye düşünüyorum
Eyvallah dost, adamsın.Haklısınız. Şuan da düşündüğünüz sistemin bütün artılarını ve eksilerini biliyorsunuz. Eğer alırsanız hayırlı olsun, almazsanız da umarım daha iyisini bulup alabilirsiniz. 2 türlü de şimdiden hayırlı olsun.
Sanada şimdiden hayırlı olsun dost 2 türlü ihtimalde de .Harbiden çok doğru en ince parçasına kadar içime sinik şuan sistem ileride de para kasıp level atlatacağımın heyecanından fiyatını gözardı ederim diye düşünüyorum
Yok ben o gün biraz aptaldım. 11:11'de, DeFacto'ya falan baktım. Vatan'a bakmak hiç aklıma gelmedi. Akşam çıkartır sistemi diye düşünüyordum. Sabahın 11'inde çıkartmış meğersem. 12'ye kadar kalmış bi de bu sistemlerin stoğu. Aaah ah.emeğine sağlık da alkollü falan mıydın o sıra sen neden almadın sistemi ben hiç görmedim bu konuyu
Ne demişler olmuşla olacağa çare yok kısmet böylesineymişYok ben o gün biraz aptaldım. 11:11'de, DeFacto'ya falan baktım. Vatan'a bakmak hiç aklıma gelmedi. Akşam çıkartır sistemi diye düşünüyordum. Sabahın 11'inde çıkartmış meğersem. 12'ye kadar kalmış bi de bu sistemlerin stoğu. Aaah ah.
teşekkürler dost sağolasın düşüncelerin tavsiyelerin içinSanada şimdiden hayırlı olsun dost 2 türlü ihtimalde de .
hahahah pc hocasını beklesek mi bu sisteme zam gelir mi gaza getirme beniAlalım hadi beraber. Bir daha nereden bulacağız böyle her şeyi içimize sinen sistemi? Eşlik et bana
Eyvallah dost, adamsın.
Valla bilmiyorum bu sistem yıl sonu fırsatı diye yeni çıkmadı mı? Zam da yiyebilir satışa da kapatabilirler. Yine elimizde bir şeysiz kalmayalım oooy oyhahahah pc hocasını beklesek mi bu sisteme zam gelir mi gaza getirme beni