Fotoğraf paylaşabilir misiniz?Ürün bugün ulaştı, gayet hızlı geldi. Fiyatına göre bence gayet başarılı, kutudan gerekli her şey çıkıyor. Yazılımı basit, kullanımı kolay. 5-6 saattir kullanıyorum gayet güzel memnunum, tavsiye ediyorum.
bu sadece ambilightı bunun daha ledi varAmbilight Sistem 478007285 19 İnç-3 Kenar Fiyatları ve Özellikleri
Ambilight Sistem 478007285 19 İnç-3 Kenar en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
N11 de hazır bir şekilde satılan var 1 sene önce aldım hala kullanıyorum gayet güzel oyun oynarken vs çok rahatlıyor
Ben o satıcıdan adreslenebilir led almıştım. Kargoya vermeden önce watsaptan çalışır halde videosunu da yolluyor.bu sadece ambilightı bunun daha ledi var
Olsun bunun kadar sağlam olacağını sanmıyorumBen o satıcıdan adreslenebilir led almıştım. Kargoya vermeden önce watsaptan çalışır halde videosunu da yolluyor.
Linkte led de mevcut.
Paket İçeriği:
1) LED denetleyici kutusu ( SP616e )
2) Seçtiğiniz ekran inçine göre adreslenebilir şerit led
3) Seçili siparişe göre güç adaptörü
Bu Çin'den gelen ürün 5050 led kullanıyor. N11deki WS2812B adreslenebilir led...Olsun bunun kadar sağlam olacağını sanmıyorum
Biri normal led diğeri farklı görüntü olarak da ali'deki güzel duruyorBu Çin'den gelen ürün 5050 led kullanıyor. N11deki WS2812B adreslenebilir led...
o paket neyEdeceğim bi ara vakit bulabilirsem kolay zaten
önceden vardı bozuldu yenisini yaptımAlıntıyı görüntüle
bu sekilde bendeki alt kısıma upgrade gelecek en kısa sürede
Evde bi tek onu bulabuldim arası boş ya oraya desteko paket ney