Neler Yeni

Alıştırma Yapmak İçin Direksiyon Seti Almak Mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Serkan Tuna
Bütçe
10000
Arkadaşlar 16 yaşımdayım yeni yeni araba sürmeyi ögreniyorum haftada 1 babam arabayı veriyor. Evde pekiştirmek için direksiyon seti alsam mantıklı olur mu? Ets, bus sim oynayabilirim manyikli bir fikirse tavsiyelerinizi bekliyorum

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Mantıklı sayılabılır ama gerek yok

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
ben 17 olacam haftada 1 bile değil en son 2 sene önce sürdüm arkadaşın dediği gibi t150 pro güzel olur fakat bende 8k bütçe var vitesli almak istiyorum g29 falan düşünüyorum

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Yunus Kocabay
San bağlı kanka. Bence ilk ps kafeye gidip dene. Bende alıcaktım vazgeçtim ordan deneyince.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,021
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Sıfır alman şartsa tavsiye etmem çünkü bu bütçede alınacak hiçbir direksiyon setinin fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. İkinci elde ise vites ve debriyaja sahip olması sebebiyle Logitech G29 öneririm. Yazmamışsın ancak manuel araba için alıştırma yapacağını varsaydım. Otomatik için alıştırma yapacağım dersen debriyaja ve manuel vitese sahip olmayan Thrustmaster T150 direksiyon setini de alabilirsin. Hibrit bir sisteme sahip olduğu için G29'a göre biraz daha pürüzsüz bir direksiyon hissiyatına sahip. İhtiyacına göre ikisinden birini seçebilirsin.

Bana göre alıştırma için mantıklı bir eylem olur. Önerdiğim iki set de Force Feed Back (FFB) özelliğine sahip olduğu için oyundaki arabanın hareketlerini direksiyona aktarırken gerçeğe oldukça yakın bir deneyim yaşatacak. Ancak bilinçsiz kullanılırsa araç kullanımını kötü de etkileyebilir. Mesela bir çok oyunda vitesi yanlış attığında araca herhangi bir zarar gelmiyor. Oyunda o şekilde alışırsan gerçekte hata yapabilirsin.

Mkw06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert Kazanan
Arkadaşlar 16 yaşımdayım yeni yeni araba sürmeyi ögreniyorum haftada 1 babam arabayı veriyor. Evde pekiştirmek için direksiyon seti alsam mantıklı olur mu? Ets, bus sim oynayabilirim manyikli bir fikirse tavsiyelerinizi bekliyorum
Ayağın sadece debriyaj ve gaz ikilisine alışmış olur başka türlü pek işe yarayacağını düşünmüyorum, bulunduğun il de simlasyon cafeler varsa oraya git derim

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Efe Taş
çek babacan g27-g25 eğer para bol dersen al g923 - thrustmaster t300rs gt yapıştır geç
Mesaj otomatik birleştirildi:

g
Sıfır alman şartsa tavsiye etmem çünkü bu bütçede alınacak hiçbir direksiyon setinin fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. İkinci elde ise vites ve debriyaja sahip olması sebebiyle Logitech G29 öneririm. Yazmamışsın ancak manuel araba için alıştırma yapacağını varsaydım. Otomatik için alıştırma yapacağım dersen debriyaja ve manuel vitese sahip olmayan Thrustmaster T150 direksiyon setini de alabilirsin. Hibrit bir sisteme sahip olduğu için G29'a göre biraz daha pürüzsüz bir direksiyon hissiyatına sahip. İhtiyacına göre ikisinden birini seçebilirsin.

Bana göre alıştırma için mantıklı bir eylem olur. Önerdiğim iki set de Force Feed Back (FFB) özelliğine sahip olduğu için oyundaki arabanın hareketlerini direksiyona aktarırken gerçeğe oldukça yakın bir deneyim yaşatacak. Ancak bilinçsiz kullanılırsa araç kullanımını kötü de etkileyebilir. Mesela bir çok oyunda vitesi yanlış attığında araca herhangi bir zarar gelmiyor. Oyunda o şekilde alışırsan gerçekte hata yapabilirsin.
g29 kadar hayatımda çöp bir direksiyon seti görmedim

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,021
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
g29 kadar hayatımda çöp bir direksiyon seti görmedim
O fiyat bandında debriyaja ve h-vitese sahip bir alternatifin varsa onu önerebilirsin. Bu işler bütçe meselesi.

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Efe Taş
O fiyat bandında debriyaja ve h-vitese sahip bir alternatifin varsa onu önerebilirsin. Bu işler bütçe meselesi.
orası öyle ama o işe girilmez 2.el g25 eski model ama g27 olabilir - g923 ler var 2.el sıfır gibi - thurstmaster t300rs gt yada 2.elleri bile sağlam çıkıyor çoğunun gördüğüm kadarıyla denediğim kadarıylada diyebilirim

yusufbeey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf Ali Dalkılınç
amaç araba kullanmayı öğrenmekse pek yararı olmayacaktır genel debriyaj mantığını kavradıysan gerek yok, aynı model aynı araba olsa bile debriyajları farklı olabiliyor ki senin aldığın setin debriajı gerçekten çok farklı olacak gerçeğe kıyasla, oyun oynamak eğlenmek birinci sırada alıştırma 2. sırada ise olabilir ama ana amaç alışmak ise sanmıyorum pek işe yarayacağına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,342
Üyeler
163,475
Son üye
Nyxia
Top Bottom