Neler Yeni

PC'ye arkadaşımın attığı linkten oyun yükledim ve PC kasmaya başladı

reyvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
zeynep
Merhaba. İlk olarak bilgisayarımı alalı daha 1 hafta oldu asla kasma yapmıyordu gayet güzel FPS değeri alıyordum. 2 gün önce arkadaşım bana bir linkten bir oyun yüklememi istedi bende onu kırmak istemediğimden indirdim. Oyun yanlış hatırlamıyorsam 16 GB idi hatta oyunu indirip açtığımda da bir şeyler indirmeye başladı. İndirme bayağı bir uzun süre sürdü. Ardından da bilgisayarımın FPS değerinin düştüğünü fark ettim. Hatta kısa sürelide olsa kasmaya başladı eskiden 60FPS'in altına düşmediğim oyunda şu an 26FPS'ye bile düşüyorum bunu gördüğümde oyunu sildim fakat hala aynı sorunları yaşıyorum bir çözümü var ise yardım edebilir misiniz? (bilgisayarım win11 ve bilgisayarımda virüs koruma var)

xRauf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Rauf Emir
Oyunu nereden indirdiniz? Arkadaşın sana virüslü bir link atmış olabilir. Bilgisayara malwarebytes yükleyip tarama yapınız

reyvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
zeynep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunu nereden indirdiniz? Arkadaşın sana virüslü bir link atmış olabilir. Bilgisayara malwarebytes yükleyip tarama yapınız
oyunu resmi sitesinden indirdim. McAfee den virüs taraması yaptım fakat bir sorunun olmadığını söylüyor

xRauf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Rauf Emir
Öyle bir domain yapmışlar ki hiç güven vermiyor. Oyun ismini yazınca ilk o çıkıyor onda sorun yok. Malwarebytes ile tarayınız ve oyunu tam kaldırmak için birdahaki sefere revo uninstaller kullanınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun hala çözülmezse tek seçenek bilgisayarı sıfırlamak kalıyor

reyvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
zeynep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle bir domain yapmışlar ki hiç güven vermiyor. Oyun ismini yazınca ilk o çıkıyor onda sorun yok. Malwarebytes ile tarayınız ve oyunu tam kaldırmak için birdahaki sefere revo uninstaller kullanınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun hala çözülmezse tek seçenek bilgisayarı sıfırlamak kalıyor
öyle yapıcam sanırım teşekkürler yinede

Top Bottom