Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Link yok malum site. Binerji de.
Easymax x20 veya gamesir T4 cyclone alınır bu paraya daha da iyi olur diye düşünüyorum
Hiç birini kullanmadım bir şey diyemem.Easymax x20 veya gamesir T4 cyclone alınır bu paraya daha da iyi olur diye düşünüyorum
x20 yi nerden alabilirz kiEasymax x20 veya gamesir T4 cyclone alınır bu paraya daha da iyi olur diye düşünüyorum
Sahibindenx20 yi nerden alabilirz ki
Abartma, bunu kullandın mı ki yorumluyorsun? Bende gamesir kullanıyorum ama cooler master kullanmadım diye eleştirme hakkına sahip değilim. Ayrıca bu paraya alınabilecek yurt içi en iyi tercih. Böyle bir ülkede hala bir şey beğenmemizlik yapanlara şaşıyorum. Oğlum siz daha sizi yönetenleri iyi seçemiyorsunuz. İyi kol mu seçeceksiniz bu halinizle..?Easymax x20 veya gamesir T4 cyclone alınır bu paraya daha da iyi olur diye düşünüyorum
cooler master eleştirme hakkın yok amaAbartma, bunu kullandın mı ki yorumluyorsun? Bende gamesir kullanıyorum ama cooler master kullanmadım diye eleştirme hakkına sahip değilim. Ayrıca bu paraya alınabilecek yurt içi en iyi tercih. Böyle bir ülkede hala bir şey beğenmemizlik yapanlara şaşıyorum. Oğlum siz daha sizi yönetenleri iyi seçemiyorsunuz. İyi kol mu seçeceksiniz bu halinizle..?
demeye hakkın var.Oğlum siz daha sizi yönetenleri iyi seçemiyorsunuz. İyi kol mu seçeceksiniz bu halinizle..?
cooler master eleştirme hakkın yok ama
demeye hakkın var.
tebrikler
Köylüyü aşağılayıp, kullanıcı adına göre saldırıp, her şeyi eleştirip sonra da milletin neyi eleştirip eleştiremeyeceğini eleştiriyorsun. Sizi de şeytan olarak mı görelim, cahil olmaya eyvallah öyleyseKullanıcı adın gibi bir köylü mantığı yürütme, kullanmadığın pratik etmediğin bir herhangi bir şeyi eleştiremezsin. Daha bu yazdığımı anlamamış kafa, gelip eleştirdiğini zannediyor.
Aşırı ucubece konusmussun aynı paraya daha iyisi var diyince nie kudurdun? Ayrıca gamesir olan tr cihazı ? Sen marka ismine para vermeye devam et ben beni yöneteni seçmem ben yönetirim .Abartma, bunu kullandın mı ki yorumluyorsun? Bende gamesir kullanıyorum ama cooler master kullanmadım diye eleştirme hakkına sahip değilim. Ayrıca bu paraya alınabilecek yurt içi en iyi tercih. Böyle bir ülkede hala bir şey beğenmemizlik yapanlara şaşıyorum. Oğlum siz daha sizi yönetenleri iyi seçemiyorsunuz. İyi kol mu seçeceksiniz bu halinizle..?