Neler Yeni

Cooler Master Storm Gamepad 1799 TL

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Link yok malum site. Binerji de.

1734248831371.png

Checkmate

80+ Silver
gamesir nova lite kullanıyorum öneririm tabi normal nova almak daha iyi olur

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Onur
Easymax x20 veya gamesir T4 cyclone alınır bu paraya daha da iyi olur diye düşünüyorum
Abartma, bunu kullandın mı ki yorumluyorsun? Bende gamesir kullanıyorum ama cooler master kullanmadım diye eleştirme hakkına sahip değilim. Ayrıca bu paraya alınabilecek yurt içi en iyi tercih. Böyle bir ülkede hala bir şey beğenmemizlik yapanlara şaşıyorum. Oğlum siz daha sizi yönetenleri iyi seçemiyorsunuz. İyi kol mu seçeceksiniz bu halinizle..?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
ben dualshock3 kullanıyorum ihtiyar.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,394
İsim
Kürşat
Abartma, bunu kullandın mı ki yorumluyorsun? Bende gamesir kullanıyorum ama cooler master kullanmadım diye eleştirme hakkına sahip değilim. Ayrıca bu paraya alınabilecek yurt içi en iyi tercih. Böyle bir ülkede hala bir şey beğenmemizlik yapanlara şaşıyorum. Oğlum siz daha sizi yönetenleri iyi seçemiyorsunuz. İyi kol mu seçeceksiniz bu halinizle..?
cooler master eleştirme hakkın yok ama

Oğlum siz daha sizi yönetenleri iyi seçemiyorsunuz. İyi kol mu seçeceksiniz bu halinizle..?
demeye hakkın var.

tebrikler

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Onur
cooler master eleştirme hakkın yok ama

demeye hakkın var.

tebrikler

Kullanıcı adın gibi bir köylü mantığı yürütme, kullanmadığın pratik etmediğin bir herhangi bir şeyi eleştiremezsin. Daha bu yazdığımı anlamamış kafa, gelip eleştirdiğini zannediyor.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,394
İsim
Kürşat
Kullanıcı adın gibi bir köylü mantığı yürütme, kullanmadığın pratik etmediğin bir herhangi bir şeyi eleştiremezsin. Daha bu yazdığımı anlamamış kafa, gelip eleştirdiğini zannediyor.
Köylüyü aşağılayıp, kullanıcı adına göre saldırıp, her şeyi eleştirip sonra da milletin neyi eleştirip eleştiremeyeceğini eleştiriyorsun. Sizi de şeytan olarak mı görelim, cahil olmaya eyvallah öyleyse :D

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Uygunsuz davranış
Aşırı ucubece konusmussun aynı paraya daha iyisi var diyince nie kudurdun? Ayrıca gamesir olan tr cihazı ? Sen marka ismine para vermeye devam et ben beni yöneteni seçmem ben yönetirim .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,978
Üyeler
164,589
Son üye
Alef26