Neler Yeni

Cooler Master Storm Gamepad 1799 TL

Sherlockk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Faruk kahve
Abartma, bunu kullandın mı ki yorumluyorsun? Bende gamesir kullanıyorum ama cooler master kullanmadım diye eleştirme hakkına sahip değilim. Ayrıca bu paraya alınabilecek yurt içi en iyi tercih. Böyle bir ülkede hala bir şey beğenmemizlik yapanlara şaşıyorum. Oğlum siz daha sizi yönetenleri iyi seçemiyorsunuz. İyi kol mu seçeceksiniz bu halinizle..?
neyin atarını yapıyon adam bence şu alınır demiş bu paraya yurt içi alınacak en iyi tercih demişsin , bence bu paraya 8bitdo ultimate 2c en iyi f/p ürün

GANFET

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Can
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Abartma, bunu kullandın mı ki yorumluyorsun? Bende gamesir kullanıyorum ama cooler master kullanmadım diye eleştirme hakkına sahip değilim. Ayrıca bu paraya alınabilecek yurt içi en iyi tercih. Böyle bir ülkede hala bir şey beğenmemizlik yapanlara şaşıyorum. Oğlum siz daha sizi yönetenleri iyi seçemiyorsunuz. İyi kol mu seçeceksiniz bu halinizle..?
X20 alamadım ağlıyorum.
Sahibinden de aldığı fiyattan istiyorum herkes avucunu yala diyor..
Ben malım.. DİYE OKUDUUEKWJWJSIJDMWKSKDKHDJSMWOQJJDKXIFNSLWJHEKDONWKWOCJKWWPOE

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Arda Teksin

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,322
İsim
Diyarhan
Shooter 3 var bundan daha iyi. Easysmx hem daha hızlı hem mekanik tuşlara sahip.

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Onur
Köylüyü aşağılayıp, kullanıcı adına göre saldırıp, her şeyi eleştirip sonra da milletin neyi eleştirip eleştiremeyeceğini eleştiriyorsun. Sizi de şeytan olarak mı görelim, cahil olmaya eyvallah öyleyse :D

Köylüyü aşağılamak olarak yorumlamışsın şimdide. Türkiye'de net yorumlama sorunu var, şaşırmadım buna zaten. Ben pratik ettiğim şeyi yorumladım. Ülkeyi de pratik ettim, bir çok ilinde bulundum. Seçmenler ve devlet adamları gördüm. Beni de şeytan olarak görebilirsin, alınmam. Yazık şeytan size ne yapmış?

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
Köylüyü aşağılamak olarak yorumlamışsın şimdide. Türkiye'de net yorumlama sorunu var, şaşırmadım buna zaten. Ben pratik ettiğim şeyi yorumladım. Ülkeyi de pratik ettim, bir çok ilinde bulundum. Seçmenler ve devlet adamları gördüm. Beni de şeytan olarak görebilirsin, alınmam. Yazık şeytan size ne yapmış?

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Onur
Uygunsuz davranış
Aşırı ucubece konusmussun aynı paraya daha iyisi var diyince nie kudurdun? Ayrıca gamesir olan tr cihazı ? Sen marka ismine para vermeye devam et ben beni yöneteni seçmem ben yönetirim .
Şu profil fotosuna bakar da konuşur insan. Ucubeliği senden kimse devir alamaz. Sen kullandın mı ki gelip yorumluyorsun? Hala daha iyisi diyorsun, git biraz vitamin takviyesi al. Okuduklarını anlamıyorsun. Ben yönetirimmiş HAHAHA! hayatında sen hiç 3 tane koyunu götürdün mü otlatmaya ki yönetmekten bahsediyorsun. Hadi git işine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Komik mi olduğunu zannediyorsun?

44ep44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ercan Larte
Sadece Bluetooth ile bağlanabiliyor bu 2.4ghz stick yok sanıyorum teknik özelliklerini incelediğim kadarıyla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de kablolu bağlantı tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,696
Üyeler
163,867
Son üye
Efeefef
Top Bottom