Neler Yeni

Bu iPhone 11 alınır mı?

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
Kırmızı sitede biri bilgisayarıma takas için yazdı. Benim pc'nin fiyatı 17bin. Bir arkadaş pil73 kutusu faturası olmayan, değişeni ve herhangi bir sorunu olmayan iPhone 11 ile takas olur mu diye sordu. Üste ne kadar istemeliyim?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,993
İsim
Emir
Pil 73 fatura yok.Cidden bu telefonu kullanmayı düşünüyor msunuz?Paranızı çöpe atın daha iyi

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pil 73 fatura yok.Cidden bu telefonu kullanmayı düşünüyor msunuz?Paranızı çöpe atın daha iyi
Kullanmayı düşünmüyorum. Alıp satmak için takasa girişiyorum. Sorduğum soru da üste ne kadar istemem gerektiği. Sizce ne kadar istmek mantıklı.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,993
İsim
Emir
Kullanmayı düşünmüyorum. Alıp satmak için takasa girişiyorum. Sorduğum soru da üste ne kadar istenen gerektiği. Sizce ne kadar istmek mantıklı.
Benim için iphone 11 günümüz nokia 3310u olduğu için takasa girmem o yüzden fiyat veremem.Ek olarak bu telefonu ayıptır sorması nasıl al sattan kar çıkaracağınızı düşünüyorsunuz?

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
Benim için iphone 11 günümüz nokia 3310u olduğu için takasa girmem o yüzden fiyat veremem.Ek olarak bu telefonu ayıptır sorması nasıl al sattan kar çıkaracağınızı düşünüyorsunuz?
Şöyle düşünüyorum hocam örneğin benim bilgisayarın üstüne 10k para istedim bu telefonu da alıp 7-8k'dan satabilirsem kârda olurum.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
Üstüne 10 12k civarı nakit mi isteyeceksiniz.
İşte piyasayı öğrensem ne istemem gerektiğini de öğrenicem ama ne siz ne başka biri telefonun ne kadar ettiğini söylemedi. Telefoncular o telefonu ortalama 5-6 bin TL den alacaksa 10 k isteyebilirim. 8-9'a gideri varsa ona göre isteyeceğim nakit miktarını düşürürüm.

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
İşte piyasayı öğrensem ne istemem gerektiğini de öğrenicem ama ne siz ne başka biri telefonun ne kadar ettiğini söylemedi. Telefoncular o telefonu ortalama 5-6 bin TL den alacaksa 10 k isteyebilirim. 8-9'a gideri varsa ona göre isteyeceğim nakit miktarını düşürürüm.
üstüne o kadar nakit istesen sıfır fiyatını aşıyor zaten ip11 in, hiç takaslama daha iyi

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Talat
Kullanmayı düşünmüyorum. Alıp satmak için takasa girişiyorum. Sorduğum soru da üste ne kadar istemem gerektiği. Sizce ne kadar istmek mantıklı.
hımm öylemi kacırma kardeşim bir an önce al bence..

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
üstüne o kadar nakit istesen sıfır fiyatını aşıyor zaten ip11 in, hiç takaslama daha iyi
Hocam anlamıyorsunuz yalnız siz yazdıklarımı. Konuya da bakarsanız zaten telefonun piyasasını bilmiyorum ve ne kadar olduğunu, üste ne kadar istenen gerektiğini soruyorum. Kesin olarak şunu istiyorum demiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hımm öylemi kacırma kardeşim bir an önce al bence..
Ne diyon hocam sen?

Şu söylediğim özelliklerdeki iPhone 11 ne kadar eder bunu söyleyecek biri yok mu?

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
Hocam anlamıyorsunuz yalnız siz yazdıklarımı. Konuya da bakarsanız zaten telefonun piyasasını bilmiyorum ve ne kadar olduğunu, üste ne kadar istenen gerektiğini soruyorum. Kesin olarak şunu istiyorum demiyorum.

Ne diyon hocam sen?

Şu söylediğim özelliklerdeki iPhone 11 ne kadar eder bunu söyleyecek biri yok mu?
üstüne istemen sıkıntı bende onu diyorum, karşındaki kişinin sazan falan olması lazım kabul ediyorsa. Ama bi 7-8 üst istemeyi deneyebilirsin. Sıfırı 24.600TL ona göre üst isteme işini deneyebilirsin. Önceden yazdığım gibi 6-7 mantıklı

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
üstüne istemen sıkıntı bende onu diyorum, karşındaki kişinin sazan falan olması lazım kabul ediyorsa. Ama bi 7-8 üst istemeyi deneyebilirsin. Sıfırı 24.600TL ona göre üst isteme işini deneyebilirsin. Önceden yazdığım gibi 6-7 mantıklı
Ha şöyle hocam teşekkür ederim.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,993
İsim
Emir
Bende size o telefonu almanızın mantıksız olduğunu söyledim.Bu yüzdende fiyat veremem.Dizustu takas deseydiniz belki mantıklı olabilirdi fakat iphone 11 gibi geçmişte kalmış bir kötü telefona ne para verilir ne de takasa gidilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,502
Üyeler
163,329
Son üye
Denxz1
Top Bottom