Neler Yeni

Hangi klavyeyi almalıyım sizce

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,431
İsim
Muhammed efe

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Emre
Sana nerde yazmışım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Leelle Ulan Muhammed 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uğraşsa nolcak ına küfür etmedim masaya bak minnacık masaya dedim uğraştığıyla kalır
1-Bana yazmadın. İlkokula gidiyorsun herhalde okumanda yok
2- Adama küfür etmedim diyip attığın başlığa baksana, o kelime hakaret sayılıyor ve dava açabilir sadece onu yazdın diye.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,431
İsim
Muhammed efe
1-Bana yazmadım. İlkokula gidiyorsun herhalde okumanda yok
2- Adama küfür etmedim diyip attığın başlığa baksana, o kelime hakaret sayılıyor ve dava açabilir sadece onu yazdın diye.
Klavye delikanlısı işte kanka. Ne bekliyorsun. Adam akıllı izah ediyoruz küfür ediyor.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Emre
Özelden bana yazdı ya, kulaklık önerisi istedi benim tam bilgim yok kanka bilginiz varsa yardımcı olsanıza kulaklıklar hakkında.
ben hayatımda 2-3 kulaklık kullandım pek bilgim yok, Aktif olarak 3 yıldır cloud 2 kablolu kullanıyorum memnunum. Fps oyunları oynuyorsan tavsiye ederim. Bide bunların cloud 3 diye yeni versiyonları çıktı pek incelemedim ve kullanmadım, onlarada bakabilirsin. @Sefer51

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,431
İsim
Muhammed efe
ben hayatımda 2-3 kulaklık kullandım pek bilgim yok, Aktif olarak 3 yıldır cloud 2 kablolu kullanıyorum memnunum. Fps oyunları oynuyorsan tavsiye ederim. Bide bunların cloud 3 diye yeni versiyonları çıktı pek incelemedim ve kullanmadım, onlarada bakabilirsin. @Sefer51
Onlar dediğin gibi uzun süre götürecek ürünler.

Sefer51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sefer tuncbilek
Çok teşekkür ederim yardımcı olanlar icin kusura bakmayin bos islerle yordum sizi

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Emre
Aula F75 boş bi klavye olsaydı onu önermezdik zaten. Ayrıca aktif olarak bende kullanıyorum. Senin bütçene hem uygun hemde kaliteli bir klavye, o fiyata tr'de aktif olarak satılan klavyelere taş çıkartır. Dediğim gibi sarı sitede 1700-1800 arası satan kişiler var , bence alınabilir. Ayrıca buranın ikinci el sekmesine'de bakarsın satan vardır illa.

Sefer51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sefer tuncbilek
Aula F75 boş bi klavye olsaydı onu önermezdik zaten. Ayrıca aktif olarak bende kullanıyorum. Senin bütçene hem uygun hemde kaliteli bir klavye, o fiyata tr'de aktif olarak satılan klavyelere taş çıkartır. Dediğim gibi sarı sitede 1700-1800 arası satan kişiler var , bence alınabilir. Ayrıca buranın ikinci el sekmesine'de bakarsın satan vardır illa.
Tamam cok tesekkur ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,713
Üyeler
165,573
Son üye
ilkermio
Top Bottom