Hocam aula f75 aldım sizce iyi mi? yaptım kötü mü 575 TL ye kullanıyorum temudan almıştımBu fiyat bandında açık ara en iyisi sıfır olarak şuan
Hocam aula f75 aldım sizce iyi mi? yaptım kötü mü 575 TL ye kullanıyorum temudan almıştımBu fiyat bandında açık ara en iyisi sıfır olarak şuan
alınır bu fiyata manyetik switchli klavye yokek75rt önerir misin
bedavaya almışsın iyi klavye zatenHocam aula f75 aldım sizce iyi mi? yaptım kötü mü 575 TL ye kullanıyorum temudan almıştım
zaten aulanın sitesinde 70$ hocam. Sadece keycapslerini satsan 500-600 tl eder...Hocam aula f75 aldım sizce iyi mi? yaptım kötü mü 575 TL ye kullanıyorum temudan almıştım
0 sıkıntı güney ışıklandırma sanırım puding maggee keycaps aldım hem siyah hem beyaz mükemmel baya klavye hem orjinali hem keycaps takılı halibedavaya almışsın iyi klavye zaten
evet çok iyi yapmışsınHocam aula f75 aldım sizce iyi mi? yaptım kötü mü 575 TL ye kullanıyorum temudan almıştım
Eyv maggee keycaps de aldım hem beyaz hem siyahindan çok iyi yav güney ışıklandırması bide baya iyievet çok iyi yapmışsın
Katılmıyorum. ek871gtr'ye 1200 tl verileceğine +500 koyup ek75pro almak çok daha iyi. Aula f75 2k çünkü.Biraz daha ekleyip aula f75 almadığın sürece en iyi seçenek ek871gtr
face gruplarında 1700e satılıyor ek75proyla aynı fiyatken aula alınırKatılmıyorum. ek871gtr'ye 1200 tl verileceğine +500 koyup ek75pro almak çok daha iyi. Aula f75 2k çünkü.