Neler Yeni

Temu Kartımdan 1057 TL para çekti!!

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz
Saat 11.13'de kendiliğinden para çekilmiş. Temu'ya bildirdim ve işleme alındı. Git gide ürün kaliteleriyle de gözümde dolandırıcı olmaya başladı bu site. Kartınızı ne olur ne olmaz silin uygulamadan.
IMG_20241219_114447.jpg

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
mehmet ali oğuz
Sanal kart zaten istese de çekemez. ALışveris sonrası e ticarete bile kapatıyorum korkudan nolur ne olmaz :(

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanal kart zaten istese de çekemez. ALışveris sonrası e ticarete bile kapatıyorum korkudan nolur ne olmaz :(
Birazdan da bankayı arayacağım. Kim bilir bilgilerimiz kimlerde. Kapattıracam en sonunda o olacak.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
mehmet ali oğuz
Birazdan da bankayı arayacağım. Kim bilir bilgilerimiz kimlerde. Kapattıracam en sonunda o olacak.
Valla hocam sanal kart olsa bile güvenmiyorum kapatıyorum alışverişe alacagım zaman limit belirle aç öyle al. Bu aralar sıkıntılı çok arttı bu işler özellikle yurt dışı açık kartlar da sürekli olan durum diyebilirim. Bankayı arayın zaten harcama itirazdan alırsınız parayı lakin devamında dikkatli olun daha büyük paralar çekilebilir.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz
Valla hocam sanal kart olsa bile güvenmiyorum kapatıyorum alışverişe alacagım zaman limit belirle aç öyle al. Bu aralar sıkıntılı çok arttı bu işler özellikle yurt dışı açık kartlar da sürekli olan durum diyebilirim. Bankayı arayın zaten harcama itirazdan alırsınız parayı lakin devamında dikkatli olun daha büyük paralar çekilebilir.
Yurt Dışı kapattım. Alırken açıp sonrasında kapatmak mantıklı olan hareket.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,231
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sanal kart açmadan alışveriş yapmak dolandırıcılara kapın açık demektir.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz
Böyle yerlere asıl kart numaranızı nasıl verebiliyorsunuz aklım almıyor. sanal karttan hiç mi haberiniz yok milleti böyle soyuyorlar valla
Sanal kart açmadan alışveriş yapmak dolandırıcılara kapın açık demektir.
Kredi kartı kullanıyorum. Banka kartımla alışveriş yapmayarak çoğunlukla paramı korumaya çalışıyorum zaten.
Kredi kartını da internetten alışveriş yapıp kafe restaurant gibi yerlerde harcamak için kullanıyorum. Kartı kaydetmesek bile tek bir sefer alışveriş yapıp veri vermen yetiyor. Ki zaten kartım kayıtlı değildi silmiştim.
Temu'dan alışveriş yapana kadar da böyle bir sorunum yoktu benim. O yüzden dikkat edin.
Kartı iptal ettirip yeni kart istettim, üzerine de harcama itirazı yaptım. Temu'da da talep açtım.
Eğer para gelmezse alışveriş yaptığım şeylerin iadesini alırım bir daha da alışveriş yapmam.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
su temu denilen siteye oldum bittim güvenemedim. yalandan günde 5/6 kere bedava malın hazır gel al diye bildirim yolluyorlar en son sildim programını kurtuldum.

temu= kalitesizlik.

djhmz

80+
su temu denilen siteye oldum bittim güvenemedim. yalandan günde 5/6 kere bedava malın hazır gel al diye bildirim yolluyorlar en son sildim programını kurtuldum.

temu= kalitesizlik.
Neye göre kalitesizlik? Giyim ürünleri f/p açısından gayet güzel. Uygun fiyatlara rağmen bedava kovalıyorsan sorun sitede değil.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
Neye göre kalitesizlik? Giyim ürünleri f/p açısından gayet güzel. Uygun fiyatlara rağmen bedava kovalıyorsan sorun sitede değil.
hocam adamlar taciz ediyor bildiğin. mesajlar., mailler ve bildirimler. diğer alışveriş sitelerinde bunları görmedim ben..

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz
Kaliteli ürünler var içinde evet. Akıllı olursan düzgün fırsat yakalıyor musun evet.
Fakat gene kitleye bakınca site tasarımı genellikle insanları avlama üzerine kurulu. Alışveriş yapan kişilerin büyük çoğunluğu da akıllı davranmadığı için zaten edecekleri karı ediyorlar. Senin ettiğin kar sadece senin yanına kalmış oluyor. Çok fazla scam ve kalitesiz ürün var. Kaliteli ürünler nispeten biraz daha pahalı. O ürünlerin yanında dandik 2-3 ürün aldırıp alışveriş yaptırmayı başarıyorlar. Aula, Ajazz vs saymıyorum bence hepsi reklam amaçlı.
Kart bilgilerini sızdırması da cabası.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Barış Seyhan
hocam adamlar taciz ediyor bildiğin. mesajlar., mailler ve bildirimler. diğer alışveriş sitelerinde bunları görmedim ben..
Bildirimleri kapatmak veya e-posta aboneliğinden çıkmakta bir seçenek. Dediklerinizi tüm e-ticaret siteleri yapıyor bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,807
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom