Neler Yeni

Temu Kartımdan 1057 TL para çekti!!

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Oğuz
Hocam ben bir iade yaptığımda daha ürünü kargoya verdiğimde hemen iadeyi gerçekleştirdiler. Hatta dedim nasıl güveniyorlar ya hıyar göndersem kutuda falan diye şu yazıyla karşılaştım. Senin de yaptığın bir iade ulaşmamış yada sorunlu ulaşmış olabilir yaptıkları iadeyi geri çekmiş olabilirler.
İade yapmadım aldığım ürünleri. Zaten bot üzerinden hasarlı ürün seçip iade edersen geri yollamana gerek kalmıyor. Foto bile istemeden direkt paranı veriyorlar. Ürün sizde kalabilir gibi yazı çıkıyor. Sen düz iadeyi seçersen kargolama çıkar. Bu şekilde beleşe getiren cok kişi var ama ben yapmadım. Çekilen para geri gelmezse bu yönteme başvurmak var aklımda maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

benden de 30tl çekmişlerdi o kartla hiç ödeme yapmadığım halde. temsilciye söyledim hiç kem küm etmeden para iadesini işleme aldık dedi. niye çektiler niye verdiler bilmiyorum
Bende başkası benim kartımla alışveriş yapmış. Ortada direkt veri sızdırma var.

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Salih
İade yapmadım aldığım ürünleri. Zaten bot üzerinden hasarlı ürün seçip iade edersen geri yollamana gerek kalmıyor. Foto bile istemeden direkt paranı veriyorlar. Ürün sizde kalabilir gibi yazı çıkıyor. Sen düz iadeyi seçersen kargolama çıkar. Bu şekilde beleşe getiren cok kişi var ama ben yapmadım. Çekilen para geri gelmezse bu yönteme başvurmak var aklımda maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende başkası benim kartımla alışveriş yapmış. Ortada direkt veri sızdırma var.
Başkası kart bilgilerini ele geçirse neden temudan alışveriş yapsın başka yer mi kalmadı alışveriş yapacak ben de temudan çok kez sipariş verdim hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım ama sizin konuyu görünce işkillendim internet alışverişine kapattım kartı 😅

Epiktetos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
İshak Çakır
İnternet alışverişleri için en güzeli sanal kart kullanmak ve her alışverişe özel limitini ayarlamak ,işlem bitince de limiti sıfırlamak . Ayırca kartla işimiz biter bitmez kartı internet alıverişlerine kapatmak ve asla sitelerin kayıt etmesine izin vermemek . Gerçekten insanın başına her şey gelebiliyor ,çok geçmiş olsun .

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Oğuz
Başkası kart bilgilerini ele geçirse neden temudan alışveriş yapsın başka yer mi kalmadı alışveriş yapacak ben de temudan çok kez sipariş verdim hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım ama sizin konuyu görünce işkillendim internet alışverişine kapattım kartı 😅
3D Secure olmadığı için Temu'dan yapıyor zaten. Elbette başka yer kalmadı.

Top Bottom