Neler Yeni

🔥İndirim Stanley French Press 2159 TL

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Semih Gedik
Arkadaşlar French Press te ekipmanınız kahve tadımınızı çok fazla etkilemez. Önemli olan çekirdek, öğütüm kalitesi, kullandığınız su ve suyun sıcaklığıdır. Ekipmanınızın paslanmaz çelik olması en önemli etkendir. Uzun saatler kahvenizi tüketmeden muhafaza etmek istiyorsanız Stanley iyi bir tercih olabilir. Fakat normal şekilde tüketecekseniz şu tarz ürünleri tavsiye ederim.

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Dax Saz
Arkadaşlar French Press te ekipmanınız kahve tadımınızı çok fazla etkilemez. Önemli olan çekirdek, öğütüm kalitesi, kullandığınız su ve suyun sıcaklığıdır. Ekipmanınızın paslanmaz çelik olması en önemli etkendir. Uzun saatler kahvenizi tüketmeden muhafaza etmek istiyorsanız Stanley iyi bir tercih olabilir. Fakat normal şekilde tüketecekseniz şu tarz ürünleri tavsiye ederim.

Ekipman kahve tadını filtrelemesinden dolayı etkiler. Gerçi benim amacım kahve değil, bitki çayı yapmak. Filtrenin küçük parçacıkları geçirmemesi önemli. Bu konuda Stanley en şahanesi diyemem. Fellow'un Clara modeli gibi çift filtreli olanları da var. Ancak dayanıklılık konusu beni cezbeden kısmı, zira elimde çok çatladı bu meretler. Bazıları 750-800 TL civarında olan modellerdi. Bundan dolayı tercihim bu yönde oldu. Gönderdiğine benzer Karaca marka French pressim de geçenlerde çatlayınca artık yeter dedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: NooB
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Alper Uğurcan
Ekipman kahve tadını filtrelemesinden dolayı etkiler. Gerçi benim amacım kahve değil, bitki çayı yapmak. Filtrenin küçük parçacıkları geçirmemesi önemli. Bu konuda Stanley en şahanesi diyemem. Fellow'un Clara modeli gibi çift filtreli olanları da var. Ancak dayanıklılık konusu beni cezbeden kısmı, zira elimde çok çatladı bu meretler. Bazıları 750-800 TL civarında olan modellerdi. Bundan dolayı tercihim bu yönde oldu. Gönderdiğine benzer Karaca marka French pressim de geçenlerde çatlayınca artık yeter dedim.
Bodum denedin mi

FurkanIIy

80+ Bronze
Sen 6 ayda bir sıcak tutmayan, kapasitesi küçük, filtrelemesi berbat, ne zaman elinde çatlayacağı belli olmayan French Press al madem. Ben ömürlük kalite kullanırım. Kalitesiz mal alacak kadar zengin değilim. Bu da tam ortadoğu kafasıdır işte. Zaten marka ile hava atılabileceği algısı da bu tezimi desteklemektedir. Ben bir ürüne öncelikle işlevselliği ve uzun dönem maliyeti yönünden bakarım. En son da estetik kaygılar gelir. Marka köleliği yorumu ile projeksiyon yapıyorsun kanımca.
Hocam çok saçma bir düşünce. 2-3 sene önce 30 liraya aldığım french pressi evde hala kullanıyorum. Ev ortamında filtre kahve yapmak için french presse 3k mı verilir? Kamp yapıyorsan eyvallah ama bu gereksiz bir harcama bence.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
69tl hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 ay götürse 2100 liraya 15 sene boyunca french press alırım

Attığım link en ucuzlarından biri orta halliler 150 lira civarına satılıyo gayet de işlevseller sadece french presse 2100lira vermek markası Stanley diye marka köleliği.
2 hafta dayanmaz hocam bu

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Dax Saz
Hocam çok saçma bir düşünce. 2-3 sene önce 30 liraya aldığım french pressi evde hala kullanıyorum. Ev ortamında filtre kahve yapmak için french presse 3k mı verilir? Kamp yapıyorsan eyvallah ama bu gereksiz bir harcama bence.
3k mı? Bana 2ye geliyor. Gayet de verilir. Sıklıkla kullanıyorum. Ömür boyu da garantisi var. Uzun vadede son derece mantıklı. Ayrıca, evet kamp da yapıyorum. Bunu şöyle düşün: geçen yaz yolda sanayiden geçerken silecek alayım dedim. Orjinal olmayan piyasa malı bir silecek aldım 150-200 liraya . Şu an silecek camın yarısını siliyor, diğer yarısını silmiyor. Gittim 900 liraya orjinal set aldım. Ne oldu? 200 lira havaya gitmiş oldu, üstüne kazıklanmış oldum, sinir, sıkıntı. Ürünün değerini fiyatı gibi tek bir açıdan ele alırsan soluğu devamlı bit pazarında alırsın.

Bodum denedin mi
Evet. Çatlayan ilki de o olmuştu hatta. Makinede çatladı hem de. Ben de hayret etmiştim. İyi markadır çünkü aslında. Bana sağlam bir şey lazım.

Son düzenleme:

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Burak
2 hafta dayanmaz hocam bu
buna benzer biseyi 150liraya aldım 5 aydir kullanıyorum daha bi sorunu olmadı

Evet. Çatlayan ilki de o olmuştu hatta. Makinede çatladı hem de. Ben de hayret etmiştim. İyi markadır çünkü aslında. Bana sağlam bir şey lazım.
Hocam siz bunu da çatlatırsınız gibi geliyo bana nedense ben hiç sizin kadar çatlatan birine rastlamadım ya kullanmayı beceremiyosunuz ya da baska bisey var

Son düzenleme:

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Dax Saz
buna benzer biseyi 15 liraya aldım 5 aydir kullanıyorum daha bi sorunu olmadı

Hocam siz bunu da çatlatırsınız gibi geliyo bana nedense ben hiç sizin kadar çatlatan birine rastlamadım ya kullanmayı beceremiyosunuz ya da baska bisey var
Bir bağlantı at da görelim şu "buna benzeyen" 15 liralık french press hangisiymiş. Neresi benziyormuş bir bakalım. Bu mantıkla 100 liralık klavye de klavye. Hatta bazıları baya uzun süre de dayanıyor da alıp onu mu kullanıyorsun? Ben indirim paylaşıyorum, ister al ister alma. İstersen topraktan çömlek yap onu kullan da tutup pazar malını bununla karşılaştırma.

Top Bottom