linkHepsiburada üzerinde satılan kablonun satıcısını araştırırsanız d&r ı göreceksiniz 160tl den 1 adet aldım şimdide D&R dan şunları aldım: Kaliteli kablolar 100w ihtiyacım olduğu için aldım gerçekten karşılıyor telefonumu tam hızında doldurabiliyor, araçta android auto ile çalışmasında bir problem yaşatmıyor, yumuşak ve esnek bir kablo eğilip bükülebiliyor.
Alıntıyı görüntüle
Hocam ben mobil veriyi bilgisayara aktarıp oyun oynuyorum internet hızında bi sıkıntı olur mu
olmaz hocam zaten mobil veri genelde düşüktürHocam ben mobil veriyi bilgisayara aktarıp oyun oynuyorum internet hızında bi sıkıntı olur mu
Cok bir kalite beklemeyin normal kablo. Xiaomi cihazlarin turbo sarjini desteklemiyor diger telefonlari bilmiyorum. Veri aktarim USB 2.0 . Tavsiye etmiyorum. Ugreen onerebilirim kat ve kat daha kaliteli.Dün görmüştüm ama puanı düşük diye pek heveslenmedim. Teslim edilen varsa bir yorum yapabilir mi?
69 lira olandan üç adet aldım eve dükkana arabaya araba için olan android oto için diğerleri poco f 3 için uyumsuzsa iptal edeyim miCok bir kalite beklemeyin normal kablo. Xiaomi cihazlarin turbo sarjini desteklemiyor diger telefonlari bilmiyorum. Veri aktarim USB 2.0 . Tavsiye etmiyorum. Ugreen onerebilirim kat ve kat daha kaliteli.
antalyada 5 kişi olsak da alsakBaseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli USB Type-C 100W Kablo 1.2m. Siyah
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli USB Type-C 100W Kablo 1.2m. Siyah en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Burda da şöyle bir şey var