Neler Yeni

🔥İndirim BİM PROTEİN OCEAN 30 SERVİS 700 LİRA

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Göksel

alperener

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alperen
Yani test sonuçlarından bağımsız onlar ne kadar doğru bilemiyorum çünkü , tat ve fiyat performans olarak sorarsanız . bewolf, nutriking , bpn, aloprotein.com arasından indirim oranına göre ürünlerini alıyorum şuan . bpn SSN markasının alt markası güvenilir bir marka bence, nutriking de yanlış hatırlamıyorsam hardline kurucularından biri sonra kendi markasını çıkarıyor diye biliyorum çok büyük indirimler yapıyor sporulara sponsor olmadığı için fiyatları uygun ve her hafta test sonuçları paylaşıyor bunları önerebilirim. Eskiden ucuz almayayım pahalı olsun sağlık işi diye düşünürdüm ama ucuz olan da aynı pahalı olanda aynı bence pahalı olan sponsor ücretleri var diye fiyata yansıttığı için pahalı diye düşünüyorum bir çok markayı kullanmış biri olarak. düşüncelerim bu şekilde
Düşünceniz için teşekkürler bunu değerlendireceğim. Supplementlerde yeni oldufum için bilgim yoktu ☺️

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525
Tamam yinede bu tür sağlığı etkileye bilecek şeyleri bu tarz yerlersen almam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keyfim öyle istiyor
verdiğin cevaba bak boş konuşmak istiyosan insta shit sayfalarındaki postlara boşluğunu haykırabilirsin

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Volkan
verdiğin cevaba bak boş konuşmak istiyosan insta shit sayfalarındaki postlara boşluğunu haykırabilirsin
Ok

verdiğim cevapla seni tatmin etmek zorundamıyım kardeşim tercih etmiyorum böyle sağlığı etkileyebilecek ürünleri bu gibi yerlerden almayı

A_TURAN_A

80+ Bronze
Düşünceniz için teşekkürler bunu değerlendireceğim. Supplementlerde yeni oldufum için bilgim yoktu ☺️
rica ederimmm

Bazıları protein tozunu ilaç gibi bir şey sandığı için sağlığı etkileyebilir gibi düşünüyor ama aslında takviye edici gıda , bim de satılan diğer gıdalardan farkı yok ama işte :(

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Göksel
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ahmet Güngör
aynen kardeşim 2 metreyim 110 kiloyum 150 kg bench presim var ben cehalet sen 70 kg benchinle zeka örneğisin

orda metafor yaptığımı anlamışsındır umarım o kadar armut değilsindir
xd kendi özelliklerini yazınca cahil olmadığını mı kanıtlıyorsun iyi madem ben de yazayım 1.96yım 100 kiloyum bench atmiyorum ben pardon +20 ile 7 tekrar barfiksim var. madem metafor yapıyorsun bilgisiz bir insanı yanlış şekilde bilgilendirememelisin, her markanın kalitesi ve hammadesi farklı pahalı olanın sadece adı var diye öyle degil yani örnegin 500 gram bitkisel protein al 100 gram etten aldigina yaklasamaz

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Göksel
xd kendi özelliklerini yazınca cahil olmadığını mı kanıtlıyorsun iyi madem ben de yazayım 1.96yım 100 kiloyum bench atmiyorum ben pardon +20 ile 7 tekrar barfiksim var. madem metafor yapıyorsun bilgisiz bir insanı yanlış şekilde bilgilendirememelisin, her markanın kalitesi ve hammadesi farklı pahalı olanın sadece adı var diye öyle degil yani örnegin 500 gram bitkisel protein al 100 gram etten aldigina yaklasamaz
hammadesi türkiyede bilindik markaların hepsinin aynı hiq proteinocean gibi et ile bitkisel proteini aynı olduğunu nerde söyledim zaten kafandan bişeyler uyduruyorsun sözde sporcusunuz

burda tartışılan konu whey protein gelmiş bitkisel diyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ahmet Güngör
hammadesi türkiyede bilindik markaların hepsinin aynı hiq proteinocean gibi et ile bitkisel proteini aynı olduğunu nerde söyledim zaten kafandan bişeyler uyduruyorsun sözde sporcusunuz

burda tartışılan konu whey protein gelmiş bitkisel diyorsun
sen yukardaki mesajinda bilindik markalar demissin bilader turkiye menseili markalar diye belirtmemissin ve evet turk markalarinin cogunun hammadesi aynı kaliteleri de birbirlerine yakin. burda zaten ayni fikirdeyiz, weider optimum da yabanci menseililer sadece vergi cart curtla o fiyata gelmiyorlar kaliteleri hammadeleri daha yüksek olduklarından öyleler. sen orda weider'e sallayıp boş yapıyorsun. ben de sana hammade kalitelerine ve proteinlerin farklılıklarına örneği basit şekilde anlatmak için bitkisel proteinle hayvansal proteinden örnek veriyorum. Onu bile anlamayip bana salliyorsun :D (ve evet ben sözde sporcuyum, öyle ciddi bir iddaam yok). yok bitkisel mi diyorum yok whey mi diyorum haklı çıkmak gibi bir gayen var özür haksızım pardon demek zor değil he eğer benim haksız tarafım varsa kanıtlarla sun, eyvallah haksızmışım diyeyim.

Top Bottom