Neler Yeni

PNY RTX 4080 SUPER XLR8 Gaming VERTO 16GB Ekran Kartı 42.970 TL

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Hayır adam bir kere kartın soğutma bloğuna ayırdığı alana bakıp şunu demeye utanır cidden. Her zaman konuşulması gereken şeyin markaların ismine takılıp kalmak yerine alt ve üst modellerine bakmak lazım diye düşünülmesi gerektiğine inanıyorum.
Açıp kartın fotoğrafını bir kez gören birisi bu yorumu yapmaz zaten yaptın diyelim biraz test videosu izlesen yetiyor zaten kartın ne olduğunu anlamak için

pcbuilder

80+
Ülkede Asus ve MSI o kadar tekel olmuş ki millet en iyisi onlar sanıyor. Özellikle Asus reklama çok fazla para ayırıyor ve influencerları adeta besliyor, bedava ürünler gönderiyor. Sizler de reklamlara aldanıp en iyisi olduklarını sanıyorsunuz. Asya pazarındaki markaları görmezden gelmeyin.

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mrc0
Açıp kartın fotoğrafını bir kez gören birisi bu yorumu yapmaz zaten yaptın diyelim biraz test videosu izlesen yetiyor zaten kartın ne olduğunu anlamak için
Yalnız kart cidden çok iyi hocam. PNY ve Inno3d İchill modeller aşık etti kendine Aorus seven biriyim bunlarda eklendi artık benim listeye.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Yalnız kart cidden çok iyi hocam. PNY ve Inno3d İchill modeller aşık etti kendine Aorus seven biriyim bunlarda eklendi artık benim listeye.
Aşığı olduğum bir seri oldu ben kendimi bildim bilelim ASUS ve EVGA'cıyım halen öyleyim ama PNY'de kalbimde yer kazardı bu seriyle onun haricinde Colorful'da gayet iyi marka

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mrc0
Aşığı olduğum bir seri oldu ben kendimi bildim bilelim ASUS ve EVGA'cıyım halen öyleyim ama PNY'de kalbimde yer kazardı bu seriyle onun haricinde Colorful'da gayet iyi marka
İ game colorful da çok üst modeller çıkardı haklısınız Rog strıx bambaşka seviye zaten. Ama Msi sanki çok geride kaldı gibi bir anda.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
İ game colorful da çok üst modeller çıkardı haklısınız Rog strıx bambaşka seviye zaten. Ama Msi sanki çok geride kaldı gibi bir anda.
MSI bayağı uzun zamandır yok gtx 1000 serisi güzeldi ondan sonra benim gözümde inno3d gainward lvl markaya indiler gözümde, her segmentte bir şeyler yapıyorlar ancak sırf msi olduğu için hiçbir şeye overpay vermem (önceden verirdim ama artık hak etmiyorlar) ayrıca mesela asus marka bir ürün alırken arkana bakmazsın çok ama msi pek öyle değil bazı kartları var cayır cayır yanıyor mesela vga serisi vesaire olsun en alt seri ancak sen msi'sın be kardeşim sende yanma diyesi geliyor insanın biraz güven kırıyor

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mrc0
MSI bayağı uzun zamandır yok gtx 1000 serisi güzeldi ondan sonra benim gözümde inno3d gainward lvl markaya indiler gözümde, her segmentte bir şeyler yapıyorlar ancak sırf msi olduğu için hiçbir şeye overpay vermem (önceden verirdim ama artık hak etmiyorlar) ayrıca mesela asus marka bir ürün alırken arkana bakmazsın çok ama msi pek öyle değil bazı kartları var cayır cayır yanıyor mesela vga serisi vesaire olsun en alt seri ancak sen msi'sın be kardeşim sende yanma diyesi geliyor insanın biraz güven kırıyor
Akasya durağı kepçeyle yıkılma sahnesi gözünün önüne geliyor insanın Msi bu halde gördüğüm için qwzxvqjqzah

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Akasya durağı kepçeyle yıkılma sahnesi gözünün önüne geliyor insanın Msi bu halde gördüğüm için qwzxvqjqzah
ah lan ah harbiden de öyle oldu ya halen kaliteli şu an msi psu kullanıyorum falan ama ne biliyim hiiiç eskisi gibi değil önceden gaming x falan görünce saygı duruşuna falan geçerdim

• Beğen
Reaksiyonlar: Mrc0

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mrc0
Hocam konudan bağımsız size bir şey sormak istiyorum. Aorus 750w 80 gold çok kaliteli bir psum var. 4080 süper aldım i5 14600kf almayı düşünüyorum ve soğutucu olarak da bequit dark rock 5 ve 4 indirim de şu an da. 1- İşlemcim ekran kartıma göre sizce yeterli mi? 2- Bu soğutucular 210w filan güç çekiyor galiba bu konu hakkında fikrinizi belirtir misiniz? Psu yeter mi? Çok memnunum Psu'dan bu arada.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Hocam konudan bağımsız size bir şey sormak istiyorum. Aorus 750w 80 gold çok kaliteli bir psum var. 4080 süper aldım i5 14600kf almayı düşünüyorum ve soğutucu olarak da bequit dark rock 5 ve 4 indirim de şu an da. 1- İşlemcim ekran kartıma göre sizce yeterli mi? 2- Bu soğutucular 210w filan güç çekiyor galiba bu konu hakkında fikrinizi belirtir misiniz? Psu yeter mi? Çok memnunum Psu'dan bu arada.
4080 super 340w soğutucu 210 işlemci 125w 675 ediyor 50w öteki komponentler dersek matematiksel olarak mümkün şahsen önerir miyim önermem psu yükseltmek iyi olur ancak siz bir test edin parçalar gelince 10 saat civarı stres testinde tutun hem gpu hem cpu olarak eğer sorun yaşatmazsa kullanabilirsiniz

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mrc0
4080 super 340w soğutucu 210 işlemci 125w 675 ediyor 50w öteki komponentler dersek matematiksel olarak mümkün şahsen önerir miyim önermem psu yükseltmek iyi olur ancak siz bir test edin parçalar gelince 10 saat civarı stres testinde tutun hem gpu hem cpu olarak eğer sorun yaşatmazsa kullanabilirsiniz
Tamamdır hocam ekran görüntüsü aldım teşekkür ederim. 10 yıl ömürlü Japon kompansatör malzemeli bir Psu inşallah üzmez beni test ettiğimde. Bir de örnek video filan varsa hocam böyle bir testi nasıl yapacağıma ve neye bakacağıma dair atabilir misiniz?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Tamamdır hocam ekran görüntüsü aldım teşekkür ederim. 10 yıl ömürlü Japon kompansatör malzemeli bir Psu inşallah üzmez beni test ettiğimde. Bir de örnek video filan varsa hocam böyle bir testi nasıl yapacağıma ve neye bakacağıma dair atabilir misiniz?
Furmark ve Prime95 indir ikisini de aynı anda çalıştır eski usül bu 10 senedir her sistemime yapıyorum en az 10 saat şahsi önerim 1 gün açık tut tamamen bir sorun varsa ortaya çıkar bu durumda eğer sorun çıkarsa undervolt yapabilirsin ekran kartına çok ufak bir performans kaybı yaşarsın ya da psu yükseltirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: Mrc0
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ali Can
5000 serisinin gelmesine 1 ay varken 4000 serisinin üst modellerini almak sizin tercihiniz. Alınmaz dediğimde, alınır diye atlamanıza gerek yok. Alın. Sizin paranız. Çöpe de atabilirsiniz şöminede de yakabilirsiniz. Para sizin. 5000 serisini 12600(6 taksit vadesiz) liraya aldığım 7800x3d goat işlemcim ile elimde puro, param hazır bekliyorum. Keyfinize iyi bakın.

Son düzenleme:
Top Bottom