Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

dostlar benim mouse geldi ama driverda 2.4 ile bağlıyken sadece dock gözüküyor mouse gözükmüyor mouse u kabloyla bağlayınca problem yok driverda R olanı indirdim sebebi ne olabilir

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
arkadaşlar bu farenin hafızasına makro yazıp sonra başka bir pcde yazılım yüklemeden kullanabiliyormuym ? benim için çok önemli bir özellik bilgi almam lazım yardım edermisiniz

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Tuğra
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Father
Arkadaşlar Apex modelini neden üretimden kaldırdılar ? ona göre proyu alacağım da

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Uğur Çam
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Father
Peki pro mu apex mi apex de kalıbında gicirti sesi sorunu varmış bazen donuyormus aslında apex bayağı sorunlu bir ürün ama herkes onu tercih ediyor neden pro değil de apex

goku010203

80+ Bronze
Peki pro mu apex mi apex de kalıbında gicirti sesi sorunu varmış bazen donuyormus aslında apex bayağı sorunlu bir ürün ama herkes onu tercih ediyor neden pro değil de apex
Daha iyi olduğu için? Gıcırdama sorununu çözmek için wd40 sıkın hicbiseyi kalmıyor. Ayriyeten bu konu neden hâlâ üstte anlamış değilim.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Muhammet Kürkçü
Gıcırtı sorunu gayet kolay şekilde hallediliyor. Donma olayı ise tamamen kullanıcıya bağlı çünkü aynı ortamda çok fazla 2.4ghz i kullanan ürün varsa çakışma yapıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Father
Peki temudan apexi alma taktiği var mı? Prodan daha iyi yapan şey sensörü mu? Bir de mouse in altına yapıştırmak için temudan bir şey önerebilir misiniz bir de klavye alicam klavye önerisi de alabilirim

Peki temudan apexi alma taktiği var mı? Prodan daha iyi yapan şey sensörü mu? Bir de mouse in altına yapıştırmak için temudan bir şey önerebilir misiniz bir de klavye alicam klavye önerisi de alabilirim
Hocam dün gecenin köründe pro model geldi fiyata bakın şaka gibi başka hesaplardan baktım gözükmüyordu aldım gelince yazarım.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-12-23 125756.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-23 125756.png
    25.7 KB · Hit: 77
Top Bottom