Neler Yeni

EHLİYET HAKKINDA SORU

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Onur
Merhaba benim bu hafta sonu ehliyet direksiyon sınavım var ayın 30 una da randevu aldım sınavı geçer geçmez direk gitsem çıkarabilir miyim yoksa bana dosya falan mı verilcek onu 3-4 gün beklicek miyim yeni yıldan önce almak istiyorum da siz nasıl yaptınız yardım eder misiniz

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
harcı ödeyeceksin randevu alacaksın nüfus müdürlüğünden o hangi gün olursa o gün ehliyetin olacak. önce sadece sistemde gözükür birkaç güne adresine teslim edilir.

Hanaz

80+ Gold
Merhaba benim bu hafta sonu ehliyet direksiyon sınavım var ayın 30 una da randevu aldım sınavı geçer geçmez direk gitsem çıkarabilir miyim yoksa bana dosya falan mı verilcek onu 3-4 gün beklicek miyim yeni yıldan önce almak istiyorum da siz nasıl yaptınız yardım eder misiniz
Geçtikten sonra kurs diploman hazır diyince nüfüstan randevu alıcan randevuda sağlık raporu kimlik vesikalık fotoğraf diploman zaten e devlette yüklü
Önce harç sonra 1200 e yakın vakıf payı ve kart bedeli (bana öyle anlattı nüfüstaki )
Yatırıcan ve beklicen

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Kendi sürecimi anlatayım. Pazar günü Direksiyon sınavını geçtim, pazartesi günü sürücü kursundan evraklarımı aldım ve harcı internet bankacılığından yatırdım. En erken çarşambaya randevu vardı. Çarşamba gittim 10 15 dakika sürüyor ortalama. Sonra geçiçiyi aldım ve 1 hafta sonra da normal ehliyet elime geçti.

Randevu almadan da gidebilirsin ama erken saatte gitmen gerekiyor. Arkadaşım randevu bulamadığı için randevusuz git dedim ve aynı şekilde halletti.

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Göktuğ Demircan
harcı ödeyeceksin randevu alacaksın nüfus müdürlüğünden o hangi gün olursa o gün ehliyetin olacak. önce sadece sistemde gözükür birkaç güne adresine teslim edilir.
sistemde değil de eline geçici bir belge veriyorlar ehliyetin gelene kadar sadece şehir içi kullanabiliyorsun diye biliyordum

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
sistemde değil de eline geçici bir belge veriyorlar ehliyetin gelene kadar sadece şehir içi kullanabiliyorsun diye biliyordum
bana bişey verilmemişti valla polis çevirirse edevletten gösterirsin dediler bikaç gün sonrada ehliyet geldi

Top Bottom