Neler Yeni

Cam filminin böyle olması normalmi?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Enes Koç
Merhaba cam filmi yaptırdım 4000 TL de para verdim çokmu bilmiyorum ama işçilik kötü gibi sizce ne yapayım başına gelen varmı değiştirtmelimiyim?

Ekler

• IMG_3802.jpeg
    IMG_3802.jpeg
    1.6 MB · Hit: 173
  • IMG_3801.jpeg
    IMG_3801.jpeg
    1.9 MB · Hit: 155
  • IMG_3792.jpeg
    IMG_3792.jpeg
    2.1 MB · Hit: 155

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
İşçilik kötü hocam yan camları götür en azından o şekilde olmaması lazım arka cam rezidanstan dolayı sökmeyebilirler de yan camlara bi baksınlar.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Enes Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşçilik kötü hocam yan camları götür en azından o şekilde olmaması lazım arka cam rezidanstan dolayı sökmeyebilirler de yan camlara bi baksınlar.
O arka camdaki içinde su mu kalmış hava mı bu baya iz gibi duruyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Götüreyim düzeltsinler o zaman az para vermedim

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
O arka camdaki içinde su mu kalmış hava mı bu baya iz gibi duruyo

Götüreyim düzeltsinler o zaman az para vermedim
Kart ile ufak bir düzelt arka camı eğer su felan varsa onu attırırsın veya söylersin düzeltir de keşke alırken orada baksaydın. Keserken düzgün kesmemiş :D

Emin16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emin
Arka cam bombeli olduğu için film ısıtılmadan bombe ayarlanmadan yapıştırılmış arka cam rezistansını açarsanız sıcaklarda düzelebilir ötekilerde direkt falçatayı derin kaçırmış filmi çöp yapmamak içinde yapıştırmış gibi izlenim verdi bana o paraya bu işçilik cidden yazık günah

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Enes Koç
Arka cam bombeli olduğu için film ısıtılmadan bombe ayarlanmadan yapıştırılmış arka cam rezistansını açarsanız sıcaklarda düzelebilir ötekilerde direkt falçatayı derin kaçırmış filmi çöp yapmamak içinde yapıştırmış gibi izlenim verdi bana o paraya bu işçilik cidden yazık günah
İçerden gözle görmemem lazım dimi hocam açıklık doğrusu odur sanırım. Sağ yolcu camında bişey yok sol camda a sütununa doğru dikey kesik var görselde var zaten çok dert değil ama olmaması gerekiyorsa neden olsun.

Arka cam reziztansı da yarın çalıştırayım hocam

Sen
Kart ile ufak bir düzelt arka camı eğer su felan varsa onu attırırsın veya söylersin düzeltir de keşke alırken orada baksaydın. Keserken düzgün kesmemiş :D
orda bakacak zamanım pek yoktu hocam işe gitmem gerekiyordu zaten parasını ödeyip işçilik aldığım hizmeti kontrolünü benim etmemem lazım mantıken götürürüm yârın düzeltir sanırım yoksa hoş şeyler yaşanmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Böyle işçilik yapacaksa sizde yapardınız, istanbuldaysanız yer önerirdim size

eneskaya6

80+ Silver
iscilik kötü ama yan camlar yine bişeyi etkilemez. arka camda cok hava kalmış büyük camlarda ilk yapıldığı zaman illaki hava kalir 2-3 gün güneste durunca kendi kendine gecer ama bundakiler biraz fazla tekrar bi üstünden geçmeleri lazım

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Enes Koç
Böyle işçilik yapacaksa sizde yapardınız, istanbuldaysanız yer önerirdim size
Hocam bidahakine diyelim yarın sabah veya bu akşam adama tekrar götüreceğim düzeltir herhalde.

iscilik kötü ama yan camlar yine bişeyi etkilemez. arka camda cok hava kalmış büyük camlarda ilk yapıldığı zaman illaki hava kalir 2-3 gün güneste durunca kendi kendine gecer ama bundakiler biraz fazla tekrar bi üstünden geçmeleri lazım
Yan camlarda kesi hatası var hocam güneşte rahatsız eder bence

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Yaptırdığın yeri paylaşta yanlışıkla gitmeyelim, malzeme olarak hangi markayı kullandı?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Enes Koç

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Antwax premier yazıyor şefim camda bilginiz varsa iyi midir? bari antwax
Dandik ürünler ya, zaten o kadar para verdikten sonra az daha verir kaliteli bir şey taktırırdım

Siz düzgün işçilik yaptırın artık düzeltirseler inşallah öyle kesim olmaz yani

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Enes Koç
Dandik ürünler ya, zaten o kadar para verdikten sonra az daha verir kaliteli bir şey taktırırdım

Siz düzgün işçilik yaptırın artık düzeltirseler inşallah öyle kesim olmaz yani
Malzeme de mi dandik allahımm 😅 oto işiyle ilgili herkes dolandırıcı peki iyisi nedir kaç lira daha eklemem lazım oraya gidiyim abi.

Top Bottom