berkec34
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,260
- İsim
- Berkecan Ergin
Çok marka var yani şimdi aklıma gelmiyor ama lumar var madico var ziebart var 3m var varda var yani genel olarak ortalama fiyatlar 7-20 bin arası değişir diye tahmin ediyorum ben de oto yedek parça işi ile uğraşıyorum bu sektör için değil her sektörde böyle herkes birbirini öpme peşinde, ürün orta kalitedir veya düşük kalitedir ama en azından işçiliği düzgün olur sorun olmaz parasıda ona göre sonuçta ama sizinkinin işçilik kötü yoksa kullanılan malzeme işinizi görecektir tabii ki. istanbuldaysan ata detail center var instagramlarıda atadetailcenter olarak geçiyor bir bak istersenMalzeme de mi dandik allahımm oto işiyle ilgili herkes dolandırıcı peki iyisi nedir kaç lira daha eklemem lazım oraya gidiyim abi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biz millet olarak ahlaksızlaştık herkes kolay para kazanma peşinde öpme peşinde o yüzden bir iş yaptırırken iyi araştırın hani bir söz var ya ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye. Gerçekten bu şekilde aradaki farka bakmayın gidin garanti veren işçiliği düzgün olan faturalı yerlerde işlem yaptırın