Sıkıntı etmenizi önermem, kira su doğalgaz gibi dertlerim olmayacağı için rahatlıkla alırım gibi düşünüyorum.Asgari ücretle 1 yıl çalışacak da hepsini biriktirecek de sonra gidip bilgisayar alacak da hey gidi...
Allah daha fazlasını size versin, yanlış anlaşılma için kusura bakmayın. Bu konuda ciddiyim eğer ciddi paylaşım yapacaksanız. Alındıktan sonra foruma fotoğrafını atacağım.Allah daha çok versin kardeş ama şu havaları git başkalarına yap. Belli ki eğlenmeye gelmişsin. Biz de sana eğlence olduk. Hadi yol al
Merhabalar, size biraz saçma gelebilir fakat asgari ücretin bu yılki beklentisi gerçekleşirse bu para ile bir sistem alacağım. Sistemden beklentilerim şunlar;
Geleceğe dair ve şuan ki bütün oyunları her halde oynatsın.
SSD 4 Terabayt olması.
Ekran Kartının en üst seviye olması.
İşlemcinin AMD olması taraftarıyım veya daha iyi bir işlemci varsa önerebilirsiniz.
Sadece kasa, monitör veya diğer parçaları önermeyiniz.
(Not: Soğutma bu sistem için ayrılmaz onu unutmazsanız sevinirim.)
Bu bilgilere dayanarak bir sistem toplarsanız sevinirim.
valla 150 rakı teklesen kafa bu sekıl olmaz narkotıgı arıyorum hocam.İşte bahsettiğimde bu Hocam şimdi 200bin TL'ye bu kart çıksa diğer parçalara yetmezse diyorum.
KOYMAYI UNUTMUŞUM PSU 10.799,00 TL HER PARÇANIN GÖRSELİNİ KOYMADIM ARADA SOĞUYUCU FALANDA VARAMD Ryzen 9 9950X 21.999,00 TL
Asus ROG Crosshair X870E Hero 29.403,00 TL Alıntıyı görüntüle
G.Skill 64GB(2x32) Trident Z5 RGB 6800mhz CL34 12.263,09 tl Alıntıyı görüntüle MSI Spatium M580 FROZR 22.999,00 TL
Arctic Liquid Freezer III 420 ARGB DEVASA SOĞUTUCU 5.999,03 TL
Alıntıyı görüntüle
Lian Li Edge EG1300 1300 W
10.799,00 TL Alıntıyı görüntüle
Lian Li O11 Dynamic EVO RGB Black 6.499,00 TL İRONİMİ BİLMEM 300 VARSA 5090 ALIRSIN ZATEN 4090 KOYMADIM
pc ile ne yapacağı önemli mi zaten o fiyata ne toplasa istediği her şeyi yapamaz mıHer ne kadar trol olduğunu düşünsemde arkadaşa yardımcı oluruz gerisi bisi bağlamaz.Pc ile ne yapacaksınız?Sadece oyun için mi?Monitör hangi çözünürlük olacak
Oyun içinse amd en mantıklısı.4090 olmuş 90k.pc ile ne yapacağı önemli mi zaten o fiyata ne toplasa istediği her şeyi yapamaz mı