Spectre_zz
80+ Bronze
yarım saat reels kaydırsan 10 şarjın mi gidicek yuhvalla benim 2 3 dakikada 1 şarjım gidiyor
yarım saat reels kaydırsan 10 şarjın mi gidicek yuhvalla benim 2 3 dakikada 1 şarjım gidiyor
Günde kaç saat ekran süresi alıyorsun?batarya gerçekten kötü. yetmiyor bana
yarım saat 10 şarj gitse 10x30dk = 300dk buda 5 saat yapar buda ortalama bir değer düz ios telefonlarda tabi kullanıma göre değişiryarım saat reels kaydırsan 10 şarjın mi gidicek yuh
kanka milletin telefona verecek 60ksi mı var allah askında16 çıkacak hala 13 alma cabasında mıllet :ÇASD:AS
Değil.Iphone 12 256GB var değiş tokuş kampanyasında 20 k para veriyor üstüne 12 k ekleyip almak mantıklı mı?
kanks ne bıleyım s 24 flan daha mantıklı yani yada xiaomi 13 flan fistankanka milletin telefona verecek 60ksi mı var allah askında
gel ben 21 k vereyım telefonunaIphone 12 256GB var değiş tokuş kampanyasında 20 k para veriyor üstüne 12 k ekleyip almak mantıklı mı?
kanks ne bıleyım s 24 flan daha mantıklı yani yada xiaomi 13 flan fistan
sürekli bakmadıgım icin degisiyor günün 8 saati okuldayım zatenGünde kaç saat ekran süresi alıyorsun?
tam tersi 13 son zamanlarda çıkan iphone serileri arasında eski iphone kalitesine en yakın iphone serisiydi çıktığı seneyi ağır bir şekilde domine etmişti 13 pro serisiFiyat iyide 13 kullananlar çok memnun değil galiba
günde 9 saat çalışıyorum ki bu süreçte telefon lazım oluyor kullanıyorum molalarda vs aralıksız kullanıyorum bana günü rahat çıkartıyor günde yaklaşık 9-11 saat arası kullanabiliyorum şarjı bitmeden ki bugün izinli günüm alta şarjdan çıkardığım saatteki şarj miktarımı ve şuanki güncel şarj miktarımı yazdım.batarya gerçekten kötü. yetmiyor bana
S24 dediğin gibi mantıklı olabilir eğer al sat vs yapılmayacaksa. Türkiyede iphone piyasası her zaman diğer telefonlara göre daha canlı olmuştur buda bi gerçek.Aynı fiyata 7 yıl güncelleme destekli s24 çok daha mantıklı. 13'e 400-450 dolar üstü verilmez. Türkiye'de iphone fiyatları aşırı şişik