Neler Yeni

ASUS TUF KLAVYE 1199TL (İtopya)

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Süleyman Bekar
bir klavye almayı düşünüyorum sessiz ve bilek desteği olan bu fiyatları verebilirim ama bu fiyatı hak ediyor mu sizce tavsiye edermisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada 1500tl falan gösteriyor akakçe de normalde

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
burak
1700-2000E ÇIKAMIYOR MUSUN

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ahmet-A
Iyi fiyat 'normal fiyatına göre'

Son düzenleme:

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Süleyman Bekar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1700-2000E ÇIKAMIYOR MUSUN
çıkmasına çıkılır da hocam gerek varmı itopya da 3 taksit muhabbetı de var zorlanmadan öderim para var da elde ki parayı bitirmenin manası yok

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
burak
çıkmasına çıkılır da hocam gerek varmı itopya da 3 taksit muhabbetı de var zorlanmadan öderim para var da elde ki parayı bitirmenin manası yok
yani mekanik klavyelerin kullanımı hissiyatı çok keyifli aynı zamanda özelleştirilebilir. o yüzden gerek var yok kişiye göre değişir. bu klavye de işini görür ama alabileceğin daha kaliteli klavyeler var

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Süleyman Bekar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani mekanik klavyelerin kullanımı hissiyatı çok keyifli aynı zamanda özelleştirilebilir. o yüzden gerek var yok kişiye göre değişir. bu klavye de işini görür ama alabileceğin daha kaliteli klavyeler var
hocam ben tık tık tık klavye sesinden ziyade sessizlikten yanayım itopya yorumlarında da sessiz demişler öyle de bişi arıyorum böyle sessiz olan bir klavye önerin varsa değerlendirmek isterim + olarak bilek desteği bu ses düğmesi falan çok hoş

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
burak
hocam ben tık tık tık klavye sesinden ziyade sessizlikten yanayım itopya yorumlarında da sessiz demişler öyle de bişi arıyorum böyle sessiz olan bir klavye önerin varsa değerlendirmek isterim + olarak bilek desteği bu ses düğmesi falan çok hoş
o zaman bu uygun sizin için. mekanik klavyelerde ne kadar sessiz switch de olsa ses var ve bilek desteği yok

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871

frqn

80+
bir klavye almayı düşünüyorum sessiz ve bilek desteği olan bu fiyatları verebilirim ama bu fiyatı hak ediyor mu sizce tavsiye edermisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada 1500tl falan gösteriyor akakçe de normalde
mekanik alıp sessiz switchte takabilirsin ama sessiz de mekanik klavye mi olur be reis, bence bu güzel fiyat al geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,407
Üyeler
164,488
Son üye
crayziiboy_sa
Top Bottom