Boş boş yorumlar yapma , benim hatammış benim gibi kaç kişi beklio biliyon mu sen ?Beklemek senin hatandı dostum, Türkiye'de yaşadığının farkında olabilmen gerekti.
Boş boş yorumlar yapma , benim hatammış benim gibi kaç kişi beklio biliyon mu sen ?Beklemek senin hatandı dostum, Türkiye'de yaşadığının farkında olabilmen gerekti.
Katılıyorum kesinlikle 29-32K arasına satacaklar ve sadece gaming gen tr yapmadı bir fiema arttırdı ônce hanhisi hatırlamıyorum ama sonra hepsi 3K zam yaptı malum yavaş yavaş sokma dersinde hepsi 3-5 Ay önce ucuza aldıkları parçalara 3K zam yaptılar şimdi yılbaşından sonrada Hem asgari zam yüzünden hemde dolar yüzünden faiş bir zam daha gelecek rahminim minimum 2K olur yani 2025 girdikten sonra en az 5K minimum saplayacaklarKasım ayı bitti , asgari ücret artmadı ve dolar artmadı sistemlere 3k zam geldi. Şeref ve haysiyetiniz yok mu sizin ?
Pc hocası cuma günü 7700xt sistem çıkaracak diye anında nasıl olur da pc hocası gg-9 sistemine 3k zam yaparsınız ?
Onca zamandır yaptığım stres , harcadığım zaman hepinize haram zıkkım olsun. YAZIKLAR OLSUN YA
Cuma günü eminim ki pc hocası 9'dan daha kalitesiz bir sistem çıkaracaklar 30-31k'ya indirim diye satacaklar
Yanıtla
Tek umudumuz sensin o zamanBu yorum benim hocam
Aynen knk sizin gibiler zaten kendisi gibi İnsanları Savunmak yerine firmaları/devletleri vs. Savunursa sonunuz zaten belliBeklemek senin hatandı dostum, Türkiye'de yaşadığının farkında olabilmen gerekti.
Aynen Helede gaming gecesi ile Beraber sistem yaparsa PC hocası eminim hep dandik markalardan oluşan bir çöp olacakZamsız fiyatları kaldırdılar şimdi zam yapıp indirim diye sunacaklar olacak şeyler belli.
Aynen Helede gaming gecesi ile Beraber sistem yaparsa PC hocası eminim hep dandik markalardan oluşan bir çöp olacak
Çüşşş oha aw bu kadarıda abartı zaten sistem daha 2&3 hafta önce 2K zam yemişti cidden rezil firmalar İnşallah hepsi helak olurGG9 3k zam yemiş
Aynen kankatam bir nvdia fan boy kerizleme kartları onlar sen aynen kanka devamke. rtx falan dersin bide şimdi 4060la rtx aç sen bide renderda alırsın kesin 4060la şimdi