Neler Yeni

🔥İndirim Temu beyaz monitör standı 1140TL

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Mert ash
Temuda kargo ücreti yok.27euro olmasının sebebi de ücretsiz kargo olsa bile 3euro kargo ücreti kesintisi yapıyor.Yani yine geçmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arada ki fark 380tl.Bu temuda ki ürünü,ürüne özel indirimle alabilirseniz veya %20 indirimle alırsanız 700 800e alırsınız onun için indirim açtım ya.
sağlamlığı bilinen ve garantili marka almaktan iyi değil bence hocam

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Volkan
Nb yi 1160 a aldım siyah olanı. Bence de buradan almak daha mantıklı.

yaman..k

80+ Silver

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Birol Olcaytürkan
Beyaz setup için alacaklar varsa bu fiyata daha uyguna var mı bilmiyorum.Normalde bu fiyata amazondan north monitör kolu alınabilir fakat dediğim gibi beyaz setup için alınacak ise alınır.Aynısını birkaç haftadır kullanıyorum.Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum.Montajlarken baya standı zorladım ve bana mısın demedi.
1140 TL olan ürün nasıl 27 euro'yu geçmiyor?
1140/37= 30.08 euro
Gümrüğe geldiğinde devlet buna 3 euro kargo ücreti de ekledi ki oldu sana 33,08 euro... Son kanun değişikliği 27 Aralık itibariyle yürürlüğe giriyor. Bu ürünü bugün alsan en az 15 gün sonra gelir. Gümrük sipariş tarihine değil, gümrüğe giriş tarihine bakıyor. Bu ürün gümrükte takılır herkesin haberi olsun... Aptallık yapıp sakın sipariş vermeyin, verdiyseniz hemen iptal edin..

Palo DAYI 👑

80+ Gold

KediSever

80+
Beyaz setup için alacaklar varsa bu fiyata daha uyguna var mı bilmiyorum.Normalde bu fiyata amazondan north monitör kolu alınabilir fakat dediğim gibi beyaz setup için alınacak ise alınır.Aynısını birkaç haftadır kullanıyorum.Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum.Montajlarken baya standı zorladım ve bana mısın demedi.
Pahalı. Çift monitör kullanıyorsan. Çiftli o fiyatlara denk geliyordu...

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Fettah Özalp
Bunlarda sıkıntı yaşayan çok değilmi şahsen 100 200 daha koyar north bayou alırım

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,076
İsim
Emir
1140 TL olan ürün nasıl 27 euro'yu geçmiyor?
1140/37= 30.08 euro
Gümrüğe geldiğinde devlet buna 3 euro kargo ücreti de ekledi ki oldu sana 33,08 euro... Son kanun değişikliği 27 Aralık itibariyle yürürlüğe giriyor. Bu ürünü bugün alsan en az 15 gün sonra gelir. Gümrük sipariş tarihine değil, gümrüğe giriş tarihine bakıyor. Bu ürün gümrükte takılır herkesin haberi olsun... Aptallık yapıp sakın sipariş vermeyin, verdiyseniz hemen iptal edin..
Vergi dahil degil??

Bunlarda sıkıntı yaşayan çok değilmi şahsen 100 200 daha koyar north bayou alırım
Arkadaslar konuyu okumadan mı yorum yazıyorsunuz acaba?Kendim kullanıyorum herhangi bir sorunu yok

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Mert ash
Vergi dahil degil??

Arkadaslar konuyu okumadan mı yorum yazıyorsunuz acaba?Kendim kullanıyorum herhangi bir sorunu yok
dandik üretim ürünü dostum bu sende sorun olmaması önemli değil sorun yaşayan birsürü insan gördük birinin vidası sıkılmıyor birinin amortisörü bozuk 200 lira ucuz alıcam diye 10klık monitörümü şuna emanet etmem mesela kimse etmez boş bir kumar

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,076
İsim
Emir
dandik üretim ürünü dostum bu sende sorun olmaması önemli değil sorun yaşayan birsürü insan gördük birinin vidası sıkılmıyor birinin amortisörü bozuk 200 lira ucuz alıcam diye 10klık monitörümü şuna emanet etmem mesela kimse etmez boş bir kumar
Aldigim monitorun linkini atamiyorum uretimden kaldirilmis.100e yakın turk yorumu olup cogu olumlu.Iclerinde nadirende olsa skntı olan vardir.Ek olarak
Amortisoru bozuk geliyorsa para iadesi alırsın.Bu konuyu ben alinir mi diye acmadim indirim var diye actim.Alip almamak sana kalmis.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Mert ash
Aldigim monitorun linkini atamiyorum uretimden kaldirilmis.100e yakın turk yorumu olup cogu olumlu.Iclerinde nadirende olsa skntı olan vardir.Ek olarak
Amortisoru bozuk geliyorsa para iadesi alırsın.Bu konuyu ben alinir mi diye acmadim indirim var diye actim.Alip almamak sana kalmis.
Hocam 200 lira için girilecek bir risk değil + olarak 10 gün falan bekleyeceksin hadi sorun çıktı bi 10 gün daha bekledin eline ne kaldı hiçbir şey hayatından 20 gün gitti 200 lira daha verip nb f80 ya da h100 alınır.
markasız ürün sağlam markadan 200 lira ucuz olunca buna büyük indirim diyemezsin ha diyecek olursan milletin kuponu varsa daha ucuza alabilir o zaman ben de koyayım bir sürü link açayım konuyu kuponu olanlar indirimle alabilir diyeyim.
bomboş bir konu sopsoğuk bir fırsat.

Top Bottom