teşvik indirimi ne oluyor?Önceki modelden daha kaliteli duruyor teşvik indirimi düşerebilirsem alıcam.
teşvik indirimi ne oluyor?Önceki modelden daha kaliteli duruyor teşvik indirimi düşerebilirsem alıcam.
sağlamlığı bilinen ve garantili marka almaktan iyi değil bence hocamTemuda kargo ücreti yok.27euro olmasının sebebi de ücretsiz kargo olsa bile 3euro kargo ücreti kesintisi yapıyor.Yani yine geçmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
arada ki fark 380tl.Bu temuda ki ürünü,ürüne özel indirimle alabilirseniz veya %20 indirimle alırsanız 700 800e alırsınız onun için indirim açtım ya.
Yeni hesaplara sağlam indirim veriyorlar bazen düşürebiliyorsun.teşvik indirimi ne oluyor?
1140 TL olan ürün nasıl 27 euro'yu geçmiyor?Beyaz setup için alacaklar varsa bu fiyata daha uyguna var mı bilmiyorum.Normalde bu fiyata amazondan north monitör kolu alınabilir fakat dediğim gibi beyaz setup için alınacak ise alınır.Aynısını birkaç haftadır kullanıyorum.Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum.Montajlarken baya standı zorladım ve bana mısın demedi.
kardeşim sen neden yeni hesap acıp acıp revfli link ve yanlış bilgilendirme yapıyosun işsizmisinBen bu aksiyon kamerasini 245tl ye aldim 1080p yaziyor doğrumu sizce temuda?
Pahalı. Çift monitör kullanıyorsan. Çiftli o fiyatlara denk geliyordu...Beyaz setup için alacaklar varsa bu fiyata daha uyguna var mı bilmiyorum.Normalde bu fiyata amazondan north monitör kolu alınabilir fakat dediğim gibi beyaz setup için alınacak ise alınır.Aynısını birkaç haftadır kullanıyorum.Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum.Montajlarken baya standı zorladım ve bana mısın demedi.
Vergi dahil degil??1140 TL olan ürün nasıl 27 euro'yu geçmiyor?
1140/37= 30.08 euro
Gümrüğe geldiğinde devlet buna 3 euro kargo ücreti de ekledi ki oldu sana 33,08 euro... Son kanun değişikliği 27 Aralık itibariyle yürürlüğe giriyor. Bu ürünü bugün alsan en az 15 gün sonra gelir. Gümrük sipariş tarihine değil, gümrüğe giriş tarihine bakıyor. Bu ürün gümrükte takılır herkesin haberi olsun... Aptallık yapıp sakın sipariş vermeyin, verdiyseniz hemen iptal edin..
Arkadaslar konuyu okumadan mı yorum yazıyorsunuz acaba?Kendim kullanıyorum herhangi bir sorunu yokBunlarda sıkıntı yaşayan çok değilmi şahsen 100 200 daha koyar north bayou alırım
dandik üretim ürünü dostum bu sende sorun olmaması önemli değil sorun yaşayan birsürü insan gördük birinin vidası sıkılmıyor birinin amortisörü bozuk 200 lira ucuz alıcam diye 10klık monitörümü şuna emanet etmem mesela kimse etmez boş bir kumarVergi dahil degil??
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaslar konuyu okumadan mı yorum yazıyorsunuz acaba?Kendim kullanıyorum herhangi bir sorunu yok
Aldigim monitorun linkini atamiyorum uretimden kaldirilmis.100e yakın turk yorumu olup cogu olumlu.Iclerinde nadirende olsa skntı olan vardir.Ek olarakdandik üretim ürünü dostum bu sende sorun olmaması önemli değil sorun yaşayan birsürü insan gördük birinin vidası sıkılmıyor birinin amortisörü bozuk 200 lira ucuz alıcam diye 10klık monitörümü şuna emanet etmem mesela kimse etmez boş bir kumar
Hocam 200 lira için girilecek bir risk değil + olarak 10 gün falan bekleyeceksin hadi sorun çıktı bi 10 gün daha bekledin eline ne kaldı hiçbir şey hayatından 20 gün gitti 200 lira daha verip nb f80 ya da h100 alınır.Aldigim monitorun linkini atamiyorum uretimden kaldirilmis.100e yakın turk yorumu olup cogu olumlu.Iclerinde nadirende olsa skntı olan vardir.Ek olarak
Amortisoru bozuk geliyorsa para iadesi alırsın.Bu konuyu ben alinir mi diye acmadim indirim var diye actim.Alip almamak sana kalmis.Temu monitör kolu inceleme
Daha önce hiç incelme yapmadığım için oldukça acemiyim kusura bakmayın o yüzden :D Sorularınız varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım. Bir süredir monitör kolu arıyordum temuda görünce direkt olarak aldım. Kalitesi hakkında hiçbir yorum yoktu. O yüzden biraz düşünerek aldım. Gümrükte 8...forum.donanimarsivi.com