Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 130.000 RPM HIZLI FAN 444₺ TEMU [ VERGİSİZ FİYATI ]

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Tolga
Kutu içeriği güzel. Fan gücü de gayet iyi boyutu göz önüne alınınca. Araç içindeki toz gibi hafif pislikleri rahat uçuruyor fakat ufak taş gibi bi nebze daha ağır parçalarda zorlanıyor. 700tl için gayet kullanışlı ürün. Batarya da 10 dakika 4. seviye kullanımda %60a geriledi. Totalde 30dk gibi bir kullanım sunacak gibi fakat sürekli 4. seviye kullanıma gerek olacağını sanmıyorum. Ben memnun kaldım konuyu açan arkadaşa da ayrıca teşekkür ederim.

burakxsrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak azgın
valla alamadım ya kaldırılmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abim almış baya güçlü bisey beğendim ben baya fırça felan da yollamışlar type c ile şarj oluyor
link var mı

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,759
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Vergisiz fiyatı 444₺ olan başka bi benzeri ürün gösterir misin bana? Birinin fiyatı kaç para diğeri ne kadar allah aşkına yapmayın şöyle ya
Bro ben herhangibi bir şey ima etmeye çalışmıyorum videoda izlerken gördüm attım buraya espri olsun diye 444 TL üründen bende aldım hatta keşke birtane daha alsaydım benim tam istediğim gibi.

KingDeViL

80+ Bronze
Bu ürünlerin şekli aynı olup özelliği farklı olan bir sürü modeli var. Hatta büyük taşınabilir batarya ile çalışan çok güçlü modeli bile var. Sizin bu ucuza aldığınız büyük ihtimal özellikleri en düşük modelidir. Hepsinin dış şekli zaten aynı.

Rüzgar hızı , rüzgar basıncı vs.
1735214630611.png

Siyah ve beyazın şekli aynı ama gücü çok farklı
Ha size yeter mi yeter.

umtb

80+
Vergisiz fiyatı 444₺ olan başka bi benzeri ürün gösterir misin bana? Birinin fiyatı kaç para diğeri ne kadar allah aşkına yapmayın şöyle ya
200 liraya var usta aynısı temu da kuponla ama ilk sipariş özel

umtb

80+
Link at bari bakalım bulamadım. Bu arada hiç sipariş vermedim kuponu nereden alıyorum.
Bitti hocam murat abi gf nin videosundan bulmuştum bende kuponu direkt arama yerine yazınca çıkıyor siz bi bakın ordan yinede belki gelir

Top Bottom