Neler Yeni

Okuldaki bir kızla nasıl konuşabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Semih Bugra
Yan sınıfta bir kız var. Çok tatlı buldum ve 1-2 haftadır hafif hafif bakışıyoruz. Onun bana karşı pek bir şey hissettiğini düşünmüyorum. Çünkü daha 1 kelime konuşmuşluğumuz vs. yok. Bu kızla nasıl konuşabilirim? Yani yanına gidip direkt seni tatlı buldum numaranı alabilir miyim diye konuya mı gireyim yoksa bir şekilde havadan sudan mı konuşmaya başlayayım?

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
yunusemre
Yan sınıfta bir kız var. Çok tatlı buldum ve 1-2 haftadır hafif hafif bakışıyoruz. Onun bana karşı pek bir şey hissettiğini düşünmüyorum. Çünkü daha 1 kelime konuşmuşluğumuz vs. yok. Bu kızla nasıl konuşabilirim? Yani yanına gidip direkt seni tatlı buldum numaranı alabilir miyim diye konuya mı gireyim yoksa bir şekilde havadan sudan mı konuşmaya başlayayım?
ya bence okuldan hıc sevgılı yapılmaz

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Kutay Orhan
hocam devir değişti , git insta takip falan at akşamına dm at konuşmaya çalış , geri takip atmazsa olmaz zaten.

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Kutay Orhan
Hiç konuşmadan instagramdan mesaj atmak istemem. Bir de benim instagram bok gibi 1 fotoğraf bile yok.
olsun hocam foto olmaması daha çekici bence. sen insta takip at , geri takip atarsa hiçbir şey yazma. ertesi günü hafif gülümse , dik dur falan , 1 2 göz göze falan gelirseniz akşamına yaz. bazen olmayınca da olmuyor fazla ümit bağlamayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Semih Bugra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
olsun hocam foto olmaması daha çekici bence. sen insta takip at , geri takip atarsa hiçbir şey yazma. ertesi günü hafif gülümse , dik dur falan , 1 2 göz göze falan gelirseniz akşamına yaz. bazen olmayınca da olmuyor fazla ümit bağlamayın.
Kızın instagramı yok bende ortak arkadaş vs de yok

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Kutay Orhan
Kızın instagramı yok bende ortak arkadaş vs de yok
hocam dağdan mı indiniz gidin bir selam verin , çikolata falan alın bir şey alın ne bileyim , davran işte. nasılsın falan diye başla , direkt atlama ben senden hoşlandım çok tatlısın falan diye. önce arkadaş gibi yaklaşın , diğer türlü karşı tarafta mağara adamı izlenimi bırakır. geri dönüşü de olmaz.

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Dostum yakışıklıysan git tanış hiçbişey olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,113
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom