Neler Yeni

Bu kasko poliçisinde orijinal parça Garantisi varmı

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Eagle
Hayırlı akşamlar bugün babam arabaya kasko yaptırmış kaskoya baktım ama çok bir şey anlayamadım aşağıdaki bıraktığım ekte orijinal parça ile değişim var mı yoksa gel sanayi mi takacaklar ve de anlaşmalı olduğumuz kurumlar diyor bu kurumlar yetkili servisler mi internette bulamadım Eğer bizim seçtiğimiz kurumlar dışında ise %30 tenzili muafiyet diyor o ne demek Bir de AXA iyidir umarım arabanın şu an ikinci el piyasası 1,5 milyon ama rayiç bedel 1 milyon 100 TL ve yemeğimi 2,5 milyon trafik sigortasıyla 2 milyon 700 olur demişler

Ekler

• Screenshot_2024-12-25-21-47-54-087_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
    Screenshot_2024-12-25-21-47-54-087_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
    983.3 KB · Hit: 29

eneskaya6

80+ Silver
burda teminatlar yazmıyor acıklamaları yazıyor. ilk sayfada teminatlar yazar ilk sayfayı atarsan daha sağlıklı olur hocam

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Screenshot_2024-12-27-10-15-21-059_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
    Screenshot_2024-12-27-10-15-21-059_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
    963.4 KB · Hit: 14

eneskaya6

80+ Silver
IMG_3286.jpeg

Buranın üstünde madde madde karşılığında belli bi tutar yazıyor olmalı.
anahtarı kaybı zararı 15bin tl mesela cok az anahtar calınıp araban calinirsa 15bin tl veririz demek oluyor bu eğer ekstra bi madde ile belirtmedilerse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu benim yaptığım kasko aracın başına ne gelirse rayic bedel ile karşılanıyor.
Anahtarı kaybedip yenisini cıkarırsam 10bin tl ye kadar karsiliyor anahtar kullanilarak arac calinirsa rayic bedel aracı ödüyorlar

İmm kombine sınırsız ben bi kaza yaptığımda %100 hatalı olursam ve birden fazla araca carparak toplamda 2M zarar verdim mesela hepsini kasko karsiliyor. bi ferrariye carpip perte cikarsam bile kasko karsiliyor
IMG_3287.jpeg

Son düzenleme:

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Eagle
Alıntıyı görüntüle
anahtarı kaybı zararı 15bin tl mesela cok az anahtar calınıp araban calinirsa 15bin tl veririz demek oluyor bu eğer ekstra bi madde ile belirtmedilerse

Anahtarı kaybedip yenisini cıkarırsam 10bin tl ye kadar karsiliyor anahtar kullanilarak arac calinirsa rayic bedel aracı ödüyorlar

İmm kombine sınırsız ben bi kaza yaptığımda %100 hatalı olursam ve birden fazla araca carparak toplamda 2M zarar verdim mesela hepsini kasko karsiliyor. bi ferrariye carpip perte cikarsam bile kasko karsiliyor
Alıntıyı görüntüle
Ne yani arabam çalınsa ve bulunamazsa sadece 15 binmi veriyorlar

Sizin kasko şirketiniz harbi firma hocam ve kaça yaptırdinız bu kaskoyu

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Hocam imm 2.5m 200 binde trafikten alırsınız dedi toplam 2.7 milyon olur dedi ve arabamın 2.el piyasa 1.5 milyon ama rayiç bedel olarak 1 milyon 100 bin TL verdiler

Hukuksal koruma 15 bin diyor mesela oney

eneskaya6

80+ Silver
Ne yani arabam çalınsa ve bulunamazsa sadece 15 binmi veriyorlar

Sizin kasko şirketiniz harbi firma hocam ve kaça yaptırdinız bu kaskoyu

Hocam imm 2.5m 200 binde trafikten alırsınız dedi toplam 2.7 milyon olur dedi ve arabamın 2.el piyasa 1.5 milyon ama rayiç bedel olarak 1 milyon 100 bin TL verdiler

Hukuksal koruma 15 bin diyor mesela oney
arac ile bi olaya karıştıktan sonra karşı taraf size dava acarsa ve o davada siz haksiz bulunursaniz dosya masrafı avukat masrafı vs vs o ödemeleri karşilıyor.
Ben yıllardır acnturke yaptiriyorum hic sorun yasamadim bugune kadar. hatta 5ocakta tekrar yenileyecem %50 ya da %40 indirimim var benim hasarsızlık kişiye göre degisir bu o yüzden benim fiyatla kıyaslamanız doğru olmaz. ama ben tekrar yenileyecem 16bin tl falan demisti acente. liste fiyati 30/32bin tl üstüne hasarsızlık indirimi geliyor

Anahtar kaybı icin ek bi madde yoksa diğer sayfalarda sadece 15bin tl ödenir diye anlasılıyor acentenize sorarak daha iyi bilgi alabilirsiniz.
imm icin 2.7m yine iyi bi fiyat ama butun lüks otomobillerin sifiri zaten 3-3.5M dan basliyor birini ya da birden fazlasını pert etmek adamı ipe götürür 😅

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Eagle
arac ile bi olaya karıştıktan sonra karşı taraf size dava acarsa ve o davada siz haksiz bulunursaniz dosya masrafı avukat masrafı vs vs o ödemeleri karşilıyor.
Ben yıllardır acnturke yaptiriyorum hic sorun yasamadim bugune kadar. hatta 5ocakta tekrar yenileyecem %50 ya da %40 indirimim var benim hasarsızlık kişiye göre degisir bu o yüzden benim fiyatla kıyaslamanız doğru olmaz. ama ben tekrar yenileyecem 16bin tl falan demisti acente. liste fiyati 30/32bin tl üstüne hasarsızlık indirimi geliyor

Anahtar kaybı icin ek bi madde yoksa diğer sayfalarda sadece 15bin tl ödenir diye anlasılıyor acentenize sorarak daha iyi bilgi alabilirsiniz.
imm icin 2.7m yine iyi bi fiyat ama butun lüks otomobillerin sifiri zaten 3-3.5M dan basliyor birini ya da birden fazlasını pert etmek adamı ipe götürür 😅
Arabamı çalsalar 15 bin vercekler yani
Hocam ben bir ilçede yaşıyorum ilçemdd gördüğüm en lüks araç Audi Q8 Quattro oda Bizim dükkanın karşındaki fabrikası olan adamın ve Mercedes den arabalar gerisi g20 var hep arabanın 2.eli 2.5 milyon zaten imm yeter yani

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Hocam bir farek girip arabanın bir iki kablosunu yese arabanın rayiç bedelinimi alıyorsunuz

Son düzenleme:

eneskaya6

80+ Silver
Arabamı çalsalar 15 bin vercekler yani
Hocam ben bir ilçede yaşıyorum ilçemdd gördüğüm en lüks araç Audi Q8 Quattro oda Bizim dükkanın karşındaki fabrikası olan adamın ve Mercedes den arabalar gerisi g20 var hep arabanın 2.eli 2.5 milyon zaten imm yeter yani

Hocam bir farek girip arabanın bir iki kablosunu yese arabanın rayiç bedelinimi alıyorsunuz
Kemirgen hayvan zararları teminatı varsa ve karşişında ne yaziyorsa onu karşılar. Benim kaskodan var karşısında rayic bedel yazıyor yani karşılar. m

Sizde kendi policenize bakıp görebilirsiniz. Kemirgen hayvan teminatı yoksa karşılamaz

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Eagle
Kemirgen hayvan zararları teminatı varsa ve karşişında ne yaziyorsa onu karşılar. Benim kaskodan var karşısında rayic bedel yazıyor yani karşılar. m

Sizde kendi policenize bakıp görebilirsiniz. Kemirgen hayvan teminatı yoksa karşılamaz
Hocam peki arabaya ağır hasar işlendi kasko rayiç bedeli verdi arabanin hurdası bizde mi kalıyor yoksa şirket alıyormu

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
hangi kaskoda yaptırdınız hocam daha mı pahalı bunu ypatırmak

eneskaya6

80+ Silver
Hocam peki arabaya ağır hasar işlendi kasko rayiç bedeli verdi arabanin hurdası bizde mi kalıyor yoksa şirket alıyormu
aracın bedelini öderlerse, aracı sigorta şirketi sizden alır

hangi kaskoda yaptırdınız hocam daha mı pahalı bunu ypatırmak
Acntürk firmasından. Maddeleri arttırınca fiyat artiyor tabii ki 4/4lük diye geciyor ama onunda icinde 1-2 biseyi arttirabiliyorsunuz. 16bin tl benimki ama %40 ya da %50 hasarsizlik indirimim var

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Eagle
aracın bedelini öderlerse, aracı sigorta şirketi sizden alır

Acntürk firmasından. Maddeleri arttırınca fiyat artiyor tabii ki 4/4lük diye geciyor ama onunda icinde 1-2 biseyi arttirabiliyorsunuz. 16bin tl benimki ama %40 ya da %50 hasarsizlik indirimim var
Rayiç bedel niye düşük peki bizim arabaya yaklaşık 400 bin tl altına verdiler sizin arabada da öylemi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,595
Üyeler
164,877
Son üye
eerbob
Top Bottom